GOLD İNDEX V1 // Görkem YAVUZ

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

GameDizayn

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
BU FORUMDAKİ PAYLAŞIMLARIMI KALDIRIYORUM. BABASININ ARKA BAHÇESİ GİBİ FORUMDA OYNAYANLAR VAR. CANI SIKILINCA BAN ATANLAR FOYASINI YÜZÜNE VURUNCA BAN ATANLAR BUNU GÖREN DİĞER YETKİLİLERİN HİÇBİRŞEY YAPMAMALARI BU FORUMDAKİ KONULARIMI KALDIRMAMA YETİYOR.

BonezCrusher(BARAN ŞEKER) 'e selamlar sen babanın arka bahçesi gibi oynamaya devam et.

Cevap: GOLD İNDEX V1 // Görkem YAVUZ

Başarılı fakat geliştirilirse daha güzel olur.

Öyle olsaydı paylaşımlarım sana benzerdi 😀

Öyle olsaydı paylaşımlarım sana benzerdi 😀

Pardon ama senin paylaşımını forumlarda göremiyorum.Sanırım hepsi ücretli, burdan paraya değer verdiğini düşünüyorum. Ancak benim paylaşımlarımı forumda görebilirsin buda benim paraya değer vermediğim anlamına gelir. Ve bu paylaşımlar ücretsiz paylaşımlar arasında en lere girecek kadar güzel olduğunu düşünüyorum 😉

Ben ücretli hiçbir paylaşımda bulunmadım araştırabilirsin canım 🙂 daha dün gece usko skill efectlerini paylaştım bilen biliyor duyan geliyor hesabı benimkisi konu açıp sağda solda satılıktır veya reklam bile yapmıyorum görkemcim 🙂

Ben ücretli hiçbir paylaşımda bulunmadım araştırabilirsin canım 🙂 daha dün gece usko skill efectlerini paylaştım bilen biliyor duyan geliyor hesabı benimkisi konu açıp sağda solda satılıktır veya reklam bile yapmıyorum görkemcim 🙂

Adnan kirli çamaşırları dökmeyelim bence 😉

konu güncel.

konu güncel...

güzel.

Teşekkürler.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Back