Selamlar kardeşlerim, daha önce başka bir bölümde çalışmamın bir kısmını paylaşmıştım.
KO sunucuları için ek grafik içerikleri, projenize ekleyebileceğiniz yeni silah setleri, pelerinler ve amblemler sunuyorum.
Düşük bir maliyetle bu yeni içeriği sunucunuza ekleyebilir ve mevcut şeyleri değiştirebilir veya KO 22xx-25xx için yeni genişletmeler oluşturabilirsiniz.
Sizlere daha fazla bilgi sunmak ve daha fazla içerik göstermek için +51929887768 numaralı telefondan Whatsapp üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Daha sonra güncelleyeceğim katalogda daha fazla içerik de görebilirsiniz.
demon-ks.blogspot.com
Whatsapp:
wa.me
Discord: jwreaper

KO sunucuları için ek grafik içerikleri, projenize ekleyebileceğiniz yeni silah setleri, pelerinler ve amblemler sunuyorum.
Düşük bir maliyetle bu yeni içeriği sunucunuza ekleyebilir ve mevcut şeyleri değiştirebilir veya KO 22xx-25xx için yeni genişletmeler oluşturabilirsiniz.
Sizlere daha fazla bilgi sunmak ve daha fazla içerik göstermek için +51929887768 numaralı telefondan Whatsapp üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Daha sonra güncelleyeceğim katalogda daha fazla içerik de görebilirsiniz.
Demon Knight Studio
Whatsapp:

Share on WhatsApp
WhatsApp Messenger: More than 2 billion people in over 180 countries use WhatsApp to stay in touch with friends and family, anytime and anywhere. WhatsApp is free and offers simple, secure, reliable messaging and calling, available on phones all over the world.

Discord: jwreaper