Arkadaşlar Eski Sürümü Bilen Olabilir Aranızda. Eski Sürüm Üzerine Güncelleme Yapmaya Karar Verdim Ve Yaklaşık 15-20 Gündür Bu İş Üzerindeyim. Programdan Bahsedeyim Biraz Programda Herşey Mevcut Birkaçı;
* BDW Sistemi (Tamamlandı)
* 1VS1 Sistemi (Tamamlandı)
* Usko Notice (Tamanlandı)
* Kişiye Özel Usko Notice (Tamanlandı)
* TaskManager Show (Tamamlandı)
* Program Yasaklama (Tamamlandı)
* Chat Reader (Tamamlandı)
* Npt Analayzer (Tamamlandı)
* Clan Devretme Sistemi (Tamamlandı)
* NP Bağış Sistemi (Tamamlandı)
* BDW Skor Sayaç (Tamamlandı)
Bunlara Eklemek İstediğim Yeni Düşüncelerde Var. Tabiki Yanında Tamamlandı Diyor Fakat Hepsi Teset Edilmedi Yaklaşık 3-4 Güne Test İşlemide Gerçekleşecek Ve Piyasaya Sürücez. Eski Sürümü Yada Yeni Gelişmeleri SITEM Adresinden Öğrenebilirsiniz.
NOT1: Konuyu Acmamdaki Sebep Test Ederken Çekilen SS lerin Bazı ÇAKALLAR'ın Eline Geçmesinden Dolayı Açıyorum. Program Bitmeden Açmamayı Düşünüyordum Fakat Herşey Bana Aittir.
NOT2: Test Aşaması Bittikten Sonra Güzel Bir Tanıtım Videosu ve 1 Haftalık Beta Server İle Satışa Sunulacaktır.
NOT3: Koacs Yapım Aşamasındadır AIOEE ile Koacs birbirine Gömerek 2 Sini Aynı Anda Piyasaya Çıkarabiliriz.
* BDW Sistemi (Tamamlandı)
* 1VS1 Sistemi (Tamamlandı)
* Usko Notice (Tamanlandı)
* Kişiye Özel Usko Notice (Tamanlandı)
* TaskManager Show (Tamamlandı)
* Program Yasaklama (Tamamlandı)
* Chat Reader (Tamamlandı)
* Npt Analayzer (Tamamlandı)
* Clan Devretme Sistemi (Tamamlandı)
* NP Bağış Sistemi (Tamamlandı)
* BDW Skor Sayaç (Tamamlandı)
Bunlara Eklemek İstediğim Yeni Düşüncelerde Var. Tabiki Yanında Tamamlandı Diyor Fakat Hepsi Teset Edilmedi Yaklaşık 3-4 Güne Test İşlemide Gerçekleşecek Ve Piyasaya Sürücez. Eski Sürümü Yada Yeni Gelişmeleri SITEM Adresinden Öğrenebilirsiniz.
NOT1: Konuyu Acmamdaki Sebep Test Ederken Çekilen SS lerin Bazı ÇAKALLAR'ın Eline Geçmesinden Dolayı Açıyorum. Program Bitmeden Açmamayı Düşünüyordum Fakat Herşey Bana Aittir.
NOT2: Test Aşaması Bittikten Sonra Güzel Bir Tanıtım Videosu ve 1 Haftalık Beta Server İle Satışa Sunulacaktır.
NOT3: Koacs Yapım Aşamasındadır AIOEE ile Koacs birbirine Gömerek 2 Sini Aynı Anda Piyasaya Çıkarabiliriz.