18XX, 19XX Proje Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AKUMA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Cevap: 18XX, 19XX Proje Hakkında

1098 dem beri bu işin içindeyim senide hep görüyorum kardeşim başarılarının devamını dilerim..

Paylaşım için çok teşekürler acaba alternatif olarak Sql Server 2008 R2 versiyonu paylaşma olanağınız varsa paylaşabilirmisinz. teşekküler.

ılerleme beklıyoruz

AKUMA

Eridia

Bodom

Katana

mükemmel insanlarsınız.sizlerden Allah razı olsun

Selamlar bu konuda pek bilgili olmasamda zamanında 1299 server kurup 6 7 ay işletmişliğim var bu projeyi takip ediyorum bende bilgisayar programcılığı okuyorum hem kendimi geliştirmek hem sizlere yardım etmek adına yapabileceğim birşeyler varsa yardımcı olmaya hazırım

Dosyalar güncelleniyor mu yoksa belli bir fix sayısından sonra mı güncelleniyor yoksa belirli tarihlerde mi ? Bir de kaynak kodlarını nereden bulabilirim ya da sizden rica etsem gönderir misiniz son halini ve ilk halini

EDIT : Sayfadan indirilebiliyormuş kusura bakmayın gördüm şimdi .

Database restore işlemi tamam odbc ayarladım ancak login aiserver game server database connection failed veriyor bu konuda yardımcı olabilecek dökümanda bulamadım?

ben exeleri acmaya çalıstıgımda hata veriyor acamıyorum sebebi nedir acaba?

unhd7.jpg

bu sorunun sebebi nedir acaba?

Hala beklıyoruz seni

Projenin bir forumdan devam etmesi en azından dolandırıcıları ortadan kaldırır.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam