Yeni Dünya THANATOS AÇILIŞI İÇİN SON 2 GÜN!!

MYKO YataganOnline | New Server ' ODIN ' | v1098 Global HD Myko | 100.000 TL Ödül Havuzu + Playstation 5 | BETA 9 AĞUSTOS 22:00 | OFFICIAL 13 AĞUSTOS 22:00

YataganOnlinev1098

Yeni Cüce
Özel Üye
22 Temmuz 2021
3
0
0
27





Merhaba Knight Online severler. Knight Online oyununu en iyi şekilde ve en iyi hizmet ile sizlere sunmayı amaçlamaktayız. Sizlere o eski anılarınızı, maceralarınızı yaşadığınız heyecanı tekrar yaşatmayı umuyoruz. Ekibimizin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve geliştirdiği özel dosya ve yazılımı artık sizlerle buluşturmanın zamanı geldi. Daha önce oynadığınız , destek alamadığınız , sorunlarla karşılaştığınız günleri geride bırakacaksınız.
3 Dil yabancı destekli " Gamemaster " ekibi ile profesyonel olarak sizlere hizmet vereceğiz.
Amacımız 2004 2005 yıllarında olduğu gibi " Global " bir server ile bu güzel anıları tekrar canlandırabilmek. Profesyonel olarak Türk ve Yabancı iş ortaklarımız ile köklü bir serverın tohumlarını atmış bulunuyoruz.
Kaliteli sponsorlarımız ve reklam ekibimiz ile birlikte, büyük bir kitleye ulaşmayı ve kaliteli bir oyun konsepti oluşturduğumuza inanıyorum. Sizlerin de vereceği büyük destek ile sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Aynı zamanda " Test Server " ve " Open Beta " olarak bu projeyi sizlere sunacağız. Bu zaman sürecinde, görüş ve önerilerinize açık olup gerekli düzenlemeleri yapacağız.
Amacımız ilk önce güveninizi kazanıp, sizlere kaliteli ve uzun soluklu " Yerli ve Yabancı " oyuncuların, bol bol aktivite içerisinde olduğu bir " Knight Online " Serverı Sunmak.
Saygılarımızla Yatagan Online Ekibi.











● Level CAP 65
● +8 High Class & +1 Accessory kapalı. ( Takvim sistemine göre açılacaktır. )
● " Master " görevi ilk günden aktif.
● EXP , ITEM ve GB Orta.
● Black Chitin & Red Chitin & Black Paper aktif edildi.
● Draki Sistemi aktif edildi.
● Weapon Breaker aktif edildi. ( Myko 'da İLK )
● Yepyeni kalkanlar eklendi ( Turtle Shield vs )
● Karakter Rebirth Sistemi aktif edildi.
● Death Notice aktif edildi.
● JOB Event aktif edildi. ( 83 & 47 )
● Melee & Mage Dark Mare Slotları aktif edildi.
● Gelişmiş View İnfo sistemi.
● Full HD Client ( KOREKO )
● 1v1 & 2v2 & 8v8 menü aktif edildi.
● Extra Inventory aktif edildi.
● Gelişmiş Rebirth sistemi. ( Low & Middle & High Class )
● Tek tip Eslant aktif edildi.
● +12 takı sistemi aktif edildi.
● Clan & Party devretme sistemi.
● Q ile 1'leme sistemi.
● Select Character aktif edildi.
● Re-Connect sistemi aktif edildi.
● Flashlar aktif edildi. ( DC , WAR , EXP )
● Rank Reward sistemi.
● PM Rank sembol sistemi.
● Tag sistemi aktif edildi.
● İnfinite ( Sınırsız ) itemler aktif edildi.
● CZ , ESLANT , EMC&LFC Devil Stone aktif edildi.
● Anti DEF takıları kaldırılmıştır. ( Iron Necklace , Iron Belt )
● Lightning el kesme kaldırılmıştır.
● Gelişmiş v.1098 MYKO
● KC pazar aktif. ( Min. Limit 3000 KC )
● Multi Client aktif. ( Tek IP üzerinden 3 karakter sokabilirsiniz.)
● Geliştirilmiş ( Hızlandırılmış ) Genie Sistemi.
● Isıloon dropları ilk günden aktif.
● Kadın " Mage " karakteri aktif.






ODIN Sunucusu için Yapılan Yeni Güncellemeler
[ DKS Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.

[ Tag Scroll Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Berserker Yere Vurma Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Oyun içi Upgrade Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Rank Sembolleri Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Çarkıfelek Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Character Delete Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Re - Connect Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ KC Merchant Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Hedef Belirleme Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Harita Seçme Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Draki Tower Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Piece of Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Weapon Breaker Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Turtle Shield Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Knight Pouch Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Upgrade Oranları ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Daily ( Günlük ) Quest Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Mage & Priest Black Paper ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Devil Stone Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ K-N-I-G-H-T Harf Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Monster Stone Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Coins & Blessed Kasabileceğiniz Slotlar ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Goblin Armor Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Delos Takı Dropları ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Red & Black Chitin Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Enchanter NPC Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Merchant Scroll Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.
[ Video Çekme Sistemi ] Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.



ODIN Sunucusu için Sıkça Sorulan Sorular

1-) Server ne zaman açılacak ?
Cevap :
13 Ağustos 2021 Saat 22.00

2-) Oyuna girebilmek için kayıt olmam gereklimi? Nereden üye olabilirim?
Cevap :
Evet kayıt olmanız gerekmektedir. Panel üzerinden kayıt olabilirsiniz. Kayıt olmak için Tıklayınız.

3-) Türkiye ve Yabancı bölgelerden sunucuya giriş sağlanabilecek mi?
Cevap : Evet, global bir " M Y K O " server olduğumuz için sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.

4-) Client indirmek istiyorum, nereden indirebilirim ?
Cevap : İndirme linkleri paylaşıldığında güncellenecek.

5-) TL Bakiye ile KC arasındaki olay nedir ?
Cevap : TL Bakiye bazı önemli PUS eşyaları için kullanılır. Sadece resmi satış bayimiz KLASGAME üzerinden satın alınabilir.
Knight Cash'i oyun içerisinde " Etkinliklerden " veya oyuncularımızdan Coins ile alabilirsiniz.

6-) Premium hediyeleri ve özellikleri nelerdir ?
Cevap :
Premium özelliklerine ve hediyelerine bakmak için, Tıklayınız.

7-) Serverinize hangi işletim sistemleri giriş yapabilir ?
Cevap :
XP dahi tüm işletim sistemleri ile sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.

8- ) Power-UP Store eşyaları olarak neler satıyorsunuz ?
Cevap :
Power-UP Store eşyalarının fiyatlarına ve satılan Power-UP Store eşyaları için, Tıklayınız.

9-) Premium veya herhangi bir Power Up Store eşyası satın aldım, kırdırmam gerekiyor ?
Cevap :
Power UP Store'den aldığınız " Extra İnvertory , Genie , Premium " gibi eşyaları kırdırmak için Moradon'da bulunan " Hemes " NPC'sini
kullanmanız gerekmektedir.

10-) Saymalı ve Tekrarlanabilir görevleriniz nelerdir ?
Cevap :
Bir çok tekrarlanabilir & saymalı görevlerimiz mevcuttur. Ulaşmak İçin Tıklayınız.

11-) Serverinizde " Level Cap " nedir?
Cevap :
Maksimum ulaşabileceğiniz Level limiti 65'dir.

12-) Official sunucunuzda Master açmak zor mu, kolay mı ?
Cevap :
Bir çok Master materyalli görevlerimiz mevcuttur. Ne çok kolay, ne de çok zor olacaktır.

13-) Official sunucunuzda başlamayı düşünüyorum, başlangıç İtemleriniz nelerdir ?
Cevap :
Başlangıç itemlerimiz " MYKO " server'a uygun şekilde ayarlanmıştır. Detaylı Bakmak İçin Tıklayınız.

14-) Gold Bar satışı , alışı yapabilecek miyim ?
Cevap :
Evet, kasmış olduğunuz İtemlerinizi ve Gold Barlarınızı oyunculara satabileceksiniz.

15-) Gold Bar , İtem satışında , alışında herhangi bir alt taban uygulanacak mı ?
Cevap :
Oyuncularımızın istekleri doğrultusunda sadece " Gold Bar " fiyatına alt taban uygulamaktayız. Eşya satışında herhangi bir alt taban fiyatı bulunmamaktadır.

16-) Sunucunuzda kasmış olduğum KC'ler diğer sunucunuza aktarılır mı ?
Cevap : Oyun içerisinde bir çok " KC " elde edebileceğiniz için, sadece TL Bakiyeleriniz aktarılmaktadır.

17-) Oyun içi etkinlikler nelerdir ?
Cevap :
ODIN sunucumuzda bir çok yeni etkinlikler olacaktır. Detaylı Bakmak İçin Tıklayınız.

18 - ) ARKONA sunucusunda kullanmış olduğum üyelik ile giriş yapabilir miyim ?
Cevap :
Evet, giriş yapabilirsiniz.

19-) YataganOnline Ücretli mi?
Cevap :
Hayır, YataganOnline'ı indirmeniz ve oynamanız tamamen ücretsizdir. Oyun içerisinde eğer fazla vakit geçirebilirsiniz, her şeyi ücretsiz elde edebilirsiniz.

20-) ODIN sunucusunda " Camp " sistemi aktif mi ?
Cevap :
Evet, Yoğunluğa bağlı olarak "ESLANT " bölgesinde 5 Channel, " Moradon " bölgesinde 3 Channel yapmayı planlamaktayız.

21-) AODIN sunucusunda farklar olacak mı ?
Cevap :
Evet olacak, " MYKO " konseptini bozmadan bir çok yenilik ve özellik getirmeyi amaçlıyoruz.



Bi-Frost
Border Defance War
Collection Race
Chaos
Ardream
Juraid Mountain
CSW
Lunar Valley
Forgotten Temple
Santa
GM Kill
Merchant EXP
Titan War ( 83 & 72 & 45 )
Ekstra Medal Event
Mini Ronark Land
Night Delos War
Moradon War
Snow War



















 
Son düzenleme: