CYPHERWAR.NET ▌New World 'MİRALLAS' ▌v24xx LİGHT FARM ▌50.000 TL Ödül Havuzu ▌BETA 20 MAYIS CUMA 22:00 ▌OFFİCİAL 27 MAYIS CUMA 22:00
HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

24xx PKWAR.Net | New World 'PK' | v.24xx PK | HD CLIENT | 50.000 TL Ödül Havuzu | OFFICIAL 21 OCAK 22:00

  • Konbuyu başlatan PkWar
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 1
  • Görüntüleme : 3K
⭐Knight Online Pvp Serverler⭐

PkWar

Yeni Cüce
2 Ocak 2022
4
0
1
35
Edirne
www.pkwar.net




Para Nasıl Kasarım ?
PK Attıkça Sizlere Her 3 Killde 1.5M Noah Gelecektir.
Her 3 Kill'de 1 Adet Silvery Gem Kazanırsınız.
CZ'de her 5 dakikada 2 KC Hesabınıza Yüklenir.
CZ'de Atros ve Riotelere Eklenen KCler ile Pustan Alışveriş Yapabilirsiniz.

İtem Nasıl Yapabilirim ?
Silvery Gem'den +5 Uniq Eşyalar, +0 Master Takıları, Rebirth Upgrade Scroll gibi eşyalar düşmektedir.
Tüm Oyuncular PK Atarak Zamanla İlerleyip Upgrade Yapıp Rekabeti Arttırabilirler.
CZ Bosslardan Çeşitli Takılar Düşer.
Eventlerden Fragment Of Avarice , Blue Chest Tarzida Ödüller Kazanırsınız.
Bunlarıda Kırarak Çeşitli Eşyalar Elde Edersiniz.

! Discord Sunucusu için TIKLA !

Hakkımızda;

PKWAR ekibi olarak uzun soluklu bir molanın ardından, ilk günkü heyecan ve istek ile yeniden karşınızdayız!
PKWAR olarak 6.Yılımız'da Versiyon Yükselterek Tekrar Sizler ile Birlikte Olacağımız İçin Mutluluk Duyacağız.!
Bizim için önemli adımlardan biri olan Knight Online Private Server alanındaki değişimi biz de kendimize bir gereklilik olarak gördük.
İstikrar, bizim temelimizin en önemli dinamiğidir. Bu unsuru gözeterek size en iyi deneyimi sunmaya çalıştığımıza emin olabilirsiniz.
Ekibimizle geliştirdiğimiz sorunsuz sisteme inanarak herkese hoş geldiniz diyoruz!






● Level CAP 83/1
● +9 High Class & +0 Accessory
● Kostüm sistemi aktif edildi.
● Draki Sistemi aktif edildi.
● Karakter Rebirth Sistemi aktif edildi. ( 83/10 )
● Death Notice aktif edildi.
● JOB Event aktif edildi. ( 83 & 47 )
● Gelişmiş View İnfo sistemi.
● Full HD Client ( KOREKO )
● 1v1 & 2v2 & 8v8 menü aktif edildi.
● Clan & Party devretme sistemi.
● Q ile 1'leme sistemi.
● Select Character aktif edildi.
● Re-Connect sistemi aktif edildi.
● Rank Reward sistemi.
● PM Rank sembol sistemi.
● Tag sistemi aktif edildi.
● Lightning el kesme kaldırılmıştır.
● Gelişmiş v.2369 PK
● KC pazar aktif. ( Min. Limit 1 KC )
● Multi Client aktif. ( Tek IP üzerinden 3 karakter sokabilirsiniz.)
● Geliştirilmiş ( Hızlandırılmış ) Genie Sistemi.
● Kadın " Mage " karakteri aktif.





▶ Bi-Frost
▶ Border Defance War
▶ Collection Race
▶ Chaos
▶ Ardream
▶ Juraid Mountain
▶ CSW
▶ Lunar Valley
▶ Forgotten Temple
▶ Santa
▶ GM Kill
▶ Merchant EXP
▶ Titan War ( 83 & 72 & 45 )
▶ Ekstra Medal Event
▶ Mini Ronark Land
▶ Night Delos War
▶ Moradon War
▶ Snow War









PKWAR Sunucusu için Sıkça Sorulan Sorular

1-) Server ne zaman açılacak ?
Cevap : 21 OCAK 2022 Saat 22.00

2-) Oyuna girebilmek için kayıt olmam gereklimi? Nereden üye olabilirim?
Cevap : Evet kayıt olmanız gerekmektedir. Panel üzerinden kayıt olabilirsiniz.
Kayıt olmak için Tıklayınız.

3-) Türkiye ve Yabancı bölgelerden sunucuya giriş sağlanabilecek mi?
Cevap : Evet, global bir " PK " server olduğumuz için sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.

4-) Client indirmek istiyorum, nereden indirebilirim ?
Cevap : İndirme linkleri paylaşıldığında güncellenecek.
5-) Premium hediyeleri ve özellikleri nelerdir ?
Cevap : Premium özelliklerine ve hediyelerine bakmak için,
Tıklayınız.

6-) Serverinize hangi işletim sistemleri giriş yapabilir ?
Cevap : XP dahi tüm işletim sistemleri ile sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.

7- ) Power-UP Store eşyaları olarak neler satıyorsunuz ?
Cevap : Power-UP Store eşyalarının fiyatlarına ve satılan Power-UP Store eşyaları için, Tıklayınız.

8- ) Premium veya herhangi bir Power Up Store eşyası satın aldım, kırdırmam gerekiyor ?
Cevap : Power UP Store'den aldığınız " Extra İnvertory , Genie , Premium " gibi eşyaları kırdırmak için Moradon'da bulunan " Hemes " NPC'sini
kullanmanız gerekmektedir.

9-) Serverinizde " Level Cap " nedir?
Cevap : Maksimum ulaşabileceğiniz Level limiti 83'dür.

10-) Official sunucunuzda başlamayı düşünüyorum, başlangıç İtemleriniz nelerdir ?
Cevap : Başlangıç itemlerimiz " PK " server'a uygun şekilde ayarlanmıştır.
Detaylı Bakmak İçin Tıklayınız.

11-) Gold Bar satışı , alışı yapabilecek miyim ?
Cevap : Evet, kasmış olduğunuz İtemlerinizi ve Gold Barlarınızı oyunculara satabileceksiniz.

12-) Sunucunuzda kasmış olduğum KC'ler diğer sunucunuza aktarılır mı ?
Cevap : Evet, Sunucumuzda kastığınız KC'ler diğer sunucularımıza aktarılacaktır.

13-) Oyun içi etkinlikler nelerdir ?
Cevap : PK sunucumuzda bir çok yeni etkinlikler olacaktır. Detaylı Bakmak İçin Tıklayınız.

14 - ) Eski sunucusunda kullanmış olduğum üyelik ile giriş yapabilir miyim ?
Cevap : Evet, giriş yapabilirsiniz.

15-) PKWAR.Net Ücretli mi?
Cevap : Hayır, PKWAR'ı indirmeniz ve oynamanız tamamen ücretsizdir. Oyun içerisinde eğer fazla vakit geçirebilirsiniz, her şeyi ücretsiz elde edebilirsiniz.

16-) PKWAR sunucusunda farklar olacak mı ?
Cevap : Evet olacak, " PK " konseptini bozmadan bir çok yenilik ve özellik getirmeyi amaçlıyoruz.





 
Son düzenleme: