⏩ OldSchoolKO ✅ | " VALHALLA " 2.000.000 TL ÖDÜL ⭐ 3 YIL ARADAN SONRA ✅ v.1098 MYKO EFSANESİ ⚔ OFFICIAL 17.05.2024 - 21:00 ⏪
Cuceko

Pk Server Knight AREA | DÜNYA'DA İLK! | Otomatik KC'sine VS SİSTEMİ | 2 Farklı TEMA Seçeneği | 5 Yeni EVENT

  •         

            

            

            

            

  • HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
KnightArea.NET Çevrimdışı

KnightArea.NET

Yeni Cüce
6 Ağustos 2019
3
0
1
38
KONU GÜNCELLENMEKTEDİR.
VQRY8Z.png





EOmO0v.png


Değerli Oyun Severler;

Knight AREA, KO PVP aleminde adeta yeni bir çağ başlatıyor! DÜNYA'DA İLK olan bu sistemler sayesinde hem MYKO hem V2 sistem ve görüntüsünü seven oyuncuları bir araya topluyoruz! Uzun zamandır piyasada bulunan ve sürekli anlaşmalı server açıp kapatan, oyuncuları adeta bezdiren kişi ve gruplara karşılık olarak "SMASH" adlı oyuncu dostu ve son derece kaliteli serverımızı hizmetinize sunuyoruz! Üstelik bu serverda daha önce hiç karşılaşmadığınız otomatik KC'sine VS sistemi, eventler ve büyük sürprizler sizleri bekliyor! Hem MYKO hem de V2 sisteminin bir arada olduğu, Dünya'da İLK olan bu clientin adını da V3 olarak duyurmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz!


Knight AREA ekibi olarak eskiden de olduğu üzere Knight Online aleminin tozunu attırmaya geliyoruz! Yepyeni bir PK macerası!

qAdaRZ.jpg

Full PUS ÜCRETSİZ!

V2 PK Server
Itemler Moradon'daki NPC'lerde
Hazır Başlangıç
Hemen PK
83 Level Başlangıç
Otomatik G1 Clan (Pelerin Anahtarı Worm'de)
https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omCj76.png https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omCgmy.png
https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omCpl8.gif https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omCmOo.gif

https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omCeiG.png https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omC3tS.png
https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omClRb.gif https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omCtOs.gif

https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omCMAt.png https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omCbTc.png
https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omC66e.gif https://i.imgyukle.com/2024/09/17/omCwsP.jpg



r05aRa.jpg

Full tüm itemler +8'e kadar %100 orandadır.
Takı upgrade kapalıdır.


nbQbNN.jpg



VERSUS MODE TANITIM BU ALANA GELECEKTİR. 1vs1, PARTY, CLAN

Otomatik 1vs1 MOD:
Bu mod sayesinde rakipleriniz ile bire bir karşılaşma yapabilirsiniz. Round süresi, Round sayısı, Harita ve KC miktarı tarafınızca belirlenecektir. Round süresini sınırsız olarak belirleyebilirsiniz. Belirlediğiniz özellikler ile teklifi karşı tarafa atabilirsiniz. Karşı taraf bunu kabul eder ise VS başlayacaktır. Güncel round kazanma sayılarını yukarıda bulunan Score Board’dan görebilirsiniz. Score Board’da kullanıcı isminizin yanında NP sembölünüz gözükmektedir. Eğer NP sembolü yok ise clan sembolü oda yok ise ırkınızın (karus veya human) bayrağı gözükecektir. DC olan veya oyundan çıkan kullanıcı VS’yi otomatik olarak kaybedecektir. Eğer belirli bir Round süresi var ise ve Round süresi dolduğunda iki taraf da hala ölmedi ise % oranında HP miktarı fazla olan roundu kazanacaktır. Eğer % HP oranında eşitlık var ise iki tarafada 1 puan yazılacaktır. Eğer genel bir eşitlik durumu söz konusu ise yani örnek olarak 2 round seçildiğinde durum 1-1 ise ve final roundda da berabere kalınır ise VS berabere sonuçlanır ve yatırılan KC miktarının %50’si taraflara otomatik olarak iade edilecektir. Bu mod içerisinde kalkan takılması ve transformation scroll yasaklanmıştır. Sistem kalkan takmanızı ve transformation scroll basmanızı engelleyecektir ve ayrıca üzerinizde kalkan takılı ve transformation scroll basılı durumda ise VS teklifini kabul edemezsiniz.

Otomatik CLAN VS MOD:
CLAN VS MOD TANITIMI VIDEO ALTINA AÇIKLAMA GELECEKTİR.

2 FARKLI TEMA TANITIMI BU ALANA GELECEKTİR.

KOBA:
JVWbrB.jpg

Dünya’da ilk defa bir KO server bir moba versiyonu ile yayına giriyor! Event zamanları geldiğinde dilediğiniz eventi seçip oylama yaparken KOBA eventini denemeyide unutmayınız! Üstelik kazanan ve katılan herkesi sürpriz hediyeler bekliyor! Bu haritada 8vs8 karşılaşma yapacaksınız. Üç ayrı yol (middle, top lane ve bot lane) ve iki ayrı Jungle (orman)’dan oluşmaktadır. Harita süresi toplamda 1 saattir. 1 saatten önce kazanmak için mutlaka karşı tarafın karargahını yıkmalısınız! Ancak önünüze minionlar ve kule engelleri çıkacaktır. Eğer 1 saat süre içerisinde iki party de birbirinin karargahlarını yıkamaz ise en çok kill sayısına ulaşan parti kazanacaktır! Onları yenebilecek misiniz? Aşağıdaki videodan yeni eventinizi inceleyebilirsiniz!

Tunnel:
5Nq6rq.jpg
KOBA’nın bir benzeri olan bu haritada sadece bir yol bulunmaktadır. 8vs8 olarak karşılacağınız bu haritada minionlar bulunmamaktadır. Kurallar KOBA ile birebir aynıdır. Aşağıdaki videodan yeni eventinizi inceleyebilirsiniz!

Cave Of HELL:
AOGrQX.jpg

Derinlere inmeye, ateşli ve büyük mağaralara, karşı konulması oldukça zor canavarlar ile karşılaşmaya hazır mısınız? Bu canavarlar sizlere çok güzel ödüller dağıtacaktır! Karşılaşmanın CZ ortamı ve kurallarının birebir aynı olduğu, toplamda 1 saat süren bu mükemmel Event sayesinde zevkin doruklarına varacaksınız! Bir saat içerisinde en çok kill sayısına ulaşan, evente katılıp kazanan IRK’a KC ödülü verilecektir!

ICEWORLD:
Ora4n5.jpg

Biraz da geçmiş günlerimizi hatırlayalım. Hani şu Dünya çapında FPS alanında adeta çığır açmış bir oyun vardı hatırladınız mı? Evet CS’den bahsediyoruz. Çoğu insanın severek oynadığı harita olan Iceworld’u serverımıza aktardık! Iceworld’de 36 kişi arasında ayakta kalabilecek misin? Bu bir DeathMatch olacaktır. Deathmatch sırasında 3 kere ölen kişi maalesef haritaya veda edecektir. En sona kalabilecek misin? Üstelik ilk 5 sıraya büyük ödüller ve katılan herkese telafi ödüllerimiz mevcuttur! Aşağıdaki videodan yeni eventinizi inceleyebilirsiniz!

Two Ways:
00rJjW.jpg

KOBA’nın bir benzeri olan bu haritada sadece iki ayrı yol bulunmaktadır. 8vs8 olarak karşılacağınız bu haritada minionlar bulunmamaktadır. Kurallar KOBA ile birebir aynıdır. Aşağıdaki videodan yeni eventinizi inceleyebilirsiniz!


 
Son düzenleme: