AdoDesing YEP YENİ ÖZEL İNDEX SUNAR

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: AdoDesing YEP YENİ ÖZEL İNDEX SUNAR

Saoll Eywww

Teşekkürler.

asssssssssssssssssssssssssssssssssss

Ellerinize Sağlık Güzel Görünüyor 🙂

Link Gorebilmek icin Lutfen Konuya cevap Veya Tesekur Edin..

Arkadaşlar ben ad0 design.

Bu indexi ben hiçbir yerden alıntı yapmadan sıfırdan kodladım. Ve klıngturk ısımlı şerefsize de dava açmış bulunmaktayım. Dosyalarımı benden izinsiz almak ( çalmak ) ve izinsiz paylaşıma veriyor. üstelik ad0 yazısı yerine indexlere kendisi yapmış gibi kendi ismini yazıyor. Bu indexte çalıntıdır. Dava kagıdı henüz evine gitmediği için akıllanamamış. Hırsız haysiyetsiz ve başkalarının emeklerini çalarak kendisi yapmış olarak gösterip ve paylaşıma süren bir emek hırsızı.

Güncell tutalım.. Güzell

1111111111111111111111111112

Bak bu iyiymiş işte 🙂

tesekkurler

sagol

teşekkür

Arkadaşlar ben ad0 design.

Bu indexi ben hiçbir yerden alıntı yapmadan sıfırdan kodladım. Ve klıngturk ısımlı şerefsize de dava açmış bulunmaktayım. Dosyalarımı benden izinsiz almak ( çalmak ) ve izinsiz paylaşıma veriyor. üstelik ad0 yazısı yerine indexlere kendisi yapmış gibi kendi ismini yazıyor. Bu indexte çalıntıdır. Dava kagıdı henüz evine gitmediği için akıllanamamış. Hırsız haysiyetsiz ve başkalarının emeklerini çalarak kendisi yapmış olarak gösterip ve paylaşıma süren bir emek hırsızı.

Yanlız bu indexdeki sağ ve soldaki alanlar bana ait ben yapmıştım Srem Index v2 olarak 0 dan yaptım diyemezsin.

Sadece sol tarafta vardı sağ tarafa eklemişsin ve arkaya 2 resim 1 video eklemişsin sen yapmış oluyosun böyle olmaz.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam