CUCEKO.NET ▌ 83/1 PK FARM SERVER ▌ FULL İTEM BAŞLANGIÇ ▌ OFFICIAL: 29.03.2024 / SAAT 22:000
Cuceko
Cuceko

MYKO ★ MyMyko Malaysia SERVER ★ ▌◄ OFFICAL 03.02.2024 SAAT 20:30 ON ►

  •         

            

            

            

            

  • HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
M Çevrimdışı

MykoMalaysia

Yeni Cüce
3 Şubat 2018
6
0
1
Server IP : Myko Malaysia
Zorunlu Link : https://mega.nz/#!jd9DCSRR!29LefUCw1jJ6lE5dkvdWwkhEtBKE-sz-BkGesstIk0o
Facebook Sayfamız : www.facebook.com/mykomalaysia


Neden MykoMalaysia ?

MyMyko Ekibi olarak uzun zamandır 1299 PVP'lerin takipcisiyiz oyuncuların sürekli açılıp kapanan serverlardan sıkıldığının farkındayız.
Genel olarak tüm oyuncu kitlesinin amacı Uzun ömürlü kaliteli ve anlayışlı yönetim kadrosu olan bir serverda zaman geçirip eğlenmektir.
Biz MyMyko ekibi olarak sizlerin bu beklentisini karşılayacağız . Her zaman uzun soluklu bir oyun için elimizden geleni yapacağız ekibimizin bu çabalarının karşılığında sizlerden yanımızda olmanızı bekliyoruz.

-SERVERDAN AZDA OLSA SSLER-

MykoMalaysia 1.jpg


123123111111.jpg


MykoMalaysia SS 3.jpg


MykoMalaysia SS 4.jpg




Server Özellikleri​
Level Sınırı : 70
(Level sınırı ilk etapta maksimum 62 LVL Olacaktır. ilerleyen günlerde oyunun düzeni ve dengesine göre lvl sınırlarını 65 ve 70 LVL Sınırı takip edecektir.

Upgrade Oranları : Detaylı oran bilgisi hazırlanmaktadır en yakın sürede paylaşılacaktır.
(Low , Middle , High Class Olarak Upgrade Oranları dengelenmiş ve siz değerli oyuncularımızın keyif alacağı şekilde ayarlanacaktır. )

Quest Sistemi : 1299 Versiyonun orjinalinde bulunan tüm görevler aktif olacaktır.
(1299 Versiyonda bulunan örnek vermek gerekirse 30 LVL Görevi , 50 Anahtar Görevi Master açma görevi , 70 Skill açtırma görevi gibi.)

Eventler : Aktif kullanımda olan diğer serverlarda bulunan eventların yanı sıra sadece bize özel olan kendi hazırladığımız özel eventlarımız olacaktır bunlar oyunun düzenine göre ilerleyen günlerde yenilik olarak servera eklenecektir

Event Listesi Hakkında Bildiri
Forgetten Temple
Border Defance War
Juraid Mountain
Lunar War
Dark Lunar War
Castle Siege War
B-Frost
Death Match
Party Match
Clan Match
Nation Match

Clan Grade Sistemi :
OTO Grade 1


Chaos Stone :Cz Bowl ortasında bulunan bu Boss ağacı kesildiğinde etrafına 5 adet serverda bulunan boslardan atmaktadır bu bosların drop oranları diğer bosslara göre %5 Daha Az Olacaktır ve Cz bowlda bulunan bu Boss Ağacı kesildikten 2 Saat Sonra yine aynı yerde resspawn olacaktır kesildiğinde Bossları random yani rastgele atar.


Karakterler hakkında bilgi : Oyun içerisinde kullanılan Mage, Rogue , Priest ,ve Warrior karakterler orjinal şekilde dengelenmiş tüm oyucularımızın her karakterden zevk alması amacı ile atak ve defansları ayarlanmıştır.

Başlangıçta sizleri neler beklemektedir ?
Server balangıcında her karakterin Mesleğine ait başlangıç silahları , Goblin Set ve 1.000.000 Coins sizleri beklemektedir

Illegal Progamlar ve 3.Party Yazılımlar : Anti cheat sistemimiz sürekli güncellenecek özel paket SOACS Sistemidir. Oyunda tespit edilen illegal programlar ve 3.Party yazılımlar en kısa sürede güncellenerek engellenecektir.


Irk Değişimi : Irk değişimi için her karakter oluşturulduğunda bedava ırk değiştirebilmek için 5 hakka sahiptir karakterler bu 5 hakkını doldurduktan sonra sistem sizden cüzzi miktarda kc puani isteyecektir burdaki sınırlamadaki amacımız oyunda sürekli BOSS , Ve çeşitli event sebeplerinden dolayı ırk değiştirip oyunun dengesinin bozulmasını engellemektir.

Drop Hakkında : Oyun içerisinde dengeyi ve oyunun sürekliliğini sağlamak adına drop oranlarımız büyük bir titizlikle tek tek en baştan ayarlanmıştır server açılma tarihi yaklaştığında detaylı bir şekilde drop oranlarımız sizlerle web sayfamız üzerinden paylaşılacaktır.​