Bysefa V1098 Ve Knight Pvp Server Hakkinda

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Bysefa

Kayıtlı Üye
Reaction score
6
Bysefa V1098 Pasako Acilacaktir

Pasako v1097- 1117 Kadar Olan Serverle Karsiniza Geliyoruz Sefa Oğuzhan Günnec ve Enes Yüksel

Proje Ortağı Olarak Ama Hamachi Olarak Nedenmi Çoluk Çocukla Uğrasicak Vaktimiz Yok.

Pasako Ailesi Olarak Yeniden Toplanmak İsteyen Arkadaşlar Bize Katilabilir Az Çok Herkez Bilirler

2 Sene Sonra Yeniden..

0507 145 43 83 Numaradan Verilecektir

Resimler ve Eski Videolar 🙂

BMjkNj.gif

Pasako Forum Ailesi..

[video=youtube;TgmMam9AuZ4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TgmMam9AuZ4[/video]

[video=youtube;ci_TtrMCXqM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ci_TtrMCXqM[/video]

[video=youtube;eCbdL5ZqWKo]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eCbdL5ZqWKo[/video]

Cevap: Bysefa V1098 Ve Knight Pvp Server Hakkinda

biraz geride kalmışsın dostum hamachili servera gelen olmaz hele hamachili mykoya kimse gelmez.

Geride Kalmisin Derken 🙂 Benim Hedefim yok Yukarda Anlatmak İstedimi Anlamamisin Herhalde

Full sıkıntı kardesım

Way be 1098 editliyorsunuz demek 🙂 . Size tavsiyem biraz daha geriden başlayın ve warfangın 1068 orjinal dosyaları üzerinden editlemeye başlayın. Pedal işlerinide biliyorsanız bir gaz pedalı yapın böylece 18xx lere yakın bir zamanda ulaşabilirsiniz 🙂

http://www.ko-fox.com/genel-paylasimlar/13363-1098-knightonline-client-ve-server-source-leri.html

Amaçiniz yoksa tabikide Hamaçiden çalışmanızda sıkıntı olmayacaktır 😀

Başarılar dilerim. Saygılarımla.

Pasakodan Herkez Bizi Bilir Saten Bakicam 2 sene Aradan Sonra Tabi Unutkanlıklar Oluyor Bakıyım Bir Kardesim Senin İçin 🙂 Biz Eski Servercileriz Eroin Gibi Vazgecemiyoruz Eyvallah Dostum Bu Arada

Şaka yaptıgınızı sanmıştım aslında, o yüzdende şaka mahiyetli yorum yazmıştım...

Resimleri felanda ekleyince mesajımı editledim...

Eger başarabilirseniz ve size verdigim linkteki 1098 i 12xx a kadar yükseltebilirseniz, çıgır açmış olacaksınız 🙂

Bu işleri siz bizden çoook daha iyi bilirsiniz...

Saygılar sevgiler hürmetler..

Şaka yaptıgınızı sanmıştım aslında, o yüzdende şaka mahiyetli yorum yazmıştım...

Resimleri felanda ekleyince mesajımı editledim...

Eger başarabilirseniz ve size verdigim linkteki 1098 i 12xx a kadar yükseltebilirseniz, çıgır açmış olacaksınız 🙂

Bu işleri siz bizden çoook daha iyi bilirsiniz...

Saygılar sevgiler hürmetler..

Benim Gibi Manyak Versioncular Azdir

PVP geliştirmek için uğraşıyoruz birbirimizden çıkar elde etmek için değil.

Kimseyi aşağılamayın veya kimseyi birşeyler biliyor diye büyük görmeyin.

Sevgilerler CodeBySefa

Sefa Oğuzhan Günneç ( BySefa) Bilen Bilir v1098-1117 Pasako Serverlerinden Bot ve Pedal Server files Yapimindan İyi Tanirlar Ben 2 Senedir PvpServer Forumları Bırakmıstım Yeniden Dönmeye Karar Verdim Suan İtibariyle V1098 Server Editlemeye Başladım Yeniden Ama Vps Ve No-ipli Server Yapmıcam Hamachili Yapıcam Nedenmi? Colukcocukla Dünki Yetmelerle Uğraşicak Halim Yok Benim Açma Sebebim Gelmek İsteyen Arkadaşlarda Olur Benim Serverlerimi Bilen Bilir Saat Belirlerim Myko Veya PK Serveri Olur Daha Düşünmedim Seviyeli kısacasi Adam gibi Adam Olanlara Kapım Acıktır Bu Arada Herkez İşinde Gücünde Nolur Bir Haftalık Su Saatlerde Acıgız Diye Ona Göre Bize Katılmak İsteyen Arkadaşlar Katılır Bide Soyle Bir Durum Var Hiç Birseyi Hırz Yapmayın Kimler Okullarını Yedi Kimler Ailesiyle Su Oyunlar Yuzunden Kotu Oldu Size Tavsiye Aile Bulunmaz Bişeydir Size Tavsıyem Ailenizin Degerini Bilin

Bana Ulaşmak İsteyen Arkadaşlar Facebook Adresimden Sefa Oğuzhan Günneç ten Ulasabilirler veya Sukut.herforum.net Adresinden Hadi Abilerim Kardeşlerim Büyüklerimin Ellerinden Küçüklerimin Gözlerinden Öperim.

Resimlere Gecelim

fvpsj.jpg

295wvup.jpg

5zhn7.jpg

1e6r81.jpg

1672k3c.jpg

sefa sahalarda yola devam ::drink:

Herzaman Heryerde 🙂 Özlemişim Abimi

Eyvallah Dstum