⏩ OldSchoolKO ✅ | " VALHALLA " 2.000.000 TL ÖDÜL ⭐ 3 YIL ARADAN SONRA ✅ v.1098 MYKO EFSANESİ ⚔ OFFICIAL 17.05.2024 - 21:00 ⏪
Cuceko

1298 OPENKO Server Files & Source Sıfırdan Geliştirme + Kurulum

  •         

            

            

            

            

  • HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
Y Çevrimdışı

ymchinabye

Yeni Cüce
1 Ocak 2021
9
0
1
44
İNDİRME LİNK:
[Gizli içerik]

RAR PW:
Kod:
kocuce.com
Merhaba değerli KoCuce üyeleri. Forumda ve bazı yerlerde sıkça Knight Online Server files ve Source satıldığını görüyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki server files ve source paylaşanlar emin olun ki o dosyalar gerçekten bir işe yarasaydı paylaşmak veya satmak yerine kendileri kullanırdı. Özellikle bu konuda bir sürü arkadaşın mağdur olduğunu biliyorum. Konuya hakim olanlar da iyi bilir ki forumda gezen dosyaların hepsi çöp ve beş para etmeyen herkesin erişebileceği kimsenin umrunda olmayan dosyalardır. Bu konuda geliştirici arkadaşlara birkaç tavsiye vermek istiyorum. Öncelikle kimseden source veya server files satın almaya kalkmayın. Bir şeyler yapmak istiyorsanız sizlere OpenKO projesinden devam etmenizi şiddetle öneriyorum. Bulup bulabileceğiniz en temiz ve kaliteli dosyalardır. Lakin geliştirme aşaması çok uzun ve zordur. OpenKO projesinin içerisinde Knight Online exe kaynak kodları da bulunmaktadır. Yani client kodları elinizde olduğu için herhangi bir tersine mühendislik gerektirmemektedir. Bu alanda tersine mühendislik Knight Online exe'si ellerinde olmayıp Usko exe'sini assembly dili ile kırıp oyuna bir şeyler eklemek için kullanılmaktadır. (Forumlarda paylaşılan source'larda exe ve client kaynak kodları yoktur ve çoğu virüslüdür.) Dediğim gibi OpenKO projesinde ASM bilginizin olmasına gerek yoktur C++ ve database için SQL bilmeniz yeterli olacaktır. Yazılım alanında kendini geliştiren arkadaşlar hobi üzerinden bu proje ile devam edilebilir. Unutmayın bilgi paylaşıldıkça güzeldir, ama ne yazık ki bu sektörde bilgi paylaşımı yok denecek kadar azdır. Ve yine söylüyorum bu proje oldukça zor ve uzundur, sadece hobi ve kendinizi geliştirmek için kullanmanızı tavsiye ediyorum. Herkese hayatında başarılar dilerim, iyi forumlar​
MMORPG Knight Online'ın nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu projeye başladık. MMORPG'ler, TCP/IP, SQL sunucusu, performans ayarlama, 3D grafikler ve animasyon, yük dengeleme ve daha fazlası gibi bilgisayar biliminin birçok alanında bilgi gerektiren çok karmaşık programlardır. DirectX 9'a güncellediğimiz orijinal sızdırılmış kaynaktan başlayarak, SDL 2.0 kullanarak sarmalanmış pencere oluşturma ve oynatıcı girişi, çeşitli dosya formatlarının geriye doğru uyumlu kalarak desteklenebilmesi için işlev bayrakları eklendi ve çok daha fazlası.
Bu projenin amacı, resmi müşteri işlevselliğini kopyalarken, resmi müşteriyle doğruluğu ve uyumluluğu korumaktır. Resmi istemcide bulunmayan özellikleri veya genel olarak özel davranışları tanıtmayı planlamıyoruz. Ancak bunu çatallarda da yapabilirsiniz, ancak bunlar tasarım hedeflerimize uymuyor ve karmaşıklığa ve resmi müşteriyle potansiyel olarak uyumsuzluğa neden oluyor. Temel olarak, doğruluk adına, müşterinin davranışını mümkün olduğu kadar resmiye yakın, mantıklı olduğu yerde tutmak istiyoruz.
Kullanıcı arayüzü davranışını düzeltmenin veya istemcinin resmi olarak bunu yapmadığı durumlarda kullanıcıya hata mesajları vermenin mantıklı olduğu bazı küçük yönlerde sapma gösterebiliriz ancak bu değişiklikler kullanıcı deneyimini iyileştirirken uyumluluğu etkilemez. Bu tür değişikliklere ilişkin çekme talepleri duruma göre kabul edilecektir.
Bu kod yalnızca akademik amaçlıdır! Sorularınız varsa veya başlama konusunda yardıma ihtiyacınız varsa forumları ziyaret etmekten çekinmeyin .
Not:
  • UIE projesi şu anda VS15 pro gerektiriyor
Kasıtlı tasarım kararları:
  • Proje şu anda oyunun 1298/9 versiyonunu desteklemeye odaklanıyor . Sürüm 1298/9, oyunun başarısına atfedilen temel işlevlerin çoğuna sahiptir. Oyunun sonraki sürümlerini göz ardı ederek sistemi nispeten basit tutuyoruz. Bu, oyunun temel bileşenlerini güçlendirirken, işlerin yürümesi için gereken tersine mühendislik miktarını en aza indirmemize olanak tanıyor.
  • 1298/9 veritabanı şemasına bağlı kalıyoruz . Oyunun 1298/9 sürümüyle uyumluluğu sağlamak için temel veritabanı şemasını değiştirmiyoruz. Bu, veritabanının yapısının ve bilgilerin veritabanında nasıl saklandığının biz çalışırken değişmediği anlamına gelir. 1298/9'un temel işlevselliği yerine getirildiğinde bu durum değişebilir.
68747470733a2f2f7374657068656e6d656965726e65742e66696c65732e776f726470726573732e636f6d2f323032302f30352f6f70656e6b6f5f65785f30302e706e67