Bu Yaz açmayı planladığım Server Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum..

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

mykol349

Hızlı Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Öncelikle konu yanlış yerde ise lütfen gerekli yere taşınmasını istiyorum.

Herkese iyi forumlar Bu yaz açmayı planladığım server hakkında sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.

Geçen günlerde bir arkadaşımın açtığı 1397 server çok hoşuma gitti, Hack Shield yapımcısı olan Forumdaki adı YNG olan arkadaş ile görüştüm bana güzel bir fiyat çıkardı yalnız 1397 serverda Bdw,Juraid vb. gibi etkinliklerin olmadığını gördüm.

Şuan KoFox forumumuzun başlattığı yarışma ile birçok 18 - 19xx fileslerin gündemde olduğunu birçoğumuz biliyor. Yalnız bu fileslerin ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. Yazın elimde cüzi miktarda bir para geçecek bunu pvp alemine yatırıp hem adminlik zevkimi pekiştirmeyi hemde kazanç elde etmeyi planlıyorum, burada sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..

Nedir bu fikirler derseniz; Files ve Güvenlik sistemi.

Yani açacağım bir server ebenezere gelen saldırıda kapanmasıyla hem kullanıcılarıma mahcup olmayı hemde verdiğim parayı kaybetmek istemiyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum Sağ olun sağlıcakla kalın...

Cevap: Bu Yaz açmayı planladığım Server Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum..

alt yapısı 1299 üzerine 1397 olabilir en güncel soacs olabilir

örnek bu db satısta tıkla konuya git

Yorumunuz için teşekkürler

Pk Sunucu Acıcaksan Belki Bişeyler Olur Ama zor Sunucu Acıcaksan Tutturman Cok Zor

KO Guard Kullanabilirsin Hack Shield İyi Korur Ama Ebenezerden Fixlemedikten Sonra Ne Yapsan Fayda Etmiyecek KO Guard Yapımcıları Bi Ara Kendi Sunucusunu Acıcaklardı Onlar Bile Açamadılarsa Hiç Bulaşma Ko Guard İçin Hazırlanan Dosyaları Bulursan Pk Sunucuyu Cok Rıhat Açarsın En Fazla Dupe Olur Oda Pk Sunucuda Sıkıntı Olmaz😀

Ama Zor İŞ😀

Şuan o güvenlik sistemlerinin kullanıldığı serverda Game masterlık yapmaktayım sistemi araştırıyorum belki ileride fikir değiştirebilirim.

Yorumunuz için teşekkürler.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam