By_Bts banı neden açıldı?

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baris1041

Karizma Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
4
Web sitesi
www.knightonline.tc
Dolandırıcıyı ne diye forumda barındırıyorsunuz ben bu kalleş herife 400 TL ödeme yaptım 2 adet panel için para ihtiyacım var deyip ablasının hesabına göndertti. Ben Cyprusko-kyrenia serverlarinin sahibiyim böyle bir şeref yoksunu dolandırıcı herifin banını açtınız ya helal olsun size. Bu yorumu okuyorsan sana o parayı HELAL ETMİYORUM boğazından çocuklarından çıksın.

Cevap: By_Bts banı neden açıldı?

KARDES Batuhanda kımsenın hakkı kalmaz ... Adam gıbı konus hakkını ıste emınım sana gerı donecektir emınım

By_Bts ' Kendisi saglam bir arkadaştır.Boyle bır durum ıcın sıkayetınız varsa lutfen benımle ıletısıme gecınız.Boyle durumlar söz konusu olamaz .Şikayetiniz hakkında Bir sonuca varılır ve hakkınız varsa verilir.

Forumumuz genel çaplı bir forumdur.Kişi veya kişiler üzerinden tarafımızca bir durum tespit edilmedikçe herhangı bır mudahalede bulunulamaz.

Bu konuda daha fazla konu vb şikayet istemiyorum . Gereken yapılacaktır.

NOT: ''FORUM SIKAYETLERİ'' Kategori bölümünde sadece forum ile ilgili şikayet konuları acılabılır.Konu Serbest Konular kategorısıne tasınmıştır.

Dolandırıcıyı ne diye forumda barındırıyorsunuz ben bu kalleş herife 400 TL ödeme yaptım 2 adet panel için para ihtiyacım var deyip ablasının hesabına göndertti. Ben Cyprusko-kyrenia serverlarinin sahibiyim böyle bir şeref yoksunu dolandırıcı herifin banını açtınız ya helal olsun size. Bu yorumu okuyorsan sana o parayı HELAL ETMİYORUM boğazından çocuklarından çıksın.

2 Adet panelini teslim etmedim mide sen bana kalkıp dolandırıcı die tabir ediyorsun? Hatta forumda index reklamınıda geçmiştik hatırlarsan

Ayrıca şunuda belirteyim o sıralar, Bazı insanlar üstümden bişeyler yapmış millete ve hala onun pisliğini temizlemekteyim. Ek olarak Panel ile olan bi sıkıntılardan dolayı (adını vermeyim) yollarımız ayrıldı ve lisanslar iptal edildi. Kullanan müşterilerimin bir çoğuna geri iadesi yaptım.

Niye sustun arkadaş dilinimi yuttun? By_Bts karşında işte

Konunun incelenmesiyle birlikte, Yanıt verilmemiş olup,

By_Bts Üyeliği hakkınızdaki şikayetiniz'e cevap-en verilmiş olan yanıt " baris1041 " Üyeliği tarafından cevap verilmediği gözlemlenmiş olup, " By_Bts " üye hakkında vermiş olduğunuz şikayetin ağır bi suçlama olduğu üzere ayırca " By_Bts " 'nin konu hakkındaki şikayeti, direkt olarak şahsına ve ismine verilen hakaret olarak niteliği göz önüne alarak Konunun kapatılmasına karar verilmiştir.

KO-FOX

FORUM SAHİBİ

AdrenaLiN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam