CNGame ASP KOPanel Tasarımı (Devam Ediyor)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

emrearslan44

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Web sitesi
www.cndesing.com
Merhaba Değerli Forum üyeleri ve yöneticileri;

Bugün sizlere Knight Online serverim için asp ile kodladığım kopanelimin ön yüz demosunu göstermek istedim.

Eğer bana yeni fikirler verirseniz memnun olurum.

başka daha neler eklenmeli, yorumlarınızda belirtirseniz sevinirim.

Panelin önyüz demosunu görmek için http://knight.beetbattle.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Baya uğraştığım bir kopanel oldu. Sadece anasayfası için 🙂

ÖRNEK DEMO LİNK

http://knight.beetbattle.com/

Daha neler eklene bilir bu panele, yorumlarınızı eksik etmeyiniz.

Şimdiden herkese teşekkürler.

Yapmış olduğum panelden ön resim.

7AMgkm.png

Cevap: CNGame ASP KOPanel Tasarımı (Devam Ediyor)

ŞÖLE BİR ÖNERİ VEREYİM SANA DOSTM MESELA DB'DEN + BASMA DROPLARINI VE GEM FRAGMNET YADA SLOTLARINI DROPLARINI ÇEKEN BİŞEY YAPABİLRSİN ÇOK TATLI OLUR HEM MİLLET ARADIGINI ÇABUÇAK BULUR YİNEDE SEN BİLİRSİN TABİ BU BENİM ÖNERİM KOLAY GELSİN 🙂

ŞÖLE BİR ÖNERİ VEREYİM SANA DOSTM MESELA DB'DEN + BASMA DROPLARINI VE GEM FRAGMNET YADA SLOTLARINI DROPLARINI ÇEKEN BİŞEY YAPABİLRSİN ÇOK TATLI OLUR HEM MİLLET ARADIGINI ÇABUÇAK BULUR YİNEDE SEN BİLİRSİN TABİ BU BENİM ÖNERİM KOLAY GELSİN 🙂

Sayın ZoZik1212; değerli yorumların ve önerilerin için teşekkür ederim. Dediğin özellikleri eklemeye çalışacagım. Eğer bu paneli komple biterirsem paylaşa bilirim. Çünkü asp kopanel fazla yok piyasa da hemde milletin işi görülür 🙂

Çok Güzel Olmuş Gerçekten Kardeşim Mükemel olmuş ZoZik1212
arkadaşa katılıyorum gerçekten dediklerini yaparsan On numara olur Karekter Detaylarıda OLsun milet Görsün elinde ayağında ne var 🙂)
:yes::yes::heart:

rica edereim dostm ne demek böle güzel bir çalışmada bizimde 1 tuzumuz olsun 😀

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam