1. Karargahko Online Büyük Açılış 15 KASIM SAAT 20:00 ‘ da Sizlerle Hemen İNDİR

UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.

'Database Paylaşımları' forumunda RaquiM tarafından 26 Temmuz 2013 tarihinde açılan konu

  1. RaquiM

    RaquiM
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2013
    Mesaj:
    38
    Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    8
    # Sorunsuz Myko Database

    # LvL Sınır 70.

    # OTO MASTER YOKTUR. 62-70 ARASI Skilleri Görevle Acılmaktadır.

    # Database'de Bildigim Gördügüm Tüm Buglari Fixledim Eger Bug Bulursanız Lütfen Bildiriniz.

    # Goblin'den Cıkan Anti Defanse İtemleri , Sheller Vs. Exp Deki Buglar İtem Bugları Vs Kapatildi.

    # Droplar Tamamen Orjinal Mykodur. ( Bi Kaçını Aşağıda Belirticeğim )

    # Expler Orjinal Myko Ama Zorlaştırıldı.Yani Hakkaten Orjinal Myko Gibi . Sanirim 1 Ayda Falan 70 Olursunuz.

    # Cz de Daha Yüksek Miktar da EXP Gelir. Slot Basma Zevki Cıkıcaktır.

    # Tüm Joblar Kesinlikle Eşittir.

    # Grade Sistemi Orjinal Mykodur. 144k NP Grade 3 , 72K Grade 4 Gibi.

    # Delos da Abys Gem Kasabilir. Ghost Warrior , Phantom , Burning skeleton Gibi Yaratıklardan +9 Takı düşürebilirsiniz



    #Cz Exp Daha Fazla Gelmektedir.

    #Transformation Scroll Fix Sorunsuz Calısmaktadır.

    #Mage 33 Alanı Düzeltilmiştir Myko Gibidir.

    #Okcu Skilleri Sorunsuz Calısmaktadır.

    #Snow War Sorunsuz

    #Dark Lunar War Sorunsuz Aktif (30-59)

    #Lunar War Sorunsuz Aktiftir. (30-70)

    #Yan Char Acmak Kapatılmıstır.

    #Myko Still Trol Slotları & Myko Still Resspawn Boslar.

    #Forgetten Temple Sorunsuz

    #Forgetten Temple Günde 2 kere & (30-59) (60-70)

    #Skill Sınır 70 Lvl Kadardır.

    #Upgradeler Orjinal Myko Still

    #Swith Scroll WormDadır.



    Level 60 Görevi WARRİOR : Lobo Pendant, Lupus Pendant, Lycaon Pendant, 10 Crystal, 10 Opal, 10 Crude Sapphire alıyor ve Warrior Master Skaky'e veriyorsunuz. O da sizi master yapıyor.





    Level 60 Görevi Rogue : Tail of Shaula, Tail of Lesath, 10 Blood of Glyptodont, Fang of Bakirra, 10 Crystal, 10 Opal ve 10 Crude sapphire topluyor ve bunları Secret Aget Clarance'ye veriyorsunuz. O'da sizi master yapıyor...





    Level 60 Görevi MAGE : Kekuri Ring, 50 Gavolt Wings,50 zombie eyes, Cursed Bone, Feather of Harpy Queen, 10 Blood of Glyptodont, 10 Crystal, 10 Opal ve 10 Crude Sapphire toplayıp bunları Arch Mage Drake'ye veriyorsunuz. O da sizi master yapıyor...





    Level 60 Görevi PRİEST : Holy Water of temple, 10 Crystal, 10 Opal, 10 Crude Sapphire ve 10,000,000 coins'i Priest Minerva'ya veriyorsunuz. O da sizi master yapıyor...

    Lycan : +8 Stiletto , Bow , Wood Staff , Blessed Upgrade Scroll Vs. ( Drop Rate %8)

    Troll , Troll Warrior : Glave ( +1 ) ( Drop Rate : %4 )

    Harpy , Raven Harpy : Mirage Dagger (+1) ( Drop Rate %3 )

    Lamia , Lamiros : Full Plate Serisi ( Drop Rate %10 )

    Lamentation : Full Plate + Iron Crossbow Gibi İtemler ( Drop Rate %5 )

    Stone Golem , Giant Golem : Chitin Amor Serisi ( Drop Rate %10 ) , Iron Bow Vs ( Rate %5 )

    Troll Berserker , Troll Captain : Chitin Shell Parçası ( Drop Rate %7)

    Falcon , Crimson Wing : Chitin Shell Parçası ( Drop Rate %7 )

    Dark Mare : Chitin Shell Pauldron ve High Class İtems ( Drop Rate %10 )

    Ash Knight , DTS : Full Plate Serisi ( Drop Rate %15 )

    Tüm Bosslarin Drop Yüzdesi de %8 - %20 Arası Değişir.



    Özellikle Bilinmesi Gereken Drop Listesi Budur.

    Unuttuğum Droplar Olabilir. Orjinal Mykodur Hepsi. Arayarak Bulacaksınız Artık .

    Linkler Sağlam Olsun Diye Buraya Uplad'ım


    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
    DATABASENIN YANINDA VERDİKLERİM : Database + Evt + Myko Cz Ekleme Tarihi: 15.03.2012 Umarım işinizi Görür
     
    rednender4, cengiz98 ve merdorosia bunu beğendi.
  2. APLaceFormyHeaD

    APLaceFormyHeaD
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    27 Mayıs 2012
    Mesaj:
    742
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    linkler pert düzelt.
     
  3. RaquiM

    RaquiM
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2013
    Mesaj:
    38
    Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    8
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    Tamam .
     
  4. SerdarYavru

    SerdarYavru
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    3 Ağustos 2012
    Mesaj:
    205
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    tşkler
     
  5. RaquiM

    RaquiM
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2013
    Mesaj:
    38
    Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    8
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    eyw kardeşim
     
  6. efeturkmen

    efeturkmen
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2013
    Mesaj:
    302
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    efefefe
     
  7. adress27

    adress27
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2013
    Mesaj:
    126
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    deneyelim bakim
     
  8. apo3820

    apo3820
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Mart 2013
    Mesaj:
    462
    Beğeniler:
    11
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    bakalımmmmmmmmmmmmm
     
  9. tikiomer77

    tikiomer77
    Yeni Cüce

    Katılım:
    23 Temmuz 2013
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    sdads
     
  10. tikiomer77

    tikiomer77
    Yeni Cüce

    Katılım:
    23 Temmuz 2013
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    sadsadasdsagasdsadsadsa+++++++++++++++++++
     
  11. rehan11

    rehan11
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Mayıs 2012
    Mesaj:
    46
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    jjjjjjjjj
     
  12. sursama123

    sursama123
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2012
    Mesaj:
    76
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    teşekkürler
     
  13. TanKeskin™

    TanKeskin™
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    23 Ağustos 2013
    Mesaj:
    235
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    tttyy
     
  14. hckbnr

    hckbnr
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    7 Aralık 2012
    Mesaj:
    209
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    teşekkürler
     
  15. xjoelito10x

    xjoelito10x
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    17 Aralık 2012
    Mesaj:
    105
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    +++++++++++
     
  16. MysteriouS

    MysteriouS
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2012
    Mesaj:
    401
    Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    tesekkurler
     
  17. t1meout

    t1meout
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    17 Şubat 2013
    Mesaj:
    730
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    qwfqwfqwfqwf
     
  18. CUCE-KO.NET

    CUCE-KO.NET
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    26 Ağustos 2012
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    3
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    111111111111111111111251
     
  19. Constant1ne

    Constant1ne
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    20 Ekim 2012
    Mesaj:
    581
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    çok teşekkürler
     
  20. Manikure

    Manikure
    Yeni Cüce

    Katılım:
    11 Eylül 2013
    Mesaj:
    12
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: UtLuorta 1299 MyKo Database. 0 Bug Linkler Sağlam.



    bakalım güzele benzio
     

Bu Sayfayı Paylaş