internationalKO | PHYSICAL | 01 Temmuz 2022 | #ACME First v1098 MYKO | ByNeon & Satoshi
HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

MYKO UniversalKO | ROSETTA | Şeffaf Yönetim, Rekabetçi Myko ! | 20.05.2022 | ret8Software v.1098 MYKO

UniversalKo

Yeni Cüce
8 Nisan 2022
1
0
1
30





























Yenilikler ve Özellikler

1) High Class'dan Middle Class'a düşürülen itemlerin detayları için buraya tıklayınız.
2) Middle Class olan (Cleaver, FP, Blade Axe vs.) itemlerin maksimum upgrade oranları +9 olarak güncellendi detaylar için buraya tıklayınız.
3) Lottery Event etkinliği eklendi, şanslı olan oyuncular artık buradan hediyeler kazanabilecek.
4) Yeni Etkinlik / Mini Ardream etkinliği eklendi.
5) Yeni Etkinlik / Harita Olarak Night Delos WAR etkinliği eklendi.
6) Yeni Etkinlik / Harita Olarak Piana ve Breth etkinliği eklendi.
7) Yeni Etkinlik / Fun Class etkinliği eklendi.
8) Juraid Mountain ve Draki Towers etkinlikleri eklendi. (Sunucunun gidişatına göre aktif edilecek)
9)
Savaş alanlarında gördüğünüz skor board artık tüm etkinliklerde aktif olacak. ( Base , Ardream , Mini Ronark Land Gibi Etkinlikler )
10) Lugias ,Giga ,Javane Axe ,Sherion gibi eşyaların özellikleri düzeltildi eklendi detaylar için
buraya tıklayınız.
11) Extra Character Bonus (Karakterinizi güçlendirme) sistemi eklendi detaylar için buraya tıklayınız.
12) MS sistemine yeni grup olan Green, Silver MS eklendi detaylar için buraya tıklayınız.
13) Black ve Red Chitin Armor sistemi eklendi detaylar için buraya tıklayınız.
14) Black Paper kıyafetleri eklendi detaylar için buraya tıklayınız.
15) Geliştirilmiş Medal sistemi aktif edildi detaylar için buraya tıklayınız.
16) Bifrost taşlarına Voucher sistemi getirildi detaylar için buraya tıklayınız.
17) Unique Item grubuna %10 Buff getirildi.
18) Exceptional Item sistemi eklendi artık EXP item basabileceksiniz, detaylar için
buraya tıklayınız.
19) User İnfo sistemi eklendi ( oyuncular hakkında bilgi alma konsolu ) detaylar için buraya tıklayınız.
20) Item İnfo sistemi eklendi ( Hangi item nereden, saat kaçta düşmüş vs. ) detaylar için buraya tıklayınız.
21) Güvenlik için desen kilidi sistemi eklendi, detaylar için buraya tıklayınız.
22) Oyun içi istatistik ve Rank sistemi eklendi detaylar için buraya tıklayınız.
23) AutoLoot sistemi yenilendi detaylar için buraya tıklayınız.
24) Yeni Berserking Warrior eklendi. detaylar için buraya tıklayınız.
25) Mage TP açma, kapatma özelliği eklendi. detaylar için buraya tıklayınız.
26) Anti A-F-K Moblar eklendi detaylar için buraya tıklayınız.
27) Eslant artık Ortak oldu detaylar için
buraya tıklayınız.
28) Oyun İçerisinden Video Çekme Özelliği eklendi detaylar için buraya tıklayınız.
29) Rank Reward Event aktif edildi, detaylar için buraya tıklayınız.
30) Military Camp sistemi eklendi, detaylar için buraya tıklayınız.
31) Death Notice sistemi eklendi, detaylar için buraya tıklayınız.



Oyun içi Etkinlikler

Collection Race
Border Defence War
Bifrost

Chaos
Ardream
Forgetten Temple
Castle Siege War
Juraid Mountain
Draki Rift
Lottery Event

Lunar War



Genel Oyun Rehberi

Farm Slotlarını görmek için, Buraya Tıklayınız
Red Chitin , Black Chitin Dropları ve özellikleri nelerdir ? Buraya Tıklayınız
Clan Grade için gereken NP ne kadar ? Buraya Tıklayınız
Clan Bankası nedir nasıl kullanırım ? Buraya Tıklayınız
Oyuna yeni başlayacağım başlangıç item'leri nelerdir ? Buraya Tıklayınız
Upgrade Oranlarını merak ediyorum ? Buraya Tıklayınız
Tüm oyun içi yenilikler nelerdir neler yaptık? Buraya Tıklayınız
Güncel PUS eşyaları nelerdir ? Fiyatları nelerdir ? Buraya Tıklayınız
Boss saatlerinin süreleri neler ? Buraya Tıklayınız
Goblin nasıl yapılır ? Buraya Tıklayınız
Mage - Priest Black Paper özellikleri neler ? Buraya Tıklayınız
RB almak istiyorum hangi siteden alacağım ? Buraya Tıklayınız
PREMIUM Özellikleri ve Hediyeleri nelerdir ? Buraya Tıklayınız
Tamamen Oyun Rehberine bakmak istiyorsanız; Buraya Tıklayınız






1-) Server ne zaman açılacak ?
Cevap : 20 Mayıs 2022 Saat 21:00

2-) Oyuna giriş yapmak için kayıt olmam gereklimi? Nereden üye olabilirim ?
Cevap :
Oyuna ilk girdiğinizde zamandan tasarruf etmeniz için sizlere özel
Gelişmiş Oto Üyelik Sistemi ile giriş yapabilirsiniz. Dilerseniz panel üzerinden de kayıt olabilirsiniz.

3-) Türkiye ve Yabancı ülkelerden sunucuya giriş sağlanabilecek mi ?
Cevap : Evet, Global MYKO server olduğumuz için sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

4-) Client indirmek istiyorum nereden indirebilirim ?
Cevap :
Web panel üzerinden clientimizi indirebilirsiniz. (Linkler güncellendiğinde indirebilirsiniz)

5-) Ret8 Bakiye ile KC arasındaki olay nedir ?
Cevap : Ret8 Bakiye önemli PUS itemleri için kullanılır. Sadece resmi satış bayimiz
KLASGAME üzerinden satın alınabilir.
Knight Cash'i oyun içerisinde eventlerden veya oyuncularımızdan coins karşılığında alabilirsiniz.

6-) Premium hediyeleri ve özellikleri nelerdir ?
Cevap : Premium hediyeleri ve özelliklerine bakmak için,
Tıklayınız.

7-) Serverinize hangi işletim sistemleri giriş yapabilir ?
Cevap :
Win7 ve üstü işletim sistemleri ile sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirler.

8 -) Power Up Store itemleri olarak neler satıyorsunuz ?
Cevap : Power Up Store itemlerinin fiyatlarına ve mevcut olan Power Up Store eşyaları için,
Tıklayınız.

9-) Premium veya herhangi bir Power Up Store itemi satın aldım kırdırmam gerekiyor ?
Cevap :
Power UP Store'den Aldığınız Extra Invertory, Genie, Premium gibi itemleri kırdırmak için Moradonda bulunan, Kaira NPC'sini kullanmanız gerekmektedir.

10-) Rosetta için ne gibi yenilikler yaptınız ?
Cevap : Birden çok yenilik ve değişiklik yaptık bu gibi yenilenmiş veya revize edilmiş sistemlere göz atmak için,
Tıklayınız.

11-) Sunucunuzda Level Cap nedir?
Cevap : Maksimum ulaşabileceğiniz Level limiti ilk etapda 65'dir.

12-) Official sunucunuzda Master açmak kolay mı ?
Cevap :
Bir çok
Master materyal görevlerimiz mevcuttur. Orta derece ayarlanmıştır ne çok kolay nede çok zor olacaktır.

13-) Sunucunuzda başlamayı düşünüyorum başlangıçta ne gibi itemler veriyorsunuz ?
Cevap :
Başlangıç itemlerimiz MYKO servera uygun olacak şekilde ayarlanmıştır.

14-) Gold bar, item satışı yapabilecek miyim ?
Cevap :
Evet kasmış olduğunuz itemlerinizi ,
Gold barlarınızı oyunculara satabileceksiniz.

15-) Gold Bar, item Satışında, Alışında herhangi bir Alt Taban uygulunacakmı ?
Cevap : Sizlerin istekleri doğrultusunda sadece GB fiyatına Alt Taban uygulamaktayız , item satışında herhangi bir Alt Taban fiyatı bulunmamaktadır.

16-) Sunucunuzda kasmış olduğum KC'ler diğer sunucunuza aktarılır mı ?
Cevap :
Oyun içerisinde bir çok KC elde edebileceğiniz için sadece Ret8 Bakiyeleriniz aktarılmaktadır.

17-) Oyun içi etkinlikler neler ?
Cevap :
Sunucumuzda bir çok yeni Eventler olacaktır detaylı bakmak için,
Tıklayınız.

18 -) Sunucunuzda Camp Sistemi var mı ?
Cevap :
Evet, yoğunluğa bağlı olarak Moradon bölgesinde 2 Camp yapmayı planlıyoruz.

19-) Rosetta sunucunuz da ne gibi farklılıklar olacak ?
Cevap :
Evet, yenilenmiş bir çok sistemimiz mevcut ve MYKO konseptini bozmadan bir çok yenilik ve
Craft Sistemi getirmeyi düşünüyoruz.

20-) Sunucunuzda ilerleyen günlerde gelecek olan Level Cap nedir ?
Cevap :
70 olarak güncellenmiştir
.


Kendini Tanıt Etkinliği Başladı! 20 kişiye 100 RB ( Ret8 Bakiye )


Clanını Tanıt Etkinliği Başladı! 10 Clan Liderine (150 RB) ve Clan Premium








 
Son düzenleme: