Ko-PANEL Siz Anlatın Biz Düzenleyelim

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KonstantinoPolis

Cool Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Evet İstediğinize Ko-Panel Editlenir veya Piyasada Olan Panellerin kopyası değiştirilip servis edilir 🙂

Örnek Paneller ( Zamanla Eklenecektir )

Referanslarımız :

Warofknight.com

İletişim :

Sıfırdan İstenilen Tüm Paneller Yazılır ( Admin Paneli Dahil ) Görselin Tabirini yaparsanız isteğinize göre görsel editlenir.

Panel Üzerinde ;

# KC EKLEME

# USER Banlama

# İP - BAN

#Sınırsız istediğiniz özellikler panele eklenir.

Cevap: Ko-PANEL Siz Anlatın Biz Düzenleyelim

wow temalarını çalıp knighta uyarlamak kimin aklına geldi merak ediyorum 😀

Evet İstediğinize Ko-Panel Editlenir veya Piyasada Olan Panellerin kopyası değiştirilip servis edilir

bu nasıl bir cümledir? Hadi istek gelir yaparsın da satış konusuna böyle bir şey neden yazıyorsunuz insanların emeklerine saygınız yok mu ?

Neyse demoda ki panelin aynısını 1-2 hafta içinde paylaşımda görürsünüz artık(php olarak).

bu nasıl bir cümledir? Hadi istek gelir yaparsın da satış konusuna böyle bir şey neden yazıyorsunuz insanların emeklerine saygınız yok mu ?

Neyse demoda ki panelin aynısını 1-2 hafta içinde paylaşımda görürsünüz artık(php olarak).

Yazmak kolay siteyi devilartlarda daha güzelleri var ugrasirim diyorsan vereyim onu yap benim vaktim yok ne yazıkki 😀

Bu merakta Darkkodan geldi heralde çok fena çalmışlar 😀

Dostum bunu emek hırsızlığı olarak görüyosan panel satan adamların kazancını engellememek amaçlı panel paylaşma böyle bir saçma cümle olamaz..

Araçlar arası tasarım kopyalama yapıldığı zaman teknoloji aktarımı yapılmış bişeyi derleyip değiştirip satışa sunmak emek hırsızlığı ? Bence senin yazdığın beyin fukaralığı !

Evet İstediğinize Ko-Panel Editlenir veya Piyasada Olan Panellerin kopyası değiştirilip servis edilir

Konuyu anlayıp dinlemeden baltalamak gibi bir niyetim yok. Sözlerim geneldir. Bir yazılımın temasını httrack ile kayıt edip, piyasada bulunan sevenpanel ve benzeri panellerin alt yapıları ile kombin edip pazara sunmak ve üstüne şu panelin orjinalidir demek insanları kandırmaktan, emek hırsızlığı yapmaktan başka birşey değildir. Ve bu her zaman süregelmiş bir olaydır, bundan sonra da olacaktır. Benim lafım bunları yapıp pazarlayan arkadaşa değil, aksine satın alacak kişileredir. Biraz daha fazla para verip orjinal yazılım satın almak yerine, daha az para verip orjinalliği iddia edilen yazılımı alıp başınızı ağrıtmayın.

Saygılar, iyi satışlar.

Konuyu anlayıp dinlemeden baltalamak gibi bir niyetim yok. Sözlerim geneldir. Bir yazılımın temasını httrack ile kayıt edip, piyasada bulunan sevenpanel ve benzeri panellerin alt yapıları ile kombin edip pazara sunmak ve üstüne şu panelin orjinalidir demek insanları kandırmaktan, emek hırsızlığı yapmaktan başka birşey değildir. Ve bu her zaman süregelmiş bir olaydır, bundan sonra da olacaktır. Benim lafım bunları yapıp pazarlayan arkadaşa değil, aksine satın alacak kişileredir. Biraz daha fazla para verip orjinal yazılım satın almak yerine, daha az para verip orjinalliği iddia edilen yazılımı alıp başınızı ağrıtmayın.

Saygılar, iyi satışlar.

Dostum bu haraketin bilinçsizce konu baltalamaktır. Tercih edilen ko-paneli tüm içeriği ile çekip birebir kopyalıyoruz piyasada panelciyiz diye dolaşan arkadaşlar gibi seven panel üzerinden gitmiyoruz. Güvenip orjinal alın dediğiniz Desing sahibi olan insanlarında puslarını ve panellerinin nasıl yapıldıgını biliyoruz. ( Avcı - Seven v7 ) Gereksizce tartışmayalım. 1975 üzeri Asp pus tam anlamıyla çoğu kişide yokken satışını gerçekleştiriyorum ? Şu zihinden vazgeçin piyasada belli pirim ve isim yapan isimlerle iş yapmadan hemen arkasında saf alıyorsunuz.

Satış konuzu yenileyip tekrar oluşturunuz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam