Bian-ko Saygısızlığı

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HolyDagger

Uçan Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
1
Web sitesi
www.facebook.com
Merhabalar . bu gece serverıma girip biankonun tanıtımını yapan bi arkadaş konusma logları

eğer sistem düzen böyle ilerleyecekse biz bırakalım sizler devam edin

bugun aykodentin başka tanıtım konularına attığı mesajlarımı söyleyim

lilakonun seri konu açıp 1.sayfayı fullediğinimi söyleylim ? neyin peşindesiniz ?

eovgqQ.png

Cevap: Bian-ko Saygısızlığı

takma kardeşim ya böyle insanlar cok bazıları zevkinden yapabiliyo direk adamlarada suç atma bence

aslında üst konuşmalarıda atmak isterdimde ben hayatımda öyle böyle konusan adam görmedim bunlar sadece size gösterdiğim tarafı

doğrudur kardeşim ya dediğim gibi böyle aç gözlü olan arkadaşlar var aramizda yln deil bu aykodent [turkko.net] konulara atıığı mesajları fln bende gördüm

napıyım 100 mesaj olsun diye attık vışşş 🙂) idam edeydiniz

kendi tanıtımını yapmak yerine emeğe saygı yorumuda yapabilirdin yaptığın saygısızlık

Amaçları nedir bilmek lazım , para bunların gözlerini kalbini ruhunu kitlemiş resmen :O

turrkko sıçtı sıvamaya çalışıyor diye düşünüyorum eski userler yok artık eskiden turkko derdik şimdi klasik bir server olarak geliyor çoğunun aklına

tamam kardeşim bence konuyu uzatmayin fazla 🙂

Bianko benim serverimdir yaklaşık 13 aydır serverim açık kimsenin serverine girip tanıtım yapmadım gerek yok her yerde reklamım var zaten seni tanımam etmem konuşmalarda arkadaşım falan demiş bizim tarifimizdan yapılan ve desteklediğimiz birşey değil

benimde anlamadıgım nokta o her yerde tanıtım var fakat gelip 50 60 userli serverlarda reklam yapan bebeler kim onu çözemiyorum bir tek bu ip de değil editörlüğünü yaptıgım 3-4 ip dede aynı sorunla karşılaştım bir çok defa ben seni biliyorum kerem fakat senin gamemasterların da bi sıkıntı olabilir çünkü her pvp oynayan 3 kişiden biri kalkıp bian koda gm lik yaptım diyor sıkıntıyı sende aramıyorum ben bu bebelere anlam veremiyorum

Bianko benim serverimdir yaklaşık 13 aydır serverim açık kimsenin serverine girip tanıtım yapmadım gerek yok her yerde reklamım var zaten seni tanımam etmem konuşmalarda arkadaşım falan demiş bizim tarifimizdan yapılan ve desteklediğimiz birşey değil

- Keremi Haklı Buluyorum Bian-Ko'nun Başka serverlere girip tanıtıma ihtiyaci olduğunu düşünmüorum.. ve bunun bian-konun yaptiği açik değil , herkezin başina gelmiştir.. Benimde başima geldi bu tip olaylar konu tartişmaya döndüğü için kapatilmiştir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam