[18xx] GM Effect :=)

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cєηgℓу

Cool Cüce
Kayıtlı Üye
Reaction score
1
Evet arkadaşlar ilk paylaşımımı paylaşıcağım

iyi bir paylaşımdan başlamak istedim umarım devamı gelir

effekt aktif edebilmek için Defanse Scroll 150'lik basın ve gm effecti

üstünüzde görünülecektir resimlere geçelim ;

1403_558973200830224_1702303473_n.jpg

Effect şekil önümden çekil 😛

Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

LİNK2:
Konu link görüntülemek için konuya cevap yazmalısınız.

++++++,veya saçma yorum yapanlara akkımı elal etmiyem 😛

NOT ; Ben yapmadım arkadaşımdan aldım paylaşmanın değerini bilmeyene

ne gerek var ki böyle konulara bakması.

Sadece biz yararlanmayalım herkes yararlansın.

İyi günler ko fox ailesi 🙂

Cevap: [18xx] GM Effect :=)

Ellerine saglık gayet guzel gozukuyor bu efekt

150 acye gm effect vererek sistemi fvckmıssın 😀

Yapacak bişey yok gardaş :ASD:SA

Bakalım bir sağol 🙂

Sarsan Paylaşım Eline Sağlık

Benim serverimden çalıp Aqon'un GM Efektini Paylaşıyorsunz Şikayet Edildi Derhal KAldırılsın Yoksa Ban Yiyeceksiniz.

Not; Kimseden çalmadım arkadaşımdan aldım ayrıca bir şey paylaştık diyede ban yemeyiz gönlünü hoş tut elinde varsa paylaşıcaksın mezara götürmüceksin.

Not; Kimseden çalmadım arkadaşımdan aldım ayrıca bir şey paylaştık diyede ban yemeyiz gönlünü hoş tut elinde varsa paylaşıcaksın mezara götürmüceksin.

Paylaşacaksın evet ama sahibinden izin alıp kaldır şu linki !

Sen mi yaptın bunu hayır yaptırdınmı evet sahibi varmı hayır ben yapmadım ama isteyen çok bunu sadece elinzide tutmayın sahibide AqoN ama ben arkadaşımdan aldım ve paylaştım ne derseniz deyin bu konu kalkmıcak isterseniz banlayın paylaşmaktan banlanırsam ne yazık size 🙂

Sen mi yaptın bunu hayır yaptırdınmı evet sahibi varmı hayır ben yapmadım ama isteyen çok bunu sadece elinzide tutmayın sahibide AqoN ama ben arkadaşımdan aldım ve paylaştım ne derseniz deyin bu konu kalkmıcak isterseniz banlayın paylaşmaktan banlanırsam ne yazık size 🙂

asıl sana yazık aqon arkadaşın öylemi 😀 güldürme beni emeğe saygısız herifin tekisin ! aciz bi insansın 🙂

AqoN'dan aldım diye bir kelime kullanmadım bakarsanız , bir arkadaşımdan aldım dedim emek hırsızlığı sizinki gibimi o fix bu fix şu fix vsvsvs diyorsunuz projeniz xakumax onlarıda derleyip paylaşıcağım en son halini millet bulidleyemiyor SEN parayla aldım dedin bana bunu bende buldum ettim ve paylaştım sizin gibi gözümüzü para bürümedi bizim.

Xlaz pişman olursun okadar para borcu ister kimse vermez gör. herkez paylacaz..

AqoN'dan aldım diye bir kelime kullanmadım bakarsanız , bir arkadaşımdan aldım dedim emek hırsızlığı sizinki gibimi o fix bu fix şu fix vsvsvs diyorsunuz projeniz xakumax onlarıda derleyip paylaşıcağım en son halini millet bulidleyemiyor SEN parayla aldım dedin bana bunu bende buldum ettim ve paylaştım sizin gibi gözümüzü para bürümedi bizim.

ona para bürüme denmez 🙂 emek hırsızlığı denir hırsızdan başka bişey değilsin benim gözümde .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam