Kara Liste

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

APLaceFormyHeaD

Hızlı Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
2
Web sitesi
www.lenahosting.net
Merhaba değerli ko-fox ailesi

Bu konunun amacı piyasadaki dolandırıcı insanları tek bir konuda toplayıp sizinde canınızın yanmamasını sağlamaktır.

Piyasada çoğu kişi "editörüm" "hostingciyim" "coderim" diye gezmektedir, Fakat işin gerçeği zerre bilgileri yoktur

sağdan soldan destek yardım ala ala buralara gelmişlerdir. Bu konuda isim ve firma bilgilerini sizlere tek tek listeleyeceğim alışveriş yapmadan önce lütfen dikkate alınız.

1- CAN SARA (ipin başını bu ruh hastası arkadaşımız çekmektedir nasıl bir psikolojiye sahip olunduğu daha keşfedilemedi çok farklı bir yapısı var 50 TL tagı verilecek insanlardan biridir. Şu aralar sunucubizden diye biryer ile iş yapıyor alt komşusu olduğunu idda ediyor pek inanmadım burası can saraya aittir XIGNCODE anticheat temin ettiklerini belirtiyorlar fakat "c# geliştirmeye açık anticheat" başlığı altında yaptığım paylaşım daha çok iş görür verdikleri dosyaların kaynak kodları elimde mevcut 1000TL den veriyorlar fakat NPC'lere item eklemeyi bilmiyorlar
:mmm:

2- İsim vermeyeceğim emin olunca dosyaları ve şahısın kimlik bilgileri ile birlikte paylaşacağım ortada 30 bin türk lirası dönüyor şu anlık mahkeme sürecinde arkadaş versiyon 3000 temin ediyormuş sanırım tanrı tarafından özel olarak yazıldı 3000 versyion :evilgrin: velhasıl kelam Şevki "acme" nin sahibi ile iş yaptığını belirtiyor fakat OH de aktif olarak takılan şevki "LONGHORN" a sorduğumda gerek isim gerek nick olarak kendisini tanımadığını belirtti. Bu arkadaşın ismi piyasada çok duyulmadı oyüzden bekliyorum.

3- Ramazan Üçer (Melanor)

Hayatımda görmediğim saykodelik sahneleri bu ruh hastası arkadaş sayesinde yaşadım
:evilgrin: Forumumuzda bulunan benden yaşca büyük olan @YNG adlı arkadaşımızın geliştirmiş olduğu hackshield'i "kanka şu iplere lisans yazsana diyip ek olarak makinalarından server filesleri çalıp üstüne üstlük yetmezmiş gibi her güncelledikleri dosyaları YNG lerin kendi güncellermiş gibi tarafıma aktarıp bana sattırması bu piyasada yaşadığım en büyük trajedidir. Bu ruh hastası yüzünden firmamı kapatıp -10 bin TL verdim müşterilere geri iade yaptım olaki Melanor adlı biri size birşey satmaya çalışır koşar adımla uzaklaşın oradan :evilgrin:Ek olarak hackshield veriyorum filesim sıkıntısız diyenlerede kanaat etmeyin filesleri geliştiren AKIN anticheatı geliştiren Volkan [YNG] dir.

DEVAMI GELECEKTİR..

Cevap: Kara Liste

Piyasada çoğu kişi "editörüm" "hostingciyim" "coderim" diye gezmektedir, Fakat işin gerçeği zerre bilgileri yoktur

YILLARDIR BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM ARKADAŞIM ORAYA EDİTÖR YAZISI EKLENİNCE EDİTÖR OLMUYOR GÜZEL KONU BOL İÇERİKLİ OLMASI GEREKEN BİR KONU 🙂

Merhaba değerli ko-fox ailesi

Bu konunun amacı piyasadaki dolandırıcı insanları tek bir konuda toplayıp sizinde canınızın yanmamasını sağlamaktır.

sağdan soldan destek yardım ala ala buralara gelmişlerdir. Bu konuda isim ve firma bilgilerini sizlere tek tek listeleyeceğim alışveriş yapmadan önce lütfen dikkate alınız.

MeLanor (Ramazan Abi)'yi tanıyorum yüzyüze görüşmüşlüğümüz var şuana kadar birşey sattığını görmedim duymadım kendi halinde birisi Can Sara ile karıştırmayın

ben hiçbiriyle muhabbetim yok. her foruma üyeyim. her forumda yardımlar paylaşımlar istiyorum. kimse yardım etmiyor cevap yazmıyor. melanorun forumunda her istediğimize adamlar cevap yazıp paylaşım yapıyor. elinde varsa yolluyor. para da istemedi. girin forumuna yorumlarım var altında adamın paylaşımları var. ben para istediğine şahit olmadım sadece forumunda vip üyelik aşırı pahalı.her forumda vip üyelik var çünkü giderlerini bir şekilde karşılamaları lazım.zaten zorla vip alında kimse demiyor. vipler forumlarda uygun fiyatta olsa ve gerçekten kendine has paylaşım yapsalar bizde vip alırız her forumdan. şuan ne bu forumda ne başka forumda vip alınacak ölçüde paylaşımlar yok.bir tek melanorun forumda yeni paylaşımlar var oda pahalı diye almadım. ama adamın forumunda kim yardım konusu açsa direkt yardım ediyor. yiğidi öldürün hakkını yemeyin. diğer 2 ismi zaten hiç bir yerde görmedim

Ramazan üçeri suçlandığını düşünüyorum ramazan abi yaşı başında kocaman adam ayrıyeten işi gücü olan bir adam bu forumda nick olarak arasan bir şey sattığını göremezsin, uzun süre YNG ile iş yapmış olabilir çünkü birbirlerini tanıyorlardı. ki ramazan üçer kendi forumunda birden fazla elinde dosya olmasına rağmen vip kullanıcı tarzı satabilme kapasiteside var fakat satmıyor bu adam paraya bu kadar düşkün olsa biliyorsunuz ki satar fakat yapmıyor yardımı olana yardımcı oluyor kendim bile kendisiyle ticaret yaptım hiçbir sorun yaşamadım güvenilir birisidir karalamalara inanmayın sadece sizin elinizde dosya var gibide konuşmayın Sadece v2'si olan volkan şevki poyraz o bu değildir herkesin dosyasınada laf atmayın ilk önce görün sonra konusun

3- Ramazan Üçer (Melanor)

Hayatımda görmediğim saykodelik sahneleri bu ruh hastası arkadaş sayesinde yaşadım
:evilgrin: Forumumuzda bulunan benden yaşca büyük olan @YNG adlı arkadaşımızın geliştirmiş olduğu hackshield'i "kanka şu iplere lisans yazsana diyip ek olarak makinalarından server filesleri çalıp üstüne üstlük yetmezmiş gibi her güncelledikleri dosyaları YNG lerin kendi güncellermiş gibi tarafıma aktarıp bana sattırması bu piyasada yaşadığım en büyük trajedidir. Bu ruh hastası yüzünden firmamı kapatıp -10 bin TL verdim müşterilere geri iade yaptım olaki Melanor adlı biri size birşey satmaya çalışır koşar adımla uzaklaşın oradan :evilgrin:Ek olarak hackshield veriyorum filesim sıkıntısız diyenlerede kanaat etmeyin filesleri geliştiren AKIN anticheatı geliştiren Volkan [YNG] dir.

Evet Dosyaları ben Geliştirdim Ama Ramazan Ücer Konuyla Alakası Yoktur Ramazan Bana Konuyu Acıklayıcı Sekilde Anlatmıs Bulunmaktadır.. Saygılarımla @YNG

Buranın yeni bir üyesi değilim aptal aptal yorum atan insanlar olmuş aceba beni tanıyormusunuz ? gördünmü odur budur şudur diyorlar muhabbete bak volkanın kendide şahittir akında şahittir volkana ipleri lisanslatıp bana sattırıyordu akında buna şahittir ite köpeğe yer yok burada

AÇTIĞIN KONUYA İSTİNADEN YAZIYORUM

Ramazan ÜÇER (Melanor)

sadece bu sahış adına konuşucam diğerlerini tanımam etmem bilmem

Öncelikle yazdıklarını inan okumadım gerek bile duymadım cünkü görmeden etmeden sağdan soldan duyarak konu acıp isim karalamak gerçekten çok kolay elinde bir KANIT varmı şuan gördüğüm kadarıyla yok ve bir resim bile yok sadece 2 3 cümle satır var onları okumaya bile değmez öncelikle bir insanı karalamak veya adını lekelemek için kanıtın olmalı ama ona dair hiç birşey yok sadece yazı israfısın ve cahil bir kişilik görüyorıum karşımda Melanor kardeşim benim yardımıma cok koştu ve karşılığında bir zerre tanesi kadar ücret veya birşey istemedi KO-FOX'da gezip bu konuyu gördüğüm için yazıyor eğer gerçekten elinde kanıt varsa SUN böyle böyle demeden önce Resim at Video at ama cümle kurarak kirletmeye boşuna calışma sadece ISRAFsın başka hiç birşey degil cahil kardeşim ALLAH HİDAYET VERSİN sana hadi hayırlı forumlar..

sen sadece ramazanın köpeğisin yüzü olsa karısının hesaplarına bana para attırmazdı uğraşmadım karısını ortaya atan bir adamın seviyesine düşecek kadar ezik bir insan değilim.

ben hiçbiriyle muhabbetim yok. her foruma üyeyim. her forumda yardımlar paylaşımlar istiyorum. kimse yardım etmiyor cevap yazmıyor. melanorun forumunda her istediğimize adamlar cevap yazıp paylaşım yapıyor. elinde varsa yolluyor. para da istemedi. girin forumuna yorumlarım var altında adamın paylaşımları var. ben para istediğine şahit olmadım sadece forumunda vip üyelik aşırı pahalı.her forumda vip üyelik var çünkü giderlerini bir şekilde karşılamaları lazım.zaten zorla vip alında kimse demiyor. vipler forumlarda uygun fiyatta olsa ve gerçekten kendine has paylaşım yapsalar bizde vip alırız her forumdan. şuan ne bu forumda ne başka forumda vip alınacak ölçüde paylaşımlar yok.bir tek melanorun forumda yeni paylaşımlar var oda pahalı diye almadım. ama adamın forumunda kim yardım konusu açsa direkt yardım ediyor. yiğidi öldürün hakkını yemeyin. diğer 2 ismi zaten hiç bir yerde görmedim

ummadığınız taş herzaman baş yarar KO1 in admini Süleyman Doğan en büyük şahidimdir gözünü tamamen para bürümüş şizofrenin tekidir ramazan gerektiği yerde süleymanıda dahil ederim şansını zorlamasın şizofren

Ramazan üçeri suçlandığını düşünüyorum ramazan abi yaşı başında kocaman adam ayrıyeten işi gücü olan bir adam bu forumda nick olarak arasan bir şey sattığını göremezsin, uzun süre YNG ile iş yapmış olabilir çünkü birbirlerini tanıyorlardı. ki ramazan üçer kendi forumunda birden fazla elinde dosya olmasına rağmen vip kullanıcı tarzı satabilme kapasiteside var fakat satmıyor bu adam paraya bu kadar düşkün olsa biliyorsunuz ki satar fakat yapmıyor yardımı olana yardımcı oluyor kendim bile kendisiyle ticaret yaptım hiçbir sorun yaşamadım güvenilir birisidir karalamalara inanmayın sadece sizin elinizde dosya var gibide konuşmayın Sadece v2'si olan volkan şevki poyraz o bu değildir herkesin dosyasınada laf atmayın ilk önce görün sonra konusun

güzel kardeşim hiçbirşey göründüğü gibi değildir bu karalama vs değildir bu piyasa birçok insanı tanıdı 2007 den beri bu işin içerisindeyim benide bilen bilir kimsenin tavuğuna kış demedim kimseye iftira atmadım o yüzsüz umarım bu satırları görüyordur ileriye gitmiyeceğim eşi zartı zurtu dahil oluyor yoksa ama bilinki savunduğunuz eleman 3 kuruşluk eleman

Evet Dosyaları ben Geliştirdim Ama Ramazan Ücer Konuyla Alakası Yoktur Ramazan Bana Konuyu Acıklayıcı Sekilde Anlatmıs Bulunmaktadır.. Saygılarımla @YNG

sanada teşekkür ederim volkan bey bu olayı ilk aktardığımda bilgin olmadığını ve bu duruma karşı olduğunu belirtmiştin benden yaşca büyüksün hiçbirzaman saygıda kusur etmedim etmemde fakat neden böyle bir dönüş yaptığını öğrenmek isterim.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam