KOGAME™ Beta Knightonline v1397 serverimiz sizlerle...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cismeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

cismeci

Kayıtlı Üye
Reaction score
2
385718_290143094420190_1295163405_n.jpg

Merhaba Knight sevenler;

KOGAME™ Beta Knightonline tabanlı versiyonu 1397 olan bir serverdir, tamamen sizlerin rahatca eğlenebilmesi için hazırlanmıştır, Oyunumuz şuanda beta sürecindedir. Oyunumuzu beta sürecinde test etmek ve ailemize kaltılmak isterseniz yapmanız gereken KOGAME Knightonline Private Server (v1397 - v1534) adresimize girip öncelikle "Clientimizi" indirip devamında ise oyunumuza "Kayıt Ol" bölümünden üyelik alabilirsiniz.

Facebook Sayfamız : Update Your Browser | Facebookhttps://www.facebook.com/KOGAMEv1397 (Face sayfamız +18 yaş üzeri içindir ve küfür, argo vb. konuşmalar kesinlikle yasaktır.)

Saygılarımızla;

KOGAME Yönetim

resimlerde kanat falan var 1397 de kanatmı yaptınız?

Hayırlı Olsun 🙂

Facedeki Resimlere Ve Yorumlara Bakılırsa Lvn V2 Database Heralde 🙂

Hayırlı olsun emek verılmış bi server Umarım istediginiz usere kavuşursunuz

385718_290143094420190_1295163405_n.jpg

Merhaba Knight sevenler;

KOGAME™ Beta Knightonline tabanlı versiyonu 1397 olan bir serverdir, tamamen sizlerin rahatca eğlenebilmesi için hazırlanmıştır, Oyunumuz şuanda beta sürecindedir. Oyunumuzu beta sürecinde test etmek ve ailemize kaltılmak isterseniz yapmanız gereken KOGAME Knightonline Private Server (v1397 - v1534) adresimize girip öncelikle "Clientimizi" indirip devamında ise oyunumuza "Kayıt Ol" bölümünden üyelik alabilirsiniz.

Facebook Sayfamız : Update Your Browser | Facebookhttps://www.facebook.com/KOGAMEv1397 (Face sayfamız +18 yaş üzeri içindir ve küfür, argo vb. konuşmalar kesinlikle yasaktır.)

Saygılarımızla;

KOGAME Yönetim

KETUM denilen herif o forumu almışsa peeh ölmüşssünüz siz bilader . :qqq:

indirip geliyorum sorun varsa cözelim

Yorumlar için teşekkürler. Abut sen neyin kafasını yaşıyorsun? Server çok sevdiğimiz bir abimizindir bilginize.

neyin kafası mı 😀 ? ********* isimli foruma ait mgudizayn aracıgılıyla açılan bir serverdi şimdi ketum denilen herife geçmedimi forum ?

neyin kafası mı 😀 ? ********* isimli foruma ait mgudizayn aracıgılıyla açılan bir serverdi şimdi ketum denilen herife geçmedimi forum ?

Dostum sen dolapta geceden kalmasın, Gökhan abi o formu sattı oyunu satmadı az bilgi edin bence oyunda Gökhan abinin

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam