- Reaction score
- 6
ByEren Andream Database Özellikleri
Nereids İsland Sorunsuzdur +Open
Oreads War Zone Sorunsuzdur +Open2
Bifrost Savasi Sorunsuzdur +Open3(Bu Odayi Ben Kendim Yaptım Kimsenin Yapabildigini Sanmiorum Kendinize Gore Bir Vakit Ayarliyip Ona Gore Ayar Cekebilirsiniz)
Usko Moradon Eklidir.(İsteyenler İçin Osmanli Moradon Yapilabilir)
Np İle İtem Alma Npcsi Eklidir.
Andreamda Fazla Monster Yoktur..
Moradonda Gerekli Droplar Bulunmaktadir..
Felankor Room Aktiftir..(Ben Np+Rof Yapmıstım)
Taki Room Aktiftir..(Drop Eklemesini Kendiniz Yapabilirsiniz)
Red Ve Black Chitin Eklidir Droplarda Npc Yapmaya Gerek Duymadim..
Special Np Event Odasi Aktiftir Günde 2 Kere Veya 1 Kere Yapılir (Tam Olarak Dikkat Etmedim Ama İsteyenler İçin Ayarlama Yapilabilir)
Delosta Bug Yapılmamasi İçin Taslari Eklemiştim (İsteyen Arkadaşlar İçin Bug Kaldirilabilir)
Hera Sclerin Hepsi Aktiftir Fakat Raceleri Yapmadigim İçin Skill Vurmaz Sadece Süs Olarak Kullanilabilir..
Okcu Da Dahil Tüm Joblar Sorunsuzdur Arkadaşlar (Eger Yapamayan Olursa Ulasabilir)
Attacklari Kendime Ayarlamistim Ve Kendi Serverimde Test Edilmiştir +200 250 User Garantisi Var Hic Reklamsiz
+8 +3 Taki Sistemi İle Ayarlanmistir..
Db Ve Maplari Cok Arastırmalar Sonucunda Yaptım..
Tüm Event Sistemlerinin Arenalari Ve Canavarlari Sorunsuzdur..(BDW JR 1VS1)
İletişim İçin:https://www.facebook.com/eren.sevik HerHangi Bir Sorununuzda Ulasabilirsiniz Daima Paylasim Birilerinin Yararinadir
Yakinda Myko Db Yapmaya Basliyorum ..
.
Rar Sifresi='lockfuck13'
Nereids İsland Sorunsuzdur +Open
Oreads War Zone Sorunsuzdur +Open2
Bifrost Savasi Sorunsuzdur +Open3(Bu Odayi Ben Kendim Yaptım Kimsenin Yapabildigini Sanmiorum Kendinize Gore Bir Vakit Ayarliyip Ona Gore Ayar Cekebilirsiniz)
Usko Moradon Eklidir.(İsteyenler İçin Osmanli Moradon Yapilabilir)
Np İle İtem Alma Npcsi Eklidir.
Andreamda Fazla Monster Yoktur..
Moradonda Gerekli Droplar Bulunmaktadir..
Felankor Room Aktiftir..(Ben Np+Rof Yapmıstım)
Taki Room Aktiftir..(Drop Eklemesini Kendiniz Yapabilirsiniz)
Red Ve Black Chitin Eklidir Droplarda Npc Yapmaya Gerek Duymadim..
Special Np Event Odasi Aktiftir Günde 2 Kere Veya 1 Kere Yapılir (Tam Olarak Dikkat Etmedim Ama İsteyenler İçin Ayarlama Yapilabilir)
Delosta Bug Yapılmamasi İçin Taslari Eklemiştim (İsteyen Arkadaşlar İçin Bug Kaldirilabilir)
Hera Sclerin Hepsi Aktiftir Fakat Raceleri Yapmadigim İçin Skill Vurmaz Sadece Süs Olarak Kullanilabilir..
Okcu Da Dahil Tüm Joblar Sorunsuzdur Arkadaşlar (Eger Yapamayan Olursa Ulasabilir)
Attacklari Kendime Ayarlamistim Ve Kendi Serverimde Test Edilmiştir +200 250 User Garantisi Var Hic Reklamsiz
+8 +3 Taki Sistemi İle Ayarlanmistir..
Db Ve Maplari Cok Arastırmalar Sonucunda Yaptım..
Tüm Event Sistemlerinin Arenalari Ve Canavarlari Sorunsuzdur..(BDW JR 1VS1)
İletişim İçin:https://www.facebook.com/eren.sevik HerHangi Bir Sorununuzda Ulasabilirsiniz Daima Paylasim Birilerinin Yararinadir
Yakinda Myko Db Yapmaya Basliyorum ..
.
You must reply in the thread to view hidden text.
Rar Sifresi='lockfuck13'