B bypoyraz Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2012 Mesajlar 31 Reaction score 0 Puanları 6 1 Haziran 2012 #1 arkadaşlar film dizi müzik arşivi var 1 tlb bunu paylaşmak istiyorum ftp sistemi kurmanısını ve port açmasını bilen yardım lütffen
arkadaşlar film dizi müzik arşivi var 1 tlb bunu paylaşmak istiyorum ftp sistemi kurmanısını ve port açmasını bilen yardım lütffen
AuraDoğrulanmış Profil Administrator Yönetici Administrator Cuce Master Katılım 7 Mart 2012 Mesajlar 12,871 Reaction score 711 Puanları 113 1 Haziran 2012 #2 kendi bilgisayarına kurucaksan 20 kisi birden bisey indirse pert 😀 filezilla server kurucaksın users'e anonymous ekliceksin port acmasıda modemden 21 portunu bilgisayarın ethernet ip adresine yönlendirceksin
kendi bilgisayarına kurucaksan 20 kisi birden bisey indirse pert 😀 filezilla server kurucaksın users'e anonymous ekliceksin port acmasıda modemden 21 portunu bilgisayarın ethernet ip adresine yönlendirceksin
B bypoyraz Kayıtlı Üye Katılım 14 Mayıs 2012 Mesajlar 31 Reaction score 0 Puanları 6 1 Haziran 2012 #3 filezilla kurarım ama cafede olnca nasıl olr ben leptoptan paylaşım yapacam fbo kablo var internet onunla geliyor
filezilla kurarım ama cafede olnca nasıl olr ben leptoptan paylaşım yapacam fbo kablo var internet onunla geliyor
AuraDoğrulanmış Profil Administrator Yönetici Administrator Cuce Master Katılım 7 Mart 2012 Mesajlar 12,871 Reaction score 711 Puanları 113 6 Ocak 2013 #4 usta buyur bu siteden üyelik al kendine bi site aç sonra onun ftpsine at dosyaları site güncel olduğu sürece kapanmaz. com.nu - free com domain
usta buyur bu siteden üyelik al kendine bi site aç sonra onun ftpsine at dosyaları site güncel olduğu sürece kapanmaz. com.nu - free com domain
SS ß~y_Das---acK Kayıtlı Üye Katılım 15 Nisan 2012 Mesajlar 175 Reaction score 0 Puanları 16 Yaş 31 8 Ocak 2013 #5 XLaz' Alıntı: usta buyur bu siteden üyelik al kendine bi site aç sonra onun ftpsine at dosyaları site güncel olduğu sürece kapanmaz. com.nu - free com domain Genişletmek için tıkla ... 1Tb lik arşivi ftp ye atması sorun olabilir ve free domain ler in upload hızı çok yavaş olur 1tb yi taşıyabileceğini sanmam. Sana şöyle bi yöntem söyliyebilirim. Bilgisayarına AppServ kur c:/Appserv/www bu klasörün içine indirilmesi istediğin video yu at ve portlardanda 80 ve 8888 portları açık olursa her istediğin pcne bağlanıp o dosyaları indirebilirler. Umarım anlatabilmişimdir...
XLaz' Alıntı: usta buyur bu siteden üyelik al kendine bi site aç sonra onun ftpsine at dosyaları site güncel olduğu sürece kapanmaz. com.nu - free com domain Genişletmek için tıkla ... 1Tb lik arşivi ftp ye atması sorun olabilir ve free domain ler in upload hızı çok yavaş olur 1tb yi taşıyabileceğini sanmam. Sana şöyle bi yöntem söyliyebilirim. Bilgisayarına AppServ kur c:/Appserv/www bu klasörün içine indirilmesi istediğin video yu at ve portlardanda 80 ve 8888 portları açık olursa her istediğin pcne bağlanıp o dosyaları indirebilirler. Umarım anlatabilmişimdir...