Direnish FILES (V2) (Parça KOD SATIŞI)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

cєηgℓу

Cool Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
1
satışlar durduruldu

Güzen birşeye benziyor hayırlı satışlar 🙂

Güvenilir satıcı , hayırlı satışlar halocan

Sağolun kardeşlerim seviyorum sizleri Allah hepinize gönlünüzde olanı nasip etsin

Amin kardeşimde birşey sorabilirmiyim , direk source veya files olarakmı satıyorsun yoksa içerisinde anticheatde mevcutmu veya anti-cheat sende yazabilirmisin istek üzerine?

Amin kardeşimde birşey sorabilirmiyim , direk source veya files olarakmı satıyorsun yoksa içerisinde anticheatde mevcutmu veya anti-cheat sende yazabilirmisin istek üzerine?

Kardeşim ben normalde ismini vermeyeyim dosyaları bir sunucu şirketine yapıyordum server açıp bunun kar payını alıyordum sonra ordan ayrılmak zorunda kaldım ve maddi sıkıntılara girdim bundan seneler öncede geliştiricilik yapıyordum universiteyi kazanıp bitirdikten sonra yeniden başladım ve 6-7 ay'a kadar bu duruma getirdim ACS vardı fakat yeterli değildi paket şifrelemeli bir acs sistemi yaptım clientten 512 Bytelik değişken bir paket gidiyor emule edilmesi zor olsun diye packet header karakterid class macid hddid gibi gameserver tarafından karşılanabilecek şeyler paket gidiyor gameserver bu paketi karşılayamaz ise DC atıyor fakat gameserver tarafı yarım kaldı eğer satın alacak kişi ben devamını getiririm derse onuda yanında verebilirim.Files olarak source olarak almak isteyen olursa source olarakta veriyorum yok benim sourcemde şu şu eksikler var bana bunları yapabilirmisin derlerse onlarıda yaparım kardeşim hertürlü şeyi yaparım emin ol cidden cok ucuza yapıyorum.

piyadada dolaşan

yaprım PUS var

c# ile yazılı

aspx ile full fonksiyon çalışır hale getirebilirmisin

bu sourceyi bedavaya ko-paylas.net de bulabilirsiniz 😀 😀

güvenilir, sözünün ehli satıcı.

Hayırlı satışlar

bu sourceyi bedavaya ko-paylas.net de bulabilirsiniz 😀 😀

Baş biliyomusun sen baş ? başını bulursun orda o abiniz olacak toprağa söyleyin yerimi yurdumu biliyor adamsa gelir mekanıma öyle atıp tutar boş beleş konuşup insanları kandırmayın hadi yaylanın kendi forumunuza kolpa herifler sizi

Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok yanlış anlasılmadan dolayı yorumum duzeltılmıstır.hayırlı satıslar.

günceldir kusura bakmayın flood yapmak istemedim bi durum oldu

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam