dolunay bilişim > 18x

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

hjugoo

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
merhaba dolunay bilişimden sunucu aldık herşeyi kurdurlar fakat ko-dex yazan filesleri satmışlar ve güvenliksiz verdiler

editörler bile açılmazken rica ettik editörleri açamadık googledan bakın dediler lütfen türk sunuculardan alışveriş yapmayın hepsi para koparma derdindedir

Cevap: dolunay bilişim > 18x

%100 dogru kardeşim bende rezil oldum hiç bir şeyle ilgilenmiyorlar .... canlı destege bir tane eleman koymuşlar ....... gelmişini geçmişi acayıp kıl oldum nolarımızı kaydetmişler açmıyorlar yabancı telden arıyorsun açıyorlar satış yaparken sorun yok sattıktan sonra allaha emanetsın 1 hafta sunucya gıremedım .... kımse yardımcı olmadı ....

DOLUNAY BİLİŞİM PİŞMANLIKTIR.....

Bu konu üzerine dolunay bilişimden bize geçen çok müşterimiz var. Kendileriyle alış-veriş yapmanızı önermem.

Evet, katılıyorum dolunay bilişim ile çalışılmaz. Ben knight sunucu hizmetlerimi zirvesunucum'dan alıyorum. Kısaca şuana kadar çalıştıgım en iyi firma diyebilirim. :hiddenrockout:

never mind

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam