CUCEKO.NET ▌ 83/1 PK FARM SERVER ▌ FULL İTEM BAŞLANGIÇ ▌ OFFICIAL: 29.03.2024 / SAAT 22:000
Cuceko
Cuceko

İstanbul Çocuk Etkinlikleri (Çocuk Yeri)

  •         

            

            

            

            

  • HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
F Çevrimdışı

farukgg

Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
334
0
16
https://blog288449210.files.wordpress.com/2024/03/mail.jpg

Çocuk Etkinlik ve Hizmetleri Odaklı Pazar Yeri Girişimi: Çocuk Yeri

Ebeveynlere, çocukları için özel atölyeler, kamplar, kurslar ve daha pek çok şaşırtıcı çocuk etkinlikleri sunan pazaryeri platformu cocukyeri.com yayın hayatına başladı.

Ebeveynler için özel hazırlanmış Çocuk Yeri’nde, çevrenizde çocuğunuzla birlikte veya sadece çocuğunuzun katılabileceği çocuk etkinliklerini keşfedebilir, kayıt olabilirsiniz. Gelişmiş filtreleme yaparak etkinlikleri yaş aralığı, lokasyon, kategori veya sağlayıcılara göre günlük, haftalık, aylık veya uygun saat diliminde listeleyebilirsiniz.

“Burada her şey çocuklar için.” mottosuyla yayın hayatına başlayan Çocuk Yeri, alanında en iyisi olmak için her geçen gün gelişiyor, büyüyor. Çocukların hayatlarını zenginleştirebilecekleri ve dönüştürebilecekleri en iyi etkinliklerden yararlanmasını misyon olarak edinmiş.

Çocuk Yeri İTÜ Çekirdek’e seçildi.

Bu yıl UBI Global tarafından Avrupa’nın en iyi 2’inci, dünyanın 3’üncü girişim kuluçka merkezi seçilen İTÜ Çekirdek’in 2012 yılından buyana desteklediği girişimler toplamda 50 Milyon TL’den fazla yatırım aldı. Çocuk Yeri, bundan sonraki süreçte İTÜ Çekirdek'in destekleriyle ve sunduğu geniş mentor/yatırımcı ağıyla daha hızla büyüyecek.

Çocuk Yeri’nde neler var?

Çocuk Yeri’nde birçok kategoride listelenen çocuk etkinliklerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Resim, müzik, spor, gelişimsel hareket, yaratıcılık, yabancı dil, drama, mutfak, oyuncak yapımı, masal, bilim, Ebru, seramik, zeka oyunları, kavram çalışmaları atölyeleri şeklinde çocukların güzel vakit geçirebilecekleri etkinlikler yer almaktadır. İlk başta İstanbul çocuk etkinlikleri için tıklayın.

Sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!

Ayrıca çocuk gelişimi, psikolojisi, anne-cocuk kategorileriyle her gün farklı içerikler yayınlayan çocuk yeri sosyal medya hesaplarını takip etmenizi tavsiye ederiz.

www.cocukyeri.com