ilk tasarımım JFY index 1

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

JustforYou

Karizma Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
9
photoshop'a ve web kodlama işine sabah başladım akşama bu çıktı basit bişey ama kendimi geliştiricem kararlıyım :f:

Ads_z.jpg

not: normalde görüntü kalitesi daha yüksek ama resmi upload edince bu hale geldi

You must reply in the thread to view hidden text.

Çok saol aga deniyelim 🙂

kötü kanka fontlar bi kere görmezden geliyorum 😀 eger kararlıysan kanka msn den yaz bana ögrenmek istedigini ögretirim kanka

kötü kanka fontlar bi kere görmezden geliyorum 😀 eger kararlıysan kanka msn den yaz bana ögrenmek istedigini ögretirim kanka

fontu falan önemsemedim hiç daha öğreniyoruz yapmak istediğim şey bi arkaplan yapıp onun belli kısımlarına link vermekti onuda yaptım teşekkürler

iyi bi başlangıç panpa.. ama bi de şu var yıl oluyo 2013 biraz elini çabuk tut 😛

edit : aha bu da 500. mesajım hadi hayırlı olsun.

iyi bi başlangıç panpa.. ama bi de şu var yıl oluyo 2013 biraz elini çabuk tut 😛

edit : aha bu da 500. mesajım hadi hayırlı olsun.

yıl 2013 oluyoda daha 18 yaşımı doldurmadım kasım 27de doldurucam daha uzun seneler var şu vizeler bitsin videolu anlatımları falan izliyicem saol yorumun için 500. mesajında hayırlı olsun

yıl 2013 oluyoda daha 18 yaşımı doldurmadım kasım 27de doldurucam daha uzun seneler var şu vizeler bitsin videolu anlatımları falan izliyicem saol yorumun için 500. mesajında hayırlı olsun

eyvallah ben de 7 kasım da doldurdum dostum 😛

Cevap: ilk tasarımım JFY index 1

eyw

eline sağlık emın ol eyer gerçekten istiyorsan başarılı yerlere gelebilirsin hepimiz ilk başlarda böyleydik.

tytytytytytytytyty

Dahada Geliştirebilirsin Başarılar

başarılar

Dostum sen onlara bakma ilk tasarımda hepsi böyleydi 🙂 bende dahil hatta benim yaptığım belki bundan daha bile kötüydü 🙂 ama şimdi ilk zamanlardan çok çok daha iyiyim. eğer takıldığın veya sormak istediğin bişiler olursa [email protected] dan sor. 🙂

başlangıcın böyle ise tam öğrendğnde düşünemıyorm..)

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam