internationalKO | PHYSICAL | 01 Temmuz 2022 | #ACME First v1098 MYKO | ByNeon & Satoshi
HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

MYKO OnlyMYKO | New World "METAVERSE" | 200.000 TRY Prize Pool | v.1098 MYKO | Beta 4 Şubat 22:00 | Official 11 Şubat 22:00

OnlyMYKO

Yeni Cüce
19 Ocak 2022
3
0
0
KONUMUZ SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR LÜTFEN TAKİP ETMEYİ UNUTMAYINIZ.




forum.png.044ee851059515ad8222de81ffbcf359.png panel.png.f885edfd0307de13da992b7860356764.png discord.png.a7ed40b3ba5c90a528fd0ddca00f52a3.png download.png.934371ab9b6b66054b043b83898523d3.png 529687137_kaytol.png.61d746df2ca9019d11d7b683126ba6eb.png trovo.png.13040f3477c653cf5e04a8b2cffbdd30.png insta.png.e6e80e3e049052a1ec7b882a904da0ef.png face.png.5e374d20d7129ffd0fdd4e18721a13a6.png



liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


Merhaba Sevgili Knight Online Sevenleri, OnlyMYKO Tanıtım konumuza Hoş geldiniz, Yeni bir tarz arayışı ile yola çıkan bizler, yeni bir Database , Oyun Yönetimi Ve Anlayışı ile hizmet vereceğimiz METAVERSE Sunucumuzdan bahsetmek istiyoruz.
Tasarımımızda amaçlanan asıl mesele sizleri eskiye götürecek, eğlenceli, nostaljiyi iliklerinize kadar yaşatacak olan ilk sunucumuz "METAVERSE Platformunu" siz değerli oyun severlerle buluşturmaktır.
Knight Online sektörüne yeni bir anlayış kazandıracağımız bu projemiz ile siz değerli #MEGAGUARD Oyuncularımızı aramızda görmekten oldukça keyif ve memnun kalacağımızı bildirmek istiyoruz.

Sunucumuzda 2 yabancı dil destekli Game Master ekibimiz ile sizlere profesyonel bir oyun deneyimi sağlayacağız.
Amacımız siz değerli oyun severlere eski Knight Online havasında geçen keyifli ve kaliteli zaman geçirtebilmek bunun için ekibimizin gece gündüz demeden sizlere hizmet vereceğinden ve bu hizmeti ederken kendilerinin de keyif alacağından emin olmaktır.


Kaliteli Reklam Politikalarımız, ve Siz Değerli Kullanıcılarımız Sayesinde Büyük Bir Kitleye Ulaşacağımızı Biliyor ve Hissediyoruz.

Kaliteli oyun konseptimiz ile dünya geneli çapta bir oyuncu kitlesi hedeflemekteyiz, amacımız doğrultusunda aklımıza gelen her saniye yeni aksiyonlar alacağımızdan emin olun.


Size yapılan yanlışları unutmayın size sadece para olarak bakan kişilerin oyun zevkinize saygı duymayan yöneticilerin ipleri siz değerli oyucularımızın elindedir.

Siz Değerli Oyuncularımızı 200.000 TL Ödül Havuzuyla ONLYMYKO ile Tanışmaya Davet Ediyoruz!

liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


BETA AÇILIŞ TARİHİ: 04 ŞUBAT 2022 | 22:00
11266
liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


11265
liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


OFFICIAL AÇILIŞ TARİHİ: 11 ŞUBAT 2022 | 22:00
11267
liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


16vs16 Ödüllü VS Turnuvamızın Gitmek için resme tıklayınız..


11264

liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


200.000 TL Ödül Havuzumuzu İncelemek için resme tıklayınız.

1920x1080_MICGAME.thumb.png.255ebe3c099714090e94fb3161e7836f.png

liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


ÖDÜL HAVUZU İÇERİKLERİMİZ

Konulara gitmek için fotoğraflara tıklayınız..


liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png






liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png




liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png






liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png






liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png






liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png






liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


ÖDÜLLÜ CSW





liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


information.png.958cd192d67311aeb206f5603db9bc75.png


Merhaba değerli oyuncumuz; Yeni sunucumuz METAVERSE ve yeni AntiCheat sistemi MEGAGUARD ile birlikte database üzerinde çeşitli yenilikler yapıyoruz. Sunucumuz ile ilgili ufak bilgi başlıkları aşağıdaki şekildedir. Daha ayrıntılı bilgilere Forum sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Veritabanı Bilgileri

v.1098 MY KO
Level Cap 65 %100 ( İlerleyen Günlerde 70 Cap )
Exp Orta, ITEM Zor
Master Görevi Aktif.
Savaş Haritası 'Colony Zone'
Trade ve Merchant Level Sınırı 1
Elmorad Castle , Luferson Castle Geçiş Leveli 10
Colony Zone Geçiş Leveli 35 ,
Eslant Geçiş leveli 60
Anti Kalkanlar Boss'lara Eklendi.
Monster Stone'ye Master Açma Materyalleri , PUS İtemleri , Bazı Old Takılar Eklendi.
Iron Necklace , Iron Belt ve Chitin Shield dropları kapalı.

User Menu Sistemimiz ile oyun içerisinde rakiplerinizi analiz edebilir karakter yönetim işlemlerinizi oyundan çıkmadan yerinizden kıpırdamadan halledebilirsiniz.

liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


Sıkça Sorulan Sorular

1-) Server Betası Ne zaman Açılacak?
Cevap : 4 Şubat 2022 Saat 22.00

2-) Oyuna Girebilmek İçin Kayıt Olmam Gereklimi? Nereden Üye Olacağım?
Cevap : Panel Üzerinden Kayıt Olabilirsiniz.

3-) Türkiye Ve Yabancı Bölgelerden Sunucuya Giriş Sağlanabilecek mi?
Cevap : Evet, Global Bir My ko Server Olduğumuz İçin Sorunsuz Bir Şekilde Giriş Yapabileceksiniz.

4-) Client İndirmek İstiyorum Nereden İndirebilirim ?
Cevap : İndirme Linkleri Paylaşıldığında Güncellenecek.

5-) TL Bakiye ile KC Arasındaki Olay Nedir ?
Cevap : TL Bakiye Bazı Önemli PUS İtemleri İçin Kullanılır. Sadece Resmi Satış Bayimiz KLASGAME Üzerinden Satın Alınabilir.
Knight Cash'i Oyun İçerisinde Eventlerden Veya Oyuncularımızdan Coins ile Alabilirsiniz.

6-) Premium Hediyeleri Ve Özellikleri Nelerdir ?
Cevap : Premium Özelliklerine Ve Hediyelerine Bakmak İçin Tıklayın.

7-) Serverinize Hangi İşletim Sistemleri Giriş Yapabilir ?
Cevap : XP Dahi Tüm İşlerim Sistemleri İle Sorunsuz Bir Şekilde Giriş Yapabileceksiniz.

8- ) Power Up Store İtemleri Olarak Neler Satıyorsunuz ?
Cevap : Power Up Store İtemlerinin Fiyatlarına Ve Satılan Power Up Store Eşyaları İçin Tıklayın.

9-) Premium Veya Herhangi Bir Power Up Store İtemi Satın Aldım Kırdırmam Gerekiyor mu?
Cevap: Power UP Store'den Aldığınız Extra İnvertory , Genie , Premium Gibi İtemleri Kırdırmak İçin Moradonda Bulunan Hemes NPC'sini Kullanmanız Gerekmektedir.

10-) Saymalı Ve Tekrarlanabilir Görevleriniz Nelerdir ?
Cevap : Bir Çok Tekrarlanabilir & Saymalı Görevlerimiz Mevcuttur Ulaşmak İçin Tıklayın.

11-) Serverinizde Level Cap Nedir?
Cevap : Maksimum Ulaşabileceğiniz Level Limiti İlk Etapta 65'dir.

12-) Official Sunucunuzda Master Açmak Zor mu Kolay mı ?
Cevap : Bir Çok Master Materyalli Görevlerimiz Mevcuttur. Ne Çok Kolay Nede Çok Zor Olacaktır.

13-) Official Sunucunuzda Başlamayı Düşünüyorum Başlangıç İtemleriniz Nelerdir ?
Cevap : Başlangıç İtemlerimiz MY KO Servere Uygun Şekilde Ayarlanmıştır

14-) Gold Bar Satışı , Alışı Yapabilecek miyim ?
Cevap : Evet Kasmış Olduğunuz İtemlerinizi , Gold Barlarınızı Oyunculara Satabileceksiniz.

15-) Gold Bar , İtem Satışında , Alışında Herhangi Bir Alt Taban Uygulanacak mı ?
Cevap : Oyuncularımızın İstekleri Doğrultusunda Sadece GB Fiyatına Alt Taban Uygulamaktayız , İtem Satışında Herhangi Bir Alt Taban Fiyatı Bulunmamakta.

16-) Sunucunuzda Kasmış Olduğum KC'ler Diğer Sunucunuza Aktarılır mı ?
Cevap : Oyun İçerisinde Bir Çok KC Elde Edebileceğiniz İçin Sadece TL Bakiyeleriniz Aktarılmakta.

17-) Oyun İçi Etkinlikler Neler ?
Cevap : METAVERSE Sunucumuzda Bir Çok Yeni Eventler Olacaktır Detaylı Bakmak İçin Tıklayınız

18- OnlyMYKO Paralı mı ?
Cevap : Hayır. Sunucularımızda Oynamanız Tamamen Ücretsizdir. Oyun İçerisinde Eğer Fazla Vakit Geçirebiliyor İseniz Herşeyi Ücretsiz Yapabilirsiniz.

19-) METAVERSE Sunucusunda Camp Sistemi var mı ?
Cevap : Evet, gerek duyulması durumunda Camp sistemi aktif edilecektir.

20-) METAVERSE Sunucusunda Farklar olacak mı ?
Cevap : Evet, Olacak My ko Konseptini Bozmadan Bir çok Yenilik ve Craft Sistemi Getirmeyi amaçlıyoruz.

21-) Sunucunuzda İlerleyen Günlerde Gelecek Olan Level Cap Nedir?
Cevap : 70

liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


CLANINI TANIT ETKİNLİĞİ HAKKINDA!

Değerli oyuncularımız, Clanınızı forum sayfamızda tanıtarak sunucumuza girmeden önce kayda değer seviyelerde ödül kazanma şansını yakalayın...







liner.png.b1033508cf887d39d4897d6cd8bb48a4.png.b2d3e591175659219e822c6aa5ce38c2.png


KENDİNİ TANIT ETKİNLİĞİ HAKKINDA!

Değerli oyuncularımız, Kendinizi forum sayfamızda tanıtarak sunucumuza girmeden önce kayda değer seviyelerde ödül kazanma şansını yakalayın...

kendini_tanit_1920x1080.thumb.png.8227846b4e6af99656cf8fbe7e256f85.png
 
Son düzenleme: