Farm Server BYR_OÇ_K HAKSIZ YERE BAN ATAN KENDİNE SERVER AÇAN ....

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Evlat , dilediğiniz kadar karalama konuları açabilirsiniz. Bizim sunucuda oynayanlar biliyor ki benim ne user charım var ne de serverda tanıdığım var. Ek olarak arkadaşım olduğu idda edilen bir çok karakter yoksununu banladım ki zamanında sen ve kankan için de benim arkadaşım diye iddaa edenler vardı hatta size edit item verdiğimi iddaa edip iftira atanlar vardı, onları da banladık, sizi de banladık, yani banlanması gereken ne kadar asalak varsa hepsi banlı. Dilediğiniz kadar yırtın kendinizi bu sunucuda yeriniz yok, sizin gibi 1000 oyuncu olacağına adam gibi 100 oyuncu olur kafamız rahat takılırız. Ayrıca bu tutumdan şunu çıkarıyorum, demek ki güzel ve sevilen bir sunucu yapmışız ki günlerdir giremediğiniz için ağlayıp duruyorsunuz. Bunları iltifat kabul ediyorum ve iyi geceler diyorum. Bu arada yanlışlıkla sunucuya gireyim demeyin farklı gmlerden aldığınız kodların da kurataramayacağı ban yöntemleri geliştirdik
2a974518305b727bbc31.svg

bu konuların açılmasında senin payın büyük , hiç bir sebeb yokken arkadaşın girdigi sürece sende giremiceyeksin diye bir ban çeşidi yok , 5 6 gün boyunca adam gibi konuşmaya çalıştım tek yaptığın her yerden ban atma oldu , oyun gördügümüz şeyleri sürekli paylaştık okçu warriora 2,6 k defanslı çara 5 li ok 2, 2,5 k arası vuruyor dedik adam bişey var dedik bi kere incelemedin, def bugu v.s denildi arkadaşa çar açtın warriortest herşey denk geldi temiz dedin , bazı başka serverde sikilien arkadaşların lafı ile haraket ettin , he dersindeki etmedim etmesen nereden bilicen başka serverde bişey oldugunu , neyse hile. vs güncellemesi geldi diyon arkadaş oyuna neden girmedi v.s adam hep oyundaydı illa kendi çarıylamı olucak priest veya upgrade çarında oyun oynuyordu , sen diyon normal mı bu , ve güncelleme geldiktensonra adam oyuna girmediyse nasıl anlıyorsun bişey olduğunu , he diyon server çok güzel ki girmeye çalışıyorsunuz olayı oraya çekicek kadar malsın işte , durduk yere salakça yere ban yemek benim zoruma gidiyor adam gibi bi kanıt yok ban sebebi: ARKADAŞ BU SERVERE GİRDİGİ SÜRECE SENDE GİREMİYECEKSİN nedemek mk başka bahane mi yok 😀 oyun a.f.k kesmedim farmer kesmedim oyuna zararım olmadı gece gündüz hilesiyle farmer kesen uMt piçi veya diyer karus arkadaşlar daha çok zarar verdi, sen karalama de biz ssleri atalım sadece
onu diyorum , bütün ssler var orta da bilgin olsun ban yedigim 2 server burası 1. venagame oradada gm haraket diye billiriz 2. burası sebebe belli 😀 hadi oyuna giricek 100 kişi bulda oynama devam et 😀

Evlat , dilediğiniz kadar karalama konuları açabilirsiniz. Bizim sunucuda oynayanlar biliyor ki benim ne user charım var ne de serverda tanıdığım var. Ek olarak arkadaşım olduğu idda edilen bir çok karakter yoksununu banladım ki zamanında sen ve kankan için de benim arkadaşım diye iddaa edenler vardı hatta size edit item verdiğimi iddaa edip iftira atanlar vardı, onları da banladık, sizi de banladık, yani banlanması gereken ne kadar asalak varsa hepsi banlı. Dilediğiniz kadar yırtın kendinizi bu sunucuda yeriniz yok, sizin gibi 1000 oyuncu olacağına adam gibi 100 oyuncu olur kafamız rahat takılırız. Ayrıca bu tutumdan şunu çıkarıyorum, demek ki güzel ve sevilen bir sunucu yapmışız ki günlerdir giremediğiniz için ağlayıp duruyorsunuz. Bunları iltifat kabul ediyorum ve iyi geceler diyorum. Bu arada yanlışlıkla sunucuya gireyim demeyin farklı gmlerden aldığınız kodların da kurataramayacağı ban yöntemleri geliştirdik
2a974518305b727bbc31.svg
sen hile olan arkadaşları banla onlara ban yöntemleri geliştir 😀 suçsuzlarla değil gm bey 😀

Back
Top Bottom
Reklam
Reklam