1. ▌Homekobiziz ▌ ►18 Ekim Cuma 21:00 ★V1299 HOMEKO★2000 OYUNCU KİTLESİ Tüm eventler aktif.Gerçek TL ve KC ödüllü Csw.
    Hemen İNDİR
    Duyuruyu Kapat

WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)

'Visual 98' forumunda TurkishPoweR tarafından 25 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

  1. TurkishPoweR

    TurkishPoweR
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2013
    Mesaj:
    54
    Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    8
    Evet arkadaşlar, bugün konumuz WS2_32 ve Winsock'a detour fonksiyonları kurarak paket manipule etme ve paket dinleme. Yoğun istek üzerine bu konuyu anlatma gereği duydum, kafası karışan, biryerlerde takılan birçok * insan mevcut. Yararlı olması dileğiyle, başlayalım.



    Öncelikle, vereceğim örneği C++ ile yazdım. DLL formatındadır. Çalıştırabilmek için ASM ile knightonline.exe'nize yükletmeniz gerekmektedir. ASM ile DLL yükletmeyi daha önce buradaki konuda anlatmıştım.



    Build ettiğiniz dll'yi düzgünce yüklettikten sonra pencere aşağıdaki gibi görünmelidir:



    [​IMG]



    Eğer process found yazısı görünüyorsa program gelen giden paket trafiğini dinleyebilir.



    [​IMG]



    Source kodları;



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..


    LİNK2:
    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..


    Dipnot; bu projeden yola çıkarak yapabileceklerinizin sınırı yok, anti hile projesinden tutun da koxp'a kadar her alanda kullanabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeniz açısından yararlı olması dileğiyle.



     
    novaturk19 bunu beğendi.
  2. BizHerTrabzon61

    BizHerTrabzon61
    Yeni Cüce

    Katılım:
    5 Ağustos 2013
    Mesaj:
    0
    Beğeniler:
    3
    Ödül Puanları:
    2
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    Vayy saolsun
     
  3. CominisT

    CominisT
    Yeni Cüce

    Katılım:
    25 Mayıs 2013
    Mesaj:
    17
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    Bak bu ıyı ıste tesekkurler
     
  4. LLFudi

    LLFudi
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    22 Temmuz 2013
    Mesaj:
    491
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    teşekkürler
     
  5. EnJoyyy

    EnJoyyy
    Yeni Cüce

    Katılım:
    27 Kasım 2013
    Mesaj:
    14
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    Tesekkurler
     
  6. ABITGAN

    ABITGAN
    Yeni Cüce

    Katılım:
    17 Aralık 2013
    Mesaj:
    4
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    Teşekkürler...
     
  7. SerdarYavru

    SerdarYavru
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    3 Ağustos 2012
    Mesaj:
    205
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    Yararlı Bir Paylasım Olmus Teşekkürler
     
  8. kosp51

    kosp51
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    12 Ocak 2013
    Mesaj:
    551
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    saol eline saglık
     
  9. us3n

    us3n
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    28 Ağustos 2012
    Mesaj:
    35
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    tesekkurler eline saglık
     
  10. AKP

    AKP
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    24 Aralık 2013
    Mesaj:
    40
    Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    8
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    Tesekkurler......
     
  11. BonezCrusher

    BonezCrusher
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    26 Aralık 2013
    Mesaj:
    239
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    Tesekkurler...
     
  12. Direnish

    Direnish
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Eylül 2012
    Mesaj:
    493
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    teşekkür
     
  13. ykpikacu

    ykpikacu
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    28 Mart 2012
    Mesaj:
    90
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    teşekkürler
     
  14. tts007

    tts007
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    31 Mart 2012
    Mesaj:
    202
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    teşekkürler
     
  15. MANEATER

    MANEATER
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2013
    Mesaj:
    430
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    paylasım için teşekkürler.....
     
  16. ko1511

    ko1511
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2012
    Mesaj:
    217
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    Tesekur
     
  17. karaberat

    karaberat
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    27 Mayıs 2012
    Mesaj:
    131
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    güncelmi
     
  18. azxtech

    azxtech
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    24 Aralık 2012
    Mesaj:
    63
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    teşekkürler
     
  19. biktimmk

    biktimmk
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Kasım 2012
    Mesaj:
    222
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    teşekkürler harika paylaşımın için
     
  20. sapsal

    sapsal
    Yeni Cüce

    Katılım:
    20 Ocak 2014
    Mesaj:
    18
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: WS2_32 Winsock32 Send & Recv Hook / C++ (KO Paket dinleme, değiştirme)



    Teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş