Failed logging into the login sever server (10061) Hatası Alıyorum yadımcı olurmusunuz lüfen :(

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

morpinyo

Hiperaktif Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
arkadaşlar server kurdum ama bu hatayı alıyorum daha server seçme ekranı bile gelmeden bu hatayı alıyorum

inilerde falan sıkıntı yok files ler sıkıntısız açılıyor portlarda açık ama hep bu hata ile karşılaşıyorum ne yaptım sa olmadı lütfen bilenler yardımcı olurmu rıca ediyorum lütfen

Failed logging into the login sever server (10061) Hatası Alıyorum.

Cevap: Failed logging into the login sever server (10061) Hatası Alıyorum yadımcı olurmusunuz lüfen

Port akışı düzgün ise exe ile login server da bi problem vardır büyük ihtimal exe de sıkıntı vardır loginle bağlantı kuramıyordur version kaç bu arada ve sunucudamı uğraşıyosun local demi bunlarıda belirtmende fayda var sorunu bulmamız için :yes:

Cevap: Failed logging into the login sever server (10061) Hatası Alıyorum yadımcı olurmusunuz lüfen

Dll ile ilgili bir sıkıntı yaşıyor olabilirsin 🙂

versiyon 1299 local de deniyorum ama sabit ip var aldım, pek bilgim olmadıgı için biraz arastırma yaptım tbl editör ile data dosyasını soacs cevirmeyi denedim client e attım data yı sonuc gene aynı soacs v40 kullanıyorum

ip ile ilgili bi problemin olabilir lisansa o ip yi yazdıysan 127.0.0.1 yazıp local ip ile giriş yapmayı dene bence .dll ye

ben pek anlamııyorum :S tw versem yardımcı olurmusunuz

özelden atarsan bakarız biraz seri olursan sevinirim

gönderdim hocam

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam