ByMertKoEditor|29.08.2013|Yeni|Sorunsuz İşlemler|Mac,Linux,Windows Uyumlu(İlk)Detaylar>>

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert Sezgin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır yapmak istediğim ama başka işlerden dolayı zaman bulamadığım Editörü sonunda bitirdim.

Programı Java ile Yazdığım için platform bağımsızdır Arkadaşlar,Peki Ne demek bu ?

Yani Programı Linux,Mac,Windows gibi işletim sistemlerinde Ek bir şey gerektirmeden rahatlıkla kullanabileceksiniz.(Sadece Java Virtual Machine)'yi indirmeniz yetecektir.Linkini Vericem size.

Eğer derseniz Ko Server'lar sadece Windows'ta Kurulu zaten;

Bu editor'de Server deki gerekli tüm ayarları uzak Bağlantı yardımıyla kullanabileceksiniz,Şuan Kullanılan Editör'lerde uzak bağlantı bölümü bulunsa da Bağlanmadığını gördüm.Bu yüzden gerekli önlemleri alıp Uzak bağlantıyı'da ekledim.

Bazı Adminlerde uzaktan kontrol istediği için,Bütün işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanılmaktadır.

Artık Editörleri, Server işlerini ,Sunucuya Bağlanmaya gerek duymadan Uzaktan Rahatlıkla yönetebileceksiniz.

Ve Uzak'tan da sadece Windows'da sınırlı kalmayacaksınız,Farklı işletim sistemleriniz varsada yukarda belirttiğim gibi kullanabileceksiniz.Mac,Linux,Windows vs.

Hangi işletim Sistemini Kullanıyorsanız Ona göre 'Skin' lerde Mevcuttur,Dilediğiniz Gibi Kullanabilirsiniz.

Bu Ön bilgilerden sonra Program görüntülerinden ve İç özelliklerinden bahsedelim.

En başta programda Log sistemi bulunmaktadır.Yaptığınız bütün İşlemler ByMerTKoEditorLog.txt'de kayıt altında Tutulur.

Ve Programda Herhangi bir Eksiklikte,Procedure eksikliğinde vs.Size uyarı verir.

Programın Sadece Temel İşlevlerini Gösteren Yerlerin Fotoğraflarını Çekip,Aşağıda açıkladım.

İlerleyen Zamanlarda Video Çekip koyabilirim.Bu Linki Takip Edin isterseniz.

Başlangıç Ve Lisans Ekranımız

D0st.png

Bu Bölümümüzde, Hoş Geldiniz Ekranı ile Karşılaşırsınız, ve Programla ilgili yeni haberler,duyurular ve güncelleştirmeler varsa bu ekranda otomatik görür ve programı güncelleştirebilirsiniz.Bu yüzden bu ekranı her girdiğinizde okuyunuz 🙂

Aynı zamanda Lisans'ta kontrol edilir bu bölümde,Program Lisansladığımız bilgisayarda Değilse devam edemezsiniz.

Veritabanı Bağlantı Bölümü

Burada ise, Sunucuda çalışacaksanız local kısma Veritabanınızın ismini yazarak bağlanabilirsiniz,diğer bir seçenek uzak bağlantı bilgilerinizi girerek'te kendi bilgisayarınızdan Bağlanırsınız.

Ana Ekran

Burada Admin'lerin Sık kullandığı işlemlerden bazıları bulunmaktadır.Gördüğünüz gibi;

Database Yedek,Kral Ekleme Silme işlemleri,Version Ayarları,Ve Kullanıcının Nick'ini yazarak K.Adi Şifre Öğrenebilirsiniz.

Database Yedek Bölümü : Database İsmini seçtikten sonra Nereye kaydedileceğini Seçerek Database Yedek Alabilirsiniz.(Uzak Bağlanılarda'da Çalışır.Sorunsuzdur)Ve En son Yedek alma Tarihini Görebilirsiniz.

Version Ayarları Bölümü : Burada ise version,patch ayarladığınız bölüm vardır,bazı kişiler SqlServer'dan Uğraşmasın Diye böyle bir bölüm yaptım,Version Ekleyip İstediğiniz Version'u Silebilirsiniz,Bütün Version'ları Görebilirsiniz.

Kral İşlemleri bölümünde Şuan ki Kralları görebilir Ve Sağ National Point 1.lerini Otomatik Getirip Kral Yapabilirsiniz !!

Karakter Editor Bölümü

İstediğiniz Userlerin Bilgilerini,Kolaylıkla Görebilirsiniz.Sağ taraftaki bölümlerden user işlemlerini Yapabilirsiniz.

Burada ki Irk Transfer Bölümünden bahsetmek istiyorum;

Irk Transfer Yaptığınız Kişiler Otomatikman Moradon'da Doğar Ve böylece,Charını karus eslant'da bırakıp Irk transfer yaptığınızda Human Eslant'da Doğmaz.Bu tür Hatalar Giderilmiştir.(Diğer İşlemlerde'de bu tür ufak ayrıntılar göz önünde bulundurulmuştur.)

Job Change Kısmı Sorunsuz Çalışmaktadır,İstediğiniz Job'ları userlerinize Sorunsuz Uygulayabilirsiniz.

Bunun dışında burada anlatacağım bir şey yok her şey ortada zaten 🙂

Clan Editor

Bütün Clanları Ve Üyelerini Görebilirsiniz.Burada ise Hepsi Sorunsuz Olmakla beraber,

Clan'ın ırkını userleriyle beraber sorunsuz değiştirebilirsiniz.

Clan'ın İsmini Değiştirebilirsiniz.

Clan'ın Liderini Değiştirebilirsiniz.

Ve Bazı serverler'de CSW Kazanan'lara otomatik ödül çalışmamaktadır,Belki öyle bir durum olur diye,Clandaki Userlere Sol ve Sağ Np Ekleyebilirsiniz.Csw Olması şart Değil Clan vs Yaptırdığınız'dada Kazanan Üyelere Np Verebilirsiniz.

Hepsi Sorunsuzdur denenmiştir.

Başlangıç İtem Ayarla

Çok basit ancak biraz uğraştıran bir özelliği eklemek istedim.Bu bölümün Kullanılışı Not'da Yazmaktadır.

Detaylı İstatistik

Uzun ömürlü Server'leri daha çok ilgilendiren bir bölümdür.

Sağ Taraftaki Bölümden,Userlerin Son girilme Tarihine Göre Sıralama Yapıp,Hiç Girmeyen Çarları Databaseden Silebilirsiniz,Böylece Database'de Gerekli Yer Kaplanmamış Olur.

Uyarı : Silinen Userlerin Bilgileri Bütün Tablolardan Silinir Hiç bir bilgisi Kalmaz.(Kullanıcı Adı,Yan Charları,Bulunduğu Clandan'da Silinir.)

Ve Banlı Karakterleri Açıp,Onlarıda Databaseden Silebilirsiniz Aynı Şekil.

Muteli Kullanıcılarıda Görüp,Mutesini Açabilirsiniz.

Süreli Gm Sistemi

İstediğiniz Kişilere,İstediğiniz Gün Sayısı Kadar Gm'lik Verebileceğiniz bir bölümdür.

İtem Takip Sistemi

Bu bölüm Bir çok Admin'in Kullandığı Ama Sql Query'bölümünde Pek kullanışlı olmayan bir sistemi kolayca Kullanabilmenizi Sağlar.

İstediğiniz Item'i Seçerek O Itemin Hangi User'lerde Olduğunu Inventory Ve Banka'larında Görebilirsiniz.

Farklı Skinlerden Görünümler

Not : Programda Kullanılan Procedurlerin Bazıları Piyasada Bulunan Procedurlerdir,Kendime Göre Editledikten Sonra Kullandım.

Kendime Ait 4 Adet Procedure Vardır.

Unutmayın ki Program Version'u Daha 1.1'dir ve bu özellikler vardır.

Üst Version'larda Daha İşinize yarayacak,Yeni Özellikler Gelecektir.Başlangıç Ekranından Otomatik indirebileceksiniz.

Not: Yeni Version Çıktığında Ücret Ödemeden İndirip Kullanabilirsiniz.

Ve Programı Kullandığınız süre boyunca Sınırsız Destek Vermekteyim.(Sizin İstediğiniz Özellikler varsa,veya beğenmediğiniz yerler varsa bana bildiriniz onlarıda size özel düzenledikten sonra size sunarım.)

Not2 : Programdaki NCS,NTS,Job Change,Clan Irk TS gibi işlemleri,Userlerinize Cash Satarak Yapıyorsanız eğer,Bu Programada Cash Sistemiyle Bu tür işlemlerin Yapılmasını isteğe bağlı ekleyebilirim.

Ve Bu editörleri Yazma aşamasında,Test Aşamasında bana Sunucusunu Kullandıran LoverKo Hoş Geldiniz

Suat Abime Teşekkür ediyorum.

Programın Fiyatı : 40 TL'dir.

Lisans Süresi: Sınırsız

Lisans Adeti : 2 (Sunucunuza Ve Kendi Bilgisayarınıza)

Mail:[email protected]

Cevap: ByMertKoEditor|29.08.2013|Yeni|Sorunsuz İşlemler|Mac,Linux,Windows Uyumlu(İlk)Detaylar>>

Tebrik ederim,Umarım Emeklerinizin Karşılığını alırsınız.

Cevap: ByMertKoEditor|29.08.2013|Yeni|Sorunsuz İşlemler|Mac,Linux,Windows Uyumlu(İlk)Detaylar>>

Konu Günceldir.

Teşekkür Ederim.Saolun

Konu yanlis bölüme açılmıştır .Satis içerikli konular alım-satım bölümüne açılır.

Konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam