E EnesKCBS Hızlı Cüce Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2013 Mesajlar 517 Reaction score 3 Puanları 18 Yaş 34 25 Aralık 2013 #1 merhaba arkadaşlar oncelikle grafikten fazla anlamam oyle birşeyler yaparım baktım logo yapiolar bende yapayım dedim yorum sizin
merhaba arkadaşlar oncelikle grafikten fazla anlamam oyle birşeyler yaparım baktım logo yapiolar bende yapayım dedim yorum sizin
C CozCaaZ Karizma Cüce Kayıtlı Üye Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 234 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 33 26 Aralık 2013 #2 Cevap: KO-FOX Logo tasarımı grafikci arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum Guzel olmus enes daha guzelıde olabılırdı 😀
Cevap: KO-FOX Logo tasarımı grafikci arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum Guzel olmus enes daha guzelıde olabılırdı 😀
A ArdreamPower Hızlı Cüce Kayıtlı Üye Katılım 5 Eylül 2013 Mesajlar 711 Reaction score 6 Puanları 18 Yaş 31 Web sitesi sroturkey.com 26 Aralık 2013 #3 Cevap: KO-FOX Logo tasarımı grafikci arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum çok iyi bence tebrikler
D Dreaz Kayıtlı Üye Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 36 Reaction score 0 Puanları 8 Yaş 38 26 Aralık 2013 #4 Cevap: KO-FOX Logo tasarımı grafikci arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum Kullandığın styles güzel ama keşke font'u biraz daha güzel bir şey bulsaydın 🙂
Cevap: KO-FOX Logo tasarımı grafikci arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum Kullandığın styles güzel ama keşke font'u biraz daha güzel bir şey bulsaydın 🙂
E EnesKCBS Hızlı Cüce Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2013 Mesajlar 517 Reaction score 3 Puanları 18 Yaş 34 26 Aralık 2013 #5 Cevap: KO-FOX Logo tasarımı grafikci arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum Dreaz' Alıntı: Kullandığın styles güzel ama keşke font'u biraz daha güzel bir şey bulsaydın 🙂 Genişletmek için tıkla ... styles kendim yaptım fontda biraz kotu oldu farkındayım
Cevap: KO-FOX Logo tasarımı grafikci arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum Dreaz' Alıntı: Kullandığın styles güzel ama keşke font'u biraz daha güzel bir şey bulsaydın 🙂 Genişletmek için tıkla ... styles kendim yaptım fontda biraz kotu oldu farkındayım
E EnesKCBS Hızlı Cüce Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2013 Mesajlar 517 Reaction score 3 Puanları 18 Yaş 34 26 Aralık 2013 #6 Cevap: KO-FOX Logo tasarımı grafikci arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum Dreaz' Alıntı: Kullandığın styles güzel ama keşke font'u biraz daha güzel bir şey bulsaydın 🙂 Genişletmek için tıkla ... styles kendim yaptım fontda biraz kotu oldu farkındayım
Cevap: KO-FOX Logo tasarımı grafikci arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum Dreaz' Alıntı: Kullandığın styles güzel ama keşke font'u biraz daha güzel bir şey bulsaydın 🙂 Genişletmek için tıkla ... styles kendim yaptım fontda biraz kotu oldu farkındayım
AuraDoğrulanmış Profil Administrator Yönetici Administrator Cuce Master Katılım 7 Mart 2012 Mesajlar 12,871 Reaction score 718 Puanları 113 26 Aralık 2013 #7 Cevap: KO-FOX Logo tasarımı grafikci arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum güzel yaaa sallaa 😀