Atılım Kids Club İle Ankara Anaokulu Seçenekleri

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

aylinyerzon

Hızlı Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Atılım Kids Club erken çocukluk eğitimi alanında sunduğu kaliteli eğitimle dikkat çeken bir kuruluştur. İncek anaokulu, Beytepe anaokulu, Oran anaokulu ve İncek kreş gibi şubeleriyle çocukların gelişimine en uygun ortamı sunmayı hedefler. Bilimsel temelli eğitim anlayışı ve oyun temelli öğrenme yöntemleri ile çocukların bilişsel, duygusal ve sosyal gelişimlerini en üst düzeye çıkarmayı amaçlar. Atılım Kids Club Atılım Üniversitesi'nin güçlü akademik altyapısından beslenen bir eğitim kurumu olarak çocukların doğal öğrenme süreçlerini destekleyen bir yaklaşım benimser. Kreş ve anaokullarındaki eğitim çocukların keşfetme, sorgulama ve merak etme becerilerini geliştirmeye yönelik olarak tasarlanmıştır. İncek anaokulu, Beytepe anaokulu ve Oran anaokulu şubeleri her biri farklı yaş gruplarındaki çocukların ihtiyaçlarına göre düzenlenen özel programlarla dikkat çekmektedir. Çocuklar eğlenceli bir şekilde öğrenirken sosyal becerilerini de geliştirebilmektedir.

Atılım Kids Club yalnızca akademik bir eğitim sunmakla kalmaz aynı zamanda çocukların güvenli bir ortamda keşfetmelerine, eğlenmelerine ve büyümelerine olanak tanır. Atılım Kids Club çocukların bireysel gelişim özelliklerine göre eğitim verir. Her çocuk kişisel ihtiyaçlarına göre değerlendirilir ve buna uygun bir eğitim programıyla desteklenir. Bu şekilde çocukların özgüven kazanmaları, arkadaşlık ilişkileri kurmaları ve birlikte çalışmayı öğrenmeleri sağlanır. İncek kreş ve diğer şubelerde çocuklara güvenli bir ortamda öğrenme fırsatı sunulur. Eğitimci kadrosu çocukların erken yaşlarda merak duygularını uyandırmayı onları yeni şeyler keşfetmeye teşvik etmeyi hedefler. Bu sayede çocuklar akademik başarının temellerini atarken aynı zamanda duygusal ve sosyal gelişimlerini de sağlıklı bir şekilde gerçekleştirir.

Atılım Kids Club sadece bir eğitim kurumu olmanın ötesinde çocukların geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemelerini sağlayan bir temel sunar. Her çocuk burada geçirdiği zaman boyunca sadece bilgi edinmekle kalmaz aynı zamanda kişisel olarak da büyür. İster İncek anaokulu ister Beytepe anaokulu ya da Oran anaokulu olsun her şube aynı yüksek kaliteyi ve özenli eğitimi sunmaktadır. Atılım Kids Club erken çocukluk eğitiminde sunduğu bilimsel temelli yaklaşımı ve çocuk dostu ortamlarıyla ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edebileceği bir eğitim kurumudur. Bilgi için hemen www.atilimkidsclub.com tıklayın.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam