Dark Lunar War - (Ezik Savaşı Diye Bilinir)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XirTR

Hızlı Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
6
Web sitesi
www.korsanfan.com
İlk Olarak Mevcut Keeper Ve Warderleri Silelim.

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.
Sorunsuz Yenilerini Ekliyelim ;

Ve Zoneleri Elden Geçirelim ;

Alıntı Değildir...

teşekkürler.. snow war olsaydı guzel olurdu

Benim paylaşımım forum 15 gün geriye gitmeden önce arşivden çıkarıp paylaşmıştım başka bi forumdan alıntı değil veya başka bir kişiden..

Forum Database yedegi baya eski bütün konular silindi foruma gelistirmek amacıyla ne görürsem paylasıyorum.

Benim paylaşımım forum 15 gün geriye gitmeden önce arşivden çıkarıp paylaşmıştım başka bi forumdan alıntı değil veya başka bir kişiden..

Senden Alıntı Oldugunu kim soyledi de böyle bi yorum atabiliyorsun ?

Konuların altına bak bakayım kimden alıntı yazıyor senin yaptıgın felan yok onları.

google search et alıntı yazdıgım üyelikleri bulursun.

"Forum Database yedegi baya eski bütün konular silindi foruma gelistirmek amacıyla ne görürsem paylasıyorum."

Burda ne görürsem paylasıyorum diye bi yorum var senden aldım diye bisey yazmıyor. Polemige girme benle bi daha.

bırakın ya şu xirtr midir nedir 10 yaşındaki çocuk gelmiş millete racon kesiyor. XirTR 2 gündür seni takip ediyorum 5 para etmez bir query bilgin var. anca sağdan soldan alıntı yapıyorsun ve millete laf yetiştirmekten başka birşey yaptığın yok..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam