KO-FOX 2014 Yeni Temamız Yayındadır.

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

AuraDoğrulanmış Profil

Administrator
Yönetici
Administrator
Cuce Master
Reaction score
720
Merhabalar,

Biliyorsunuz ki bir çok güncelleme ile forumumuzu geliştirmekteydik ve sizlere süpriz olarak yeni temamızı sunuyoruz.

Geliştirilen tema ile birlikte artık forum sitemiz daha iyi seviyede olacağı gibi bu temamız ile birlikte sizlere iyi forumlar dileriz.

Saygılarımızla

KO-FOX Yönetim

Temadan bir Kare:

qgI5K88.png

Not: Tema tasarım ve kodlaması tarafımdan yapılmış olup, Temada gördüğünüz eksiklikleri bu konu altından bildirirseniz seviniriz...

Cevap: KO-FOX 2014 Yeni Temamız Yayındadır.

Sol üstteki KO-FOX yazısının altındaki yazılar silik kalmış

Fena olmamış ama çok karanlık , sanki bi hack sitelerine giriş yaptım sandım ilk girdiğimde 🙂

güzel olmus ama benim düşüncem biraz karanlık kalmıs aramalarıma onceden daha cabuk ulaşıyordum^^

Temanın yapısı bu şekilde yapıldığı için sadece eksiklikleri söylemeniz yeterli olacaktır. Renk konusu bu şekilde kalacaktır. Eski temaya alıştığınız için bu biraz karanlık gösterebilir. Zamanla bu temamızada alışılacaktır

LLFudi arkadaşımıza katılıyorum. "Knight Online Developer" yazan kısım biraz daha renkli olmalıydı (gri gibi) çok belirsiz kalmış. Onun dışında Forum iconları bir oyun sitesine göre veya siteye göre düzenlenmeli diye düşünüyorum.

Diğer konularda renk vs uyumlu bir sıkıntı yok, ellerinize sağlık.

Kusura bakmayın flood yapmış oluyorum ama mesajı düzenle seçeneğide yok sanırım veya ben göremedim.

Logo kısmına gelirsek örnek olarak şu şekilde yapılabilir renkler. Benim önerimdir tabi ki size kalmış bir konu. ( PNG'dir )

KgnYOQ.png

Önemli olan developer bölümünü göstermek değil. KO-FOX yazısını belirgin hale getirmektir. Forum sloganı olduğu için fazla belirgin olmasına gerek yoktur diye düşünüyorum

Tema güzel yenilikler fena değil. Siyah yazılar pek belli olmuyor ama eski paylaşımlar için sıkıntı olabilir.

Konu sahipleri düzenleyebilir veya mod arkadaşlar ile bunun üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum

Güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim Ko-fox.com Ekibi...

Gerçekten Güzel Göze Hitap Ediyor. Tema ile yazilar birbirine tam uymus parlaklık cok iyi başarilar.

gözü çok yoruyor siyah tema eski temayıda yükleyin seçimi kullanıcılar yapsın sırf siyah olduğu için girmek istemiyorum gözü yoruyor...

gözü çok yoruyor siyah tema eski temayıda yükleyin seçimi kullanıcılar yapsın sırf siyah olduğu için girmek istemiyorum gözü yoruyor...

Kimseyi zorla tutmuyoruz bu forumda Adamı kızdırmakta birebirsiniz ! Ayrıca Siyah değil bu tema iyi bakın renk tonlamasına MAVİDİR ! ! ! Renk körlüğü var sanıırım

Çok kapalı olmuş ya renk gözümü yordu girer girmez :S

siyah olmasa birazdaha açık renk olsa bence iyi bir tema

Tema gerçekten çok hoş. Fakat önemli olan hız ve göze hitap etmesi. Hız çok iyi lakin siyah koyu renkler gözü çok yoruyor. Şahsen her girdiğimde 20 30 dk vakit geçirirken şu an 4 5 dk geçmiyor.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam