Avcısoft source ve serverlerindeki dolandırıcılık ve trojen keyloger

avcisoftdolandirici

Yeni Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
https://kocuce.com/banner/zeugma1200.jpg

Takip et Yukarı taşı Avcısoft almış olduğum server için 85 bin tl ödedim fakat dosyalarım hep açıklar vardı ve knightonline.exe içinde dll yolu ile koyulmuş trojen ve truva atı tespit etiğimde dosyayı temizlemeleri gerketiğini söyle diğimde benden ek para taleb etttiler yetmedi birde source açık koydular alt tarafı bi generator oto kırdırmak için 10 bin tl talep ettiler bir forum linkinde az önce denk geldim bir adama ve acs sine ifitra ve tehditler ediyorlarıdı hakımıı savununcada tehdit ettiler murat beni tehdit etti tehdit mesajı aşşağdaki gibidir. web adresleri LİNK ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ kendilerini adlarını soyatlarını t..c nolarını telefon numaralarını paylaşmak isterdim ama sadece web site adreslerini yazacağım kvkk suçu işlemek istemiyorum aşşağdaki mesaj muratan alıntıdır. çıkıpta desinler bu mesajları biz yazmadık diyemezle rçunkü avcısoft oyunları hepsi bugludur ve serverleri patlamaktadır kendilerini 18.08.2025 dava edeceğim anadolu yakası cumhuriyet başs avcılığı mulakat savcısına. Risc' Alıntı:
sicilim ve suç kaydım oldukça yüksek semtimizde hayatı hızlı yaşıyoruz he sen sadece biriyle karıştırıyon güzellik beni 😀 biz yaptıgımız işin sonunu düşünmeyiz suçlu bizsek yanmayı biliriz yakmayıda no problem 😀

gökhan diye biri yok avcısoft ekibinde benimde ismim recep murat kaya okey dostum bende bir avcısoft çalışanıyım bu arada sen ne anlatıyon ben hala anlamadı

Ekli dosyalar​

• https://kocuce.com/data/attachments/7/7991-953f50e2029656355ecec53acfd59d2d.jpg
    20603.png
    3.9 KB · Görüntüleme: 0
Alıntı Cevapla
Rapor
Yazar

farm_server

KY Kıdemli Üye KY Üye

img acıklama

Takip et Yukarı taşı
Avcısoft almış olduğum server için 85 bin tl ödedim fakat dosyalarım hep açıklar vardı ve knightonline.exe içinde dll yolu ile koyulmuş trojen ve truva atı tespit etiğimde dosyayı temizlemeleri gerketiğini söyle diğimde benden ek para taleb etttiler yetmedi birde source açık koydular alt tarafı bi generator oto kırdırmak için 10 bin tl talep ettiler bir forum linkinde az önce denk geldim bir adama ve acs sine ifitra ve tehditler ediyorlarıdı hakımıı savununcada tehdit ettiler murat beni tehdit etti tehdit mesajı aşşağdaki gibidir.

web adresleri LİNK ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ

kendilerini adlarını soyatlarını t..c nolarını telefon numaralarını paylaşmak isterdim ama sadece web site adreslerini yazacağım kvkk suçu işlemek istemiyorum aşşağdaki mesaj muratan alıntıdır. çıkıpta desinler bu mesajları biz yazmadık diyemezle rçunkü avcısoft oyunları hepsi bugludur ve serverleri patlamaktadır kendilerini 18.08.2025 dava edeceğim anadolu yakası cumhuriyet başs avcılığı mulakat savcısına.

Risc' Alıntı:
sicilim ve suç kaydım oldukça yüksek semtimizde hayatı hızlı yaşıyoruz he sen sadece biriyle karıştırıyon güzellik beni 😀 biz yaptıgımız işin sonunu düşünmeyiz suçlu bizsek yanmayı biliriz yakmayıda no problem 😀

gökhan diye biri yok avcısoft ekibinde benimde ismim recep murat kaya okey dostum bende bir avcısoft çalışanıyım bu arada sen ne anlatıyon ben hala anlamadı

Ekli dosyalar​

• https://kocuce.com/data/attachments/7/7991-953f50e2029656355ecec53acfd59d2d.jpg
    20603.png
    3.9 KB · Görüntüleme: 0
Alıntı Cevapla
Rapor
Yazar

farm_server

KY Kıdemli Üye KY Üye

img acıklama

Buraya güzel birşeyler karala 🙂
Yukarı taşı
Dosya ekle
Paylaş: