Devilko.net - v1098 Myko System ! Efsane Sunucu , 10 Aralık Cuma 22.00 da Official

24xx OrtesGAME.COM⭐ ▌v.24x Homeko "Light" Farm Server ❌ OFFICIAL 26 KASIM ❌ BETA 19 KASIM ▌

28 Temmuz 2019
1,389
13
38
Hell


10899


10971 10971
1089510896

POWER UP STORE ITEMLERI / FIYATLARI | https://www.kisa.link/Pvte
PAKETLER HAKKINDA BILGILENDIRME | https://www.kisa.link/Pvtf
BETA & OFFICIAL HAKKINDA | https://www.kisa.link/Pvtg
DARK FRAGMENT HAKKINDA | https://www.kisa.link/Pvth
BAHÇE FARM & DROPLAR | https://www.kisa.link/Pvtk
OYUN REHBERI ( OKUYUNUZ ) https://www.kisa.link/Pvtl


10899



"BAŞLANGIÇ ITEMLER"


10964 10965

10966 10967





10899


10968 10968

▶ RESMİ AÇILIŞ: 26. KASIM 2021 Saat: 21:00

▶ BETA AÇILIŞ: 19. KASIM 2021 Saat: 21:00


Özlediğiniz O Kolay "HOMEKO" Server Geri Dönüyor!

Farm Tipi Homekolardan Sıkılan Gerçek Homeko Oyuncusunun Özlemi Sona Eriyor!
Gb Orta , Item Kolay , Takı Zor Yani Solo Oyuncunun Dahi İş Yapabileceği Ve 2 Saat Oynayanın Bile Keyif Alacağı TEK Server!



EVENTLER & ÖDÜLLER



▶ Dark Bifrost
▶ Juraid Mountain
▶ Zindan Event
▶ Boss Place Event
▶RONARK LAND BASE EVENT
▶LOTTERY EVENT
▶BDW EVENT
▶WANTED EVENT
▶COLLECTİON RACE EVENT (PUS, KC, KARİVDİS, GB VB.)
▶LUNAR SAVAŞI (KAZANAN IRK'A ÖDÜL)
▶GEMİ SAVAŞI (KAZANAN IRK'A ÖDÜL)
▶LETTER EVENT (HAFTADA 1 KERE)
▶ONLİNE KAL KAZAN (KC, COİN VE NP)
▶CSW (TL VE KC ÖDÜLLÜ)
▶KİLL QUEST (HERA SC, KÜCÜLME TOPU, RED POT VB.)
▶HAFTALIK SAĞ NP 1.LERİ KRAL (KC ÖDÜL)

▶HAFTALIK SAĞ NP 1-5 HUMAN VE KARUS OYUNCULARA (KC ÖDÜL)






Merhabalar, OrtesGAME v.2480 Homeko Oyuncuları
Öncelikle sunucumuzda tüm herşeye karşı en büyük önlemler alınmıştır. (Saldırı - oyuncu kapasitesi - lag - dc problemleri gibi..)



SIKCA SORULAN SORULAR

1-) Server Ne zaman Açılacak?
OFFİCİAL : 26 KASIM CUMA 2021 Saat 21.00

2-) Oyuna Girebilmek İçin Kayıt Olmam Gereklimi? Nereden Üye Olacağım?
Cevap : Panel Üzerinden Kayıt Olabilirsiniz. Detaylar : http://ortesgame.com/

3-) Client İndirmek İstiyorum Nereden İndirebilirim ?
Cevap : http://ortesgame.com//Downloads

4-) Premium Hediyeleri Ve Özellikleri Nelerdir ?
Cevap : Premium Özelliklerine Ve Hediyelerine Bakmak İçin Forumu Ziyaret Ediniz.

6-) Serverinize Hangi İşletim Sistemleri Giriş Yapabilir ?
Cevap : XP Dahi Tüm İşletim Sistemleri İle Sorunsuz Bir Şekilde Giriş Yapabileceksiniz.

7- ) Power Up Store İtemleri Olarak Neler Satıyorsunuz ?
Cevap : Power Up Store İtemlerinin Fiyatlarına Ve Satılan Power Up Store Eşyaları İçin Forumu ziyaret ediniz.

8- ) Saymalı Ve Tekrarlanabilir Görevleriniz Nelerdir ?
Cevap : Bir Çok Tekrarlanabilir&Saymalı Görevlerimiz Mevcutdur Ulaşmak İçin
Tıklayın

9-) Official Sunucunuzda Skiller Açık mı ?
Cevap : Full Skill Başlarsınız.

10-) Betada Kasmış Olduğum KC'ler Official Sunucunuza Aktarılırmı ?
Cevap : Evet.

10- ) KC Almak İstiyorum Nereden Alabilirim ?
Cevap : T
IKLAYINIZ



10899




 

Ekli dosyalar

Son düzenleme: