İlk 5 Clan Semboller Dalgalandırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aurora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Aurora

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Uyumlu Versionlar: 1299 - 1351 - 1397

Usko Moradon , Elmorad , Luferson ilk 5 clan bayrağını dxt editorle ayrı ayrı koyabılırşambasınız.

-Bu Paylaşım tamamen alıntıdır.

Resim;

4hbut.jpg

Buraya Tıkla ve İndir.

reslerde oto mu guncellenıyo semboller?

adamın dibisi bro helal olsun ara ara çıldırmıştım sonunda buldum teşekkürler.

Güzel Paylasım Eline Saglık..

bugün birisi vardı forumda 1453 server files yapıyor çalıştırmış o otomatik güncelleyenini yapmış.

clan sembolleri databaseye binary olarak geçiyor bunları server tarafından yapacağınız bir program ile okutup launcher gibi birşey yapar ve bu binary kodunu paket olarak yollatır, dxt olarak kayıt ettirirseniz güncellenen clan bayraklarınız olmus olur 🙂

clan sembolleri databaseye binary olarak geçiyor bunları server tarafından yapacağınız bir program ile okutup launcher gibi birşey yapar ve bu binary kodunu paket olarak yollatır, dxt olarak kayıt ettirirseniz güncellenen clan bayraklarınız olmus olur 🙂

hey azın bal yesin ama bunu yapabilcek oldugunu sanmıyorum bilen haricinde 😀

zor bisey degil databasedeki clan sembolü binary sinden dxt iceriginin oldugu bölümü ayıklayıp (cünkü clan dxtinin sybol_us a kayıt edilecek adı vs. yazıyor) programa yollatıcak binary olarak dxt formatında kayıt ettirilcek ha bide boyut degistirilmesi gerekebilir orasıda ayrı bi mesele

zor bisey degil databasedeki clan sembolü binary sinden dxt iceriginin oldugu bölümü ayıklayıp (cünkü clan dxtinin sybol_us a kayıt edilecek adı vs. yazıyor) programa yollatıcak binary olarak dxt formatında kayıt ettirilcek ha bide boyut degistirilmesi gerekebilir orasıda ayrı bi mesele

yani databaseden okuyacak okudugunu clientten fx dosyasına mı okutacak ?

ve databaseye nereye kayıt ediyor illa kayıt yeri vardır.

NERO : clan sembolleri databaseye binary olarak geçiyor bunları server tarafından yapacağınız bir program ile okutup launcher gibi birşey yapar ve bu binary kodunu paket olarak yollatır, dxt olarak kayıt ettirirseniz güncellenen clan bayraklarınız olmus olur 🙂

höh Hönk

bahsettigim boyle bi program, user tarafında bu program binary i iniden degil paketlerden okuyacak bu paketleri yollayan programda server tarafında databaseden okucak

ha soyluyeyim farkettigim kadarıyla oradaki binaryler cliente gonderilip client tarafında üstünde oynama yapılıp dxt kayıt ediliyor yani tablodan direk alınan binary bi ise yaramıyor -_-

DXT Maker.rar

73tsw.jpg

linkleri yenileyebilirmisiniz kırılmışta 🙁

Konuyu az Takip Edin Ne olur Ya Linkler Kırıl Bi Düzeltirmisiniz..

Buyrun Burdan indirebilirsiniz araştırırken buldum

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam