Clan Arayanlar içeri ( 7 Eylül Hazırlıklar Başlıyor )

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

mykoprodection

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.

Bugün sizlerle herkesin hayal ettiği bir ekip projemle ilgili ufak bir başlangıç yapacağım.

Ekibimiz başlangıçta 8 yada 16 kişi olarak başlayacaktır.(Mele)

1 Party Warrior

1 Party Asas & Okcu

Peki alımları nasıl ve neye göre yapıyorsunuz diyecek olursanız hemen yazıyorum.

****Başlangıç Şartlarımız****

Bu zamanda herkesin kullandığı TeamSpeak 3

Online süresi sorunu olmayan.(Sezonluk calısanlar Hariç)

Oyun Tecrübesi yüksek, yeniliklere ve gelişimlere açık .(Gerektiğinde istenilen göreve uyum sağlaması vs.)

Oynadığı karekterin mekaniklerini ne zaman nerede kullanması gerektiğini iyi bilen.

Bu arada biraz kendimden bahsedeyim arkadaşlar, yazları çalışıp kışları serbest takılıyorum genelde online oyunlar üzerinde zaman geçiriyorum Bu sezonu Frienzko ile açmayı düşünüyorum. çok kötü bir huyumda vardır. İyi değil En iyisi olana kadar her zaman mücadeleci birisiyimdir. Komut (Yönlendirme) verme yeteneğim üstün seviyede ama priest oynamaya ara verdim asas warrior oyunculuğuna döndüm bir süredir. ve oynadığım serverlerde her zaman 1 numara olmayı başaran birisiyimdir. Frienzko nun 1. serverinde de ilk 70 olan birisiyim nick vermeyeceğim tanıyan arkadaşlar mutlaka vardır iyi olduğum insanlarda vardı kötü olduğum insanlarda ama bu biraz birliğimdeki insanlardanda kaynaklandı. Başvuru yapacak arkadaşlardan öncelikle şunu istiyorum ne olursa olsun hiç kimsenin hakkına girmeyecek haram ile helal'i ayırt edebilecek arkadaşlar başvursunlar çünkü adımızı lekeleyecek bir yanlış yaptığı takdirde birlikten ihrac edilecektir.

****Gelelim party dizaynımıza****

(1)Warrior Party üyeleri

1. Rogue (ben) (ileride warriora dönebilirim)

2. Warrior

3. Warrior

4. Warrior

5. Warrior

6. Priest (Komutcu)

7. Priest (Asistan komutcu)

8. Tp Mage

Rogue party üyelerini belirtmeden önce söylemek istediğim birşey var

alımlarımız belli bir server adresine bağlanılıp yetenekleri sergilenerek (vs) atılarak ve takım içi uyumu değerlendirilerek belirlenecektir. Priest ve Tp mage alımlarına gelecek olursak Priestlerin komut verme Yeteneğine ve Magelerin ise gerçekten severek oynadığı ve tecrübesi iyi olan arkadaşları belirleyerek seçeceğiz.

(2)Rogue Party üyeleri

1.Rogue

2.Rogue

3.Rogue

4.Rogue

5.Rogue

6.Rogue

7.Priest (Komutcu)

8.Tp Mage

Aklınıza takılan bazı sorular olacaktır mutlaka ben siz sormadan bir kaçınının cevabıyla yazmak istiyorum.

*Neden seni seçelim?

Çünkü arkadaşlar benden öğrenebileceğiniz çok şey olduğunu düşünüyorum. ve ileride kadromu tamamladığım zaman katılma imkanı bulamaya bilirsiniz.

*Neden 2 party olacak?

oyun içerisinde en hızlı bir şekilde güçlenmek için 2 ayrı ekibe ihtiyacım var.

*16 kişinin üzerine cıkacakmı?

2 party daha mage eklenebilir. İsilioon takibi ve csw için ileride beğendiğimiz bi kadro olursa kemik olarak ekibimize dahil edebiliriz onun haricinde 16'ın üzerine cıkmayı düşünmüyorum.

Ama şunu belirtmek istiyorum warrior pt'de yada rogue pt'de akşam partysi 8 kişi cıkmıyorsa warrior ihtiyacı duyuyorsak yada rogue vs. eksikliği karşılamak için alım yapılacaktır ama bunu yapmak için online olamayan arkadaşı birlikten ihrac edip onun yerine alım yapılacaktır bunu neden yapıyorum diyecek olursanız online süresi söylediğim gibi sorun olmayacak arkadaşlar başvursun ki ileride kimseye mahcup olmayalım yarı yolda bırakmayalım ve kadromuz 8 kişiyse ben 9. kişiye item vermek istemiyorum ne kadar kalabalık olursak o kadar zor gelişiriz.

Kadromuzun tamamlanması 18 eylül Frienzkonun acılısına kadar sürecektir.

Denemelerimiz 7-14 eylül arasında her akşam 19:00 -24:00 arasında katılmak isteyenler şansını deneyebilirler.

Takıma katılmak isteyen arkadaşlar mesaj ile açmak istediği jobu, online durumunu,pc özelliklerini ve tecrübe yılını yazarsa işimizi kolaylaştırmış olursunuz teşekkürler.

İletişim: Facebook adresimiz: https://www.facebook.com/professionalplayerinsiders

TeamSpeak Adresimiz: 176.31.166.19:10318

ForumAdresimiz: Clan - CLAN ARAYANLAR İÇERİ (7 Eylül Hazırlıklar Başlıyor) | KoKolik

Cevap: Clan Arayanlar içeri ( 7 Eylül Hazırlıklar Başlıyor )

konu upppps

konu güncel

konu uppss

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam