- Reaction score
- 0
Merhaba Arkadaşlar
Adım Emre Üzüm 18 yaşındayım.Biyomedikal Cihazları Teknolojisi okuyorum,Edirne'denim.
Clanımızın İsmi: HardGamer
Yaş Sınırı : 18+ Okulunu Bitirmiş Arkadaşlar Mümkünse.
Küfür Ne Kadar Yasak Desekte İllaki Adamlara Karşı Ağzımızdan illaki Çıkıyor Ama Onunda Seviyesini Korumak Şartıyla.
Clan İçerisinde Abi Kardeş Büyükler Büyüklünü Bilicek Küçükler Küçüklüğünü Bilicek Herkes Birbirine Saygılı Olucak.
Clan İçerisinde Birbirimize Küfürlü Kesinlikle Konuşmak Yasak. (Ben Kendime Hakim Olamam Diyen Varsa Yazmasın Bile.)
Komut Verildiği Zaman Komut Dinlenmeli.
Tek Başına Oynama Adam Kesme İsim Yapmak Düşüncesi Olan Varsa Gelmesin Bu Bir Ekip Oyunudur.
Mikrofona Gerektiği Zaman Basılmalı Gereksiz Mik Basıp Baş Ağrıtmaya Gerek Yok
TeamSpeak3,Ventrilo Hiç Fark Etmez Bütün İletişim Araçları Olabilir.
Mikrofon Kulaklık Kesinlikle Olmalı.
Clanımıza Gerekli Job:
1 Mage
2 Priest
1 Rogue
3 Warior
Beraber bir EKİP olacağımız arkadaşların KNİGHT ONLİNE deneyimi ve oynadığı job üzerinde belli bir tecrübesi olması gerekmektedir.Kendine güvenen arkadaşlar ve bizimle bir AİLE olmak isteyenler;
İletişim İÇin Bana Aşşağıdaki Bilgilerden Ulaşabilirsiniz.
Facebook : [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
Mail:
[email protected]
Telefon :
0-534-353-22-11
Adım Emre Üzüm 18 yaşındayım.Biyomedikal Cihazları Teknolojisi okuyorum,Edirne'denim.
Clanımızın İsmi: HardGamer
Yaş Sınırı : 18+ Okulunu Bitirmiş Arkadaşlar Mümkünse.
Küfür Ne Kadar Yasak Desekte İllaki Adamlara Karşı Ağzımızdan illaki Çıkıyor Ama Onunda Seviyesini Korumak Şartıyla.
Clan İçerisinde Abi Kardeş Büyükler Büyüklünü Bilicek Küçükler Küçüklüğünü Bilicek Herkes Birbirine Saygılı Olucak.
Clan İçerisinde Birbirimize Küfürlü Kesinlikle Konuşmak Yasak. (Ben Kendime Hakim Olamam Diyen Varsa Yazmasın Bile.)
Komut Verildiği Zaman Komut Dinlenmeli.
Tek Başına Oynama Adam Kesme İsim Yapmak Düşüncesi Olan Varsa Gelmesin Bu Bir Ekip Oyunudur.
Mikrofona Gerektiği Zaman Basılmalı Gereksiz Mik Basıp Baş Ağrıtmaya Gerek Yok
TeamSpeak3,Ventrilo Hiç Fark Etmez Bütün İletişim Araçları Olabilir.
Mikrofon Kulaklık Kesinlikle Olmalı.
Clanımıza Gerekli Job:
1 Mage
2 Priest
1 Rogue
3 Warior
Beraber bir EKİP olacağımız arkadaşların KNİGHT ONLİNE deneyimi ve oynadığı job üzerinde belli bir tecrübesi olması gerekmektedir.Kendine güvenen arkadaşlar ve bizimle bir AİLE olmak isteyenler;
İletişim İÇin Bana Aşşağıdaki Bilgilerden Ulaşabilirsiniz.
Facebook : [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]
Mail:
[email protected]
Telefon :
0-534-353-22-11