All In One Ebenezer Editör (AIOEE)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Status
Not open for further replies.

beydere

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar Eski Sürümü Bilen Olabilir Aranızda. Eski Sürüm Üzerine Güncelleme Yapmaya Karar Verdim Ve Yaklaşık 15-20 Gündür Bu İş Üzerindeyim. Programdan Bahsedeyim Biraz Programda Herşey Mevcut Birkaçı;

* BDW Sistemi (Tamamlandı)

* 1VS1 Sistemi (Tamamlandı)

* Usko Notice (Tamanlandı)

* Kişiye Özel Usko Notice (Tamanlandı)

* TaskManager Show (Tamamlandı)

* Program Yasaklama (Tamamlandı)

* Chat Reader (Tamamlandı)

* Npt Analayzer (Tamamlandı)

* Clan Devretme Sistemi (Tamamlandı)

* NP Bağış Sistemi (Tamamlandı)

* BDW Skor Sayaç (Tamamlandı)

Bunlara Eklemek İstediğim Yeni Düşüncelerde Var. Tabiki Yanında Tamamlandı Diyor Fakat Hepsi Teset Edilmedi Yaklaşık 3-4 Güne Test İşlemide Gerçekleşecek Ve Piyasaya Sürücez. Eski Sürümü Yada Yeni Gelişmeleri SITEM Adresinden Öğrenebilirsiniz.

NOT1: Konuyu Acmamdaki Sebep Test Ederken Çekilen SS lerin Bazı ÇAKALLAR'ın Eline Geçmesinden Dolayı Açıyorum. Program Bitmeden Açmamayı Düşünüyordum Fakat Herşey Bana Aittir.

NOT2: Test Aşaması Bittikten Sonra Güzel Bir Tanıtım Videosu ve 1 Haftalık Beta Server İle Satışa Sunulacaktır.

NOT3: Koacs Yapım Aşamasındadır AIOEE ile Koacs birbirine Gömerek 2 Sini Aynı Anda Piyasaya Çıkarabiliriz.

Eyw [MENTION=438]wdaf90[/MENTION] 😉

Teşekkürler 😉 Senin Çalışmalarınıda Takip Ediyorum. Gayet Güzeller Hepsi 😉

Forumlardaki Soach Yapımcısının Nick Osmanx O Sizmisiniz Yoksa Sadece İsim Benzerligimi😛

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom
Reklam
Reklam