- Reaction score
- 0
Evet başlıktada belirttiğim gibi 19xx aylarımın emeğimi database mi satışa sunuyorum...
19xx versiyon 2 pach ile birlikte. 1927 versiyonum satıştadır. SQL 2012 Database uyumludur. Server Files 2 adet + DB + SQL 2012(link)
1. ise Normal şartlarda pk filesleri
2. ise Savaş filesleridir.
Fileslerimde herhangi bir buğ yoktur...
Ne undy Sc ne ac silinmesi , nede pazar buğu gibi.
Files + DB ile beraber PANEL ' i hediye vereceğim.
SADECE : 100 TL İSTİYORUM ARTIK 19XX 18XX DEVRİNİN GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. GEÇ BİLE KALDI.
BİLGİSİ OLMAYAN ARKADAŞLARA DA UZAK MASA ÜSTÜ BAĞLANTISI İLE KURULUMU 1 DEFAYA MAHSUS YAPARIM. TÜM SORUMLULUKLAR BENDEDİR. İLERLEYEN ZAMANLARDA Kİ YARDIMLAR İÇİN KAPIM AÇIKTIR.
İLETİŞİM : [email protected] mail ile iletişim sağlarım. Sonraki aşamada Telefon + gerekse yüz yüze görüşürüz.
TEST SÜRÜM (local Pc ): 213.74.106.131 ( Online )
( her gün degişmektedir. TEST içim mail atarsanız maillerimi kontrol ederim.)
19xx versiyon 2 pach ile birlikte. 1927 versiyonum satıştadır. SQL 2012 Database uyumludur. Server Files 2 adet + DB + SQL 2012(link)
1. ise Normal şartlarda pk filesleri
2. ise Savaş filesleridir.
Fileslerimde herhangi bir buğ yoktur...
Ne undy Sc ne ac silinmesi , nede pazar buğu gibi.
Files + DB ile beraber PANEL ' i hediye vereceğim.
SADECE : 100 TL İSTİYORUM ARTIK 19XX 18XX DEVRİNİN GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. GEÇ BİLE KALDI.
BİLGİSİ OLMAYAN ARKADAŞLARA DA UZAK MASA ÜSTÜ BAĞLANTISI İLE KURULUMU 1 DEFAYA MAHSUS YAPARIM. TÜM SORUMLULUKLAR BENDEDİR. İLERLEYEN ZAMANLARDA Kİ YARDIMLAR İÇİN KAPIM AÇIKTIR.
İLETİŞİM : [email protected] mail ile iletişim sağlarım. Sonraki aşamada Telefon + gerekse yüz yüze görüşürüz.
TEST SÜRÜM (local Pc ): 213.74.106.131 ( Online )
( her gün degişmektedir. TEST içim mail atarsanız maillerimi kontrol ederim.)