EskiKnightOnline.net l New Server 'EDANA' OFFİCİAL 11 KASIM v.1098 Global Myko Project..
HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

MYKO PLAYMYKO | XoreSOFT v1098 MYKO | 11 Kasım 2022 CUMA - 120.000TL PARA ÖDÜLÜ İLE DC ÇEKİLİŞLERİ KAÇIRMA!

PlayMYKO 1098

Yeni Cüce
29 Ekim 2022
1
0
0
32
İstanbul
Sürekli güncellenecektir Takip Etmeyi unutmayın.



Information

v.1098 MYKO

Level Cap ( 65 %50 )

Exp Difficulty ( Medium )︱Item Difficulty ( Medium )︱Coins Difficulty ( Medium )
Master Quest Active From Day One

Blessed Upgrade Scroll Quests ( 65 ) Settings to be Active at 65 Level

War Zone ( Colony Zone )

For Trade And Merchant Transactions Level Limit ( 1 )

Level Limit for Teleporting to Elmorad Castle , Luferson Castle Maps: ( 10 )

Level Limit for Teleporting to Ronark Land and Other Battle Maps: ( 35 )

Level Limit for Teleporting to Eslant Map: ( 60 )

Item Sales Limit With Merchant Knight Cash Minimum 1000 Knight Cash

User Limit 25.000 User

Iron Necklace , Iron Belt and Chitin Shield Drops Activated

Isiloon Active From Day One (Isiloon Located on Delos has been Taken to the CZ Map)

Nation Change Made Every 15 Days Free

Skill & Stat Reset Every 15 Days Made Free (NOTE: You Can Reset Only One With This Reset)

Elmorad, Luferson ( xx ) Eslant, Military Camp Quantity ( xx )
Multi Client Limit : ( 2 ) , IP Limit : ( xx )

Anti Shields Added to the Harpy Family


Merhaba,

Yllarca Üstünde Çalıştığımız Projemizi Artık Sizlerle Tanıştırmanın vakti geldi XoreSOFT Ekibi olarak Sizlere Kusursuz bir Oyun Deneyimi Sunacağımızdan Şüpheniz olmasın ,Ekip olarak bu platformu en üst seviyelere taşıyacağımızdan eminiz.



Offical: 11 KASIM 2022 22.00
Sizleri bu platformda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız.








Eventlar ;

▶ Bi-Frost
▶ Border Defance War
▶ Collection Race Event
▶ Chaos WAR
▶ Ardream Zone
▶ Juraid Mountain
▶ CSW - Lunar War
▶ Forgetten Temple Event
▶ Santa Event
▶ GM KİLL Event
▶ First CLASS
▶ Ekstra Medal Event
▶ Mini Ronark Land






SSS



1-) Serverinizde Level Cap Nedir?
Cevap : İlk etapta maksimum ulaşabileceğiniz Limit Level 65'dir.

2-) Server Ne zaman Açılacak?
Cevap : 11 KASIM 2022 - 22:00'da Official olarak açılacak.

3-) Exp ve İtem ne zorlukta?
Cevap : Exp herkesin keyif alabileceği düzeyde orta diyebiliriz , İtem Zor olacak.

4-) Türkiye Ve Yabancı Bölgelerden Sunucuya Giriş Sağlanabilecek mi?
Cevap : Evet, Global
MYKO Platformu olduğumuz için sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.

5-) Client indirmek istiyorum nereden indirebilirim?
Cevap : Client indirmek İçin
Buraya tıklayınız

6-) XORE Bakiye ile Knight Cash arasındaki olay nedir?
Cevap : Xore Bakiyesi bazı önemli PUS itemleri için kullanılır. Sadece Resmi Satış Bayimiz KLASGAME üzerinden satın alınabilir. Knight Cash'i oyun içerisinde etkinliklerden veya oyuncularımızdan Coins karşılığında satın alabilirsiniz.

7-) Premium Hediyeleri ve Özellikleri Nelerdir?
Cevap : Premium Özelliklerine ve hediyelerini incelemek için
Buraya tıklayınız

8 -) Client hangi işletim Sistemleri giriş yapabilir?
Cevap : 64 Bit desteği olan Windows 7 işletim sistemi dahil tüm işletim sistemleri ile sorunsuz bir sekilde giriş yapabileceksiniz.

9-) Power Up Store Itemleri olarak neler satıyorsunuz?
Cevap : Power Up Store Itemlerinin fiyatlarına ve satılan Power Up Store eşyaları için
Buraya tıklayınız

10-) Premium veya Herhangi bir Power Up Store itemi Satın Aldım Kırdırmam Gerekiyor?
Cevap : Power UP Store'den aldığınız Extra Invertory , Genie , Premium Gibi itemleri kırdırmak için Moradon'da bulunan Hemes NPC'sini kullanmanız gerekmektedir.

11-) Saymalı ve tekrarlanabilir Görevleriniz nelerdir?
Cevap : Bir çok tekrarlanabilir & Saymalı Görevlerimiz mevcuttur ulaşmak için =>
Tıklayınız.

12-) Neden Sizi Seçmeliyim?
Cevap : Knight Online Oyununu En iyi şekilde Ve En iyi hizmet ile sizlere sunmayı amaçlamaktayız. Sizlere o eski anılarınızı maceraları yaşadığınız heyecanı tekrar yaşatmayı umuyoruz. Ekibimizin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve geliştirdiği özel dosya ve yazılımı artık sizlerle buluşturmanın zamanı geldi. Daha önce oynadığınız , destek alamadığınız , sorunlarla karşılaştığınız günleri geride bırakacaksınız. 3 Dil Yabancı Destekli GameMaster ekibi ile profesyonel olarak sizlere hizmet vereceğiz. Amacımız 2004-2005 Yıllarında olduğu gibi Global bir server ile bu güzel anıları tekrar canlandırabilmek. Profesyonel olarak Türk ve Yabancı iş ortaklarımız ile köklü bir server'in tohumlarını atmış bulunuyoruz.
Kaliteli Sponsorlarımız ve Reklam Ekibimiz ile birlikte büyük bir kitleye ulaşmayı ve kaliteli bir Oyun Konsept'i oluşturduğumuza inanıyorum. Sizlerinde vereceği büyük bir destek ile sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

13-) Official Sunucunuz da Master Açmak Zormu Kolaymı?
Cevap : Bir Çok Master Materyal Görevlerimiz ve Colony Zone Haritasına özel Boss'lar mevcutdur. Ne çok kolay nede çok zor olacaktır.

14-) Official Sunucunuz da Başlamayı Düşünüyorum Başlangıç Itemleriniz Nelerdir?
Cevap : Başlangıç Itemleriniz MYKO 'ya uygun şekilde ayarlanmıştır detaylı bakmak için Buraya tıkla






























 
Son düzenleme: