CUCEKO.NET ▌ 83/1 PK FARM SERVER ▌ FULL İTEM BAŞLANGIÇ ▌ OFFICIAL: 29.03.2024 / SAAT 22:000
Cuceko
Cuceko

Portatif Masa Ve Sandalye

  •         

            

            

            

            

  • HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
F Çevrimdışı

farukgg

Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
334
0
16
Masa Ve Sandalye Çeşitlerimiz

Masa Çeşitlerimiz

Sitemize girip masa kategorisine tıklayan müşterilerimiz sitemiz içerisinde bulunan tüm portatif masa çeşitlerini fotoğrafları ile birlikte inceleyebilirler. Her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz katlanır masa çeşitlerimiz ile birlikte pikniklerde, seyahatlerde, düğün gibi organizasyonlarda rahat bir kullanımın sahibi olabilirsiniz.

Maksimum ağırlıkları ile birlikte çok rahat ve pratik bir şekilde taşınma özelliğine sahip olan masalarımız birçok farklı renkte ve tasarımda imal edilmektedir. İsteyen herkes kendi beğenisine ve ihtiyacına göre masaları seçip siparişini sitemiz üzerinden verebilir. Firmamızın ana merkezi İzmir'dedir. Ancak Türkiye'nin hangi bölgesinde olursanız olun üretimimiz ve satışımız o bölgelere de yapılmaktadır. Tek yapmanız gereken sitemize girip size en uygun masaları seçmek olacak.

Masalarımızda bulunan iki adet dirsek dayanağı ile birlikte konforlu kullanımlar vaat ediyoruz. Masaların alt kısmına yerleştirdiğimiz kayış ile birlikte sizlere taşıma kolaylığı sağlıyoruz. Masalarımız son derece portatif olduğu için arabalarınızın bagaj kısmında bile kolayca taşınmaktadır. Aynı zamanda son derece hafif olan ürünlerimiz arasından seçim yapmak için ürün ve fiyat karşılaştırmalarını sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Açma - kapama sistemi çok kolay bir şekilde işini görmektedir.

Sizin için ürettiğimiz ve her şehre dağıtımını gerçekleştirdiğimiz masalar katlandığı zaman çok daha küçülmekte ve size pratik çözümler sunmaktadır. Aynı zamanda masalarımız son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Ayak kısmında kullandığımız çelikler ve malzemeler tamamen kaliteli ürünlerin bir araya getirilmesiyle imal edilmektedir. Masalarımız iki, dört ve altı kişilik olarak satışa çıkarılmaktadır.

Sandalye Çeşitlerimiz

Sitemiz içerisine girip ürünlerimizi inceleyen ziyaretçilerimiz için portatif sandalye çeşitlerimiz de bulunmaktadır. Kullanıcıların rahatlığını sağlamak adına yaslanma kısmında özel ve terletmeyen kumaşlar kullanılmaktadır. Bu kumaşlar ile birlikte bahar ve yaz aylarında, açık alanlarda, piknik ve düğün gibi toplantılarda sandalyelerimizi tercih edebilirsiniz. En az masalarımız kadar hafif olan sandalyelerimizde de çeşitli renk ve tasarım seçenekleri sunulmaktadır. Dayanıklı borular ile birlikte hem hafif hem de sağlam bir kullanım avantajı sunmaktayız.

Sandalyeleri istediğiniz sayıda sipariş etmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kullandığımız kumaşlar kendiliğinden havalandırma sağlamaktadır. Tüm portatif ve katlanır ürünlerimiz için sizleri ve siparişlerinizi bekliyoruz.