Ko-fox.tk ( dephece ) hakkında kesin girin okuyun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 06onur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

06onur

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
1
Arkadaşlar uzun zamandan beri ko-fox.com ile çalıştım destekleri oldu saolsunlar artık

KO-FOX (1299-1886 SERVER ) sitemizi kullanıma kapattık uzun zamandır herkese güzel hizmetler verdik 10.04.2014 // GÜNCEL SİTE KAPATILMIŞTIR

arada anlaşamamazlıklar oldu hepsi oldu artık ko-fox.tk sitemiz kapanmıştır

kesinlikle para ile kimseden files almayınız dolandırıcılar hat safada ben ( dephece ) uzun zamandır

files sattım kurulum yaptım hiç kimse şikayetçi olmadı bu işte artık yokuz herkese kolay gelsin

herkesi seviyorum iyi oynlar sorunu olan sorusu olan 0507 525 99 75 skype=dephece iletişime geçebilirler....

[sıze=3]piyasada 150 tllik filesleri ücretsiz vereceğime yemin ederim artık bu işi bitirdik yeteri kadar

para kaldırdık [/sıze]

yakında yeni forum sitesi açılcaktır herkesi bekleriz 🙂)) iyi günler dileriz

Cevap: Ko-fox.tk ( dephece ) hakkında kesin girin okuyun

Kesinlikle kimseden para ile files almayın diye öğüt veriyorsun kendim files sattım diyosun bi ankara havası vardı " neyin kafasını yaşıyorsun sen " diye açıp onu dinlemeni tavsiye ederim. 🙂

kardeşim benim adıma kimseden para ile files alınmamasıgerektiğini söyledim sen knight onlinenı bılmezken biz server kuruyorduk 😉

şimdide bilişimde çalısıyorum k.g

kardeşim benim adıma kimseden para ile files alınmamasıgerektiğini söyledim sen knight onlinenı bılmezken biz server kuruyorduk 😉

şimdide bilişimde çalısıyorum k.g

KO-FOX Adına site açmak ve bunu bu şekilde kullanmak yasaktır. Bu ve buna benzer konlar actıgınızı bırdaha gorursem forumdan uzaklastırılırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam