DeathKO | HYPE | 23 Eylül 2022 | #ACME First v1098 MYKO | ByNeon & Satoshi
HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

MYKO World Of MYKO New World Titan - OFFICIAL: 26 AĞUSTOS 2022 ! - ÖDÜLLÜ BETA: 23 AĞUSTOS 21:00

WorldOfMyko

Yeni Cüce
Özel Üye
3 Ağustos 2022
3
0
1
33
ankara
Sürekli güncellenecektir Takip Etmeyi unutmayın.

12272
Merhaba,

Yllarca Üstünde Çalıştığımız Projemizi Artık Sizlerle Tanıştırmanın vakti geldi World Of MYKO ekibi ve XoreSOFT Ekibi olarak Sizlere Kusursuz bir Oyun Deneyimi Sunacağımızdan Şüpheniz olmasın ,Ekip olarak bu platformu en üst seviyelere taşıyacağımızdan eminiz.
Beta 23 Ağustos 2022 21.00
Beta Ödülleri İçin Tıklayınız

Offical: 26 Ağustos 2022 22.00
Sizleri bu platformda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız.








Eventlar ;

▶ Bi-Frost
▶ Border Defance War
▶ Collection Race Event
▶ Chaos WAR
▶ Ardream Zone
▶ Juraid Mountain
▶ CSW - Lunar War
▶ Forgetten Temple Event
▶ Santa Event
▶ GM KİLL Event
▶ First CLASS
▶ Ekstra Medal Event
▶ Mini Ronark Land

SSS



1-) Serverinizde Level Cap Nedir?
Cevap : İlk etapta maksimum ulaşabileceğiniz Limit Level 65'dir.

2-) Server Ne zaman Açılacak?
Cevap : 26 Ağustos 2022 - 22:00'da Official olarak açılacak.Beta İse 23 Ağustos ve 3 adet 2000 TL Ödüllü CSW bulunmaktadır.

3-) Exp ve İtem ne zorlukta?
Cevap : Exp herkesin keyif alabileceği düzeyde orta diyebiliriz , İtem Zor olacak.

4-) Türkiye Ve Yabancı Bölgelerden Sunucuya Giriş Sağlanabilecek mi?
Cevap : Evet, Global MYKO Platformu olduğumuz için sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.

5-) Client indirmek istiyorum nereden indirebilirim?
Cevap : World OF MYKO Client indirmek İçin Buraya tıklayınız

6-) XORE Bakiye ile Knight Cash arasındaki olay nedir?
Cevap : Xore Bakiyesi bazı önemli PUS itemleri için kullanılır. Sadece Resmi Satış Bayimiz KLASGAME üzerinden satın alınabilir. Knight Cash'i oyun içerisinde etkinliklerden veya oyuncularımızdan Coins karşılığında satın alabilirsiniz.

7-) Premium Hediyeleri ve Özellikleri Nelerdir?
Cevap : Premium Özelliklerine ve hediyelerini incelemek için Buraya tıklayınız

8 -) Client hangi işletim Sistemleri giriş yapabilir?
Cevap : 64 Bit desteği olan Windows 7 işletim sistemi dahil tüm işletim sistemleri ile sorunsuz bir sekilde giriş yapabileceksiniz.

9-) Power Up Store Itemleri olarak neler satıyorsunuz?
Cevap : Power Up Store Itemlerinin fiyatlarına ve satılan Power Up Store eşyaları için Buraya tıklayınız

10-) Premium veya Herhangi bir Power Up Store itemi Satın Aldım Kırdırmam Gerekiyor?
Cevap : Power UP Store'den aldığınız Extra Invertory , Genie , Premium Gibi itemleri kırdırmak için Moradon'da bulunan Hemes NPC'sini kullanmanız gerekmektedir.

11-) Saymalı ve tekrarlanabilir Görevleriniz nelerdir?
Cevap : Bir çok tekrarlanabilir & Saymalı Görevlerimiz mevcuttur ulaşmak için => Tıklayınız.

12-) Neden Sizi Seçmeliyim?
Cevap : Knight Online Oyununu En iyi şekilde Ve En iyi hizmet ile sizlere sunmayı amaçlamaktayız. Sizlere o eski anılarınızı maceraları yaşadığınız heyecanı tekrar yaşatmayı umuyoruz. Ekibimizin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve geliştirdiği özel dosya ve yazılımı artık sizlerle buluşturmanın zamanı geldi. Daha önce oynadığınız , destek alamadığınız , sorunlarla karşılaştığınız günleri geride bırakacaksınız. 3 Dil Yabancı Destekli GameMaster ekibi ile profesyonel olarak sizlere hizmet vereceğiz. Amacımız 2004-2005 Yıllarında olduğu gibi Global bir server ile bu güzel anıları tekrar canlandırabilmek. Profesyonel olarak Türk ve Yabancı iş ortaklarımız ile köklü bir server'in tohumlarını atmış bulunuyoruz.
Kaliteli Sponsorlarımız ve Reklam Ekibimiz ile birlikte büyük bir kitleye ulaşmayı ve kaliteli bir Oyun Konsept'i oluşturduğumuza inanıyorum. Sizlerinde vereceği büyük bir destek ile sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

13-) Official Sunucunuz da Master Açmak Zormu Kolaymı?
Cevap : Bir Çok Master Materyal Görevlerimiz ve Colony Zone Haritasına özel Boss'lar mevcutdur. Ne çok kolay nede çok zor olacaktır.

14-) Official Sunucunuz da Başlamayı Düşünüyorum Başlangıç Itemleriniz Nelerdir?
Cevap : Başlangıç Itemleriniz MYKO 'ya uygun şekilde ayarlanmıştır detaylı bakmak için Buraya tıkla








 

Ekli dosyalar

Son düzenleme: