CUCEKO.NET ▌ 83/1 PK FARM SERVER ▌ FULL İTEM BAŞLANGIÇ ▌ OFFICIAL: 29.03.2024 / SAAT 22:000
Cuceko
Cuceko

HomeKO HomeKOWorld - I Yeni Dünya " , ADMOC ," I OFFICIAL 21.02.2024 - SAAT 21:00 Gmt +3 I KOREKO Client ! I Yeni Etkinlikler

  •         

            

            

            

            

  • HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
HomekoWorLd Çevrimdışı

HomekoWorLd

Kayıtlı Üye
SERVER SAHİBİ
11 Ocak 2013
256
0
16
Merhaba Homekoworld Ailesi!


Artık serverimiz tanıtım konuları ve yazılarak anlatılamayacak boyutlara ulaşmıştır. Bu yüzden sizleri rehberler ve ek konulara yönlendirerek anlatmaya çalışacağız.
Kayıt :
Homekoworld
Indır : homeko-world.com/Home/Download
Facebook Homeko World

Konuyu okumaya başlamadan önce homekoworld'ün beklenen serverini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Tarih ve Yeniliklerimizi Kaçırmamak ve 1 Adım Önde Başlamak İçin Sayfamızı ve Grubumuzu>> Homeko World Oyuncu Platformu (Resmi) << Takipde Kalınız!



Sıklıkla Sorulan Sorular ve Cevapları.


HomeKOWorld

Server Kapanır Mı ?
Oyun yapısı gereği hikayeye bağlı olarak ilerleyen bir oyundur, server kapanma durumu da bununla ilgilidir. (Oyuncu Azalması ve Yeni Server İhtiyacı) Server kapanma durumu söz konusu değildir, 1-4 Yıldır açık serverlerimiz vardır. Panelimize giriş yaparak bunu görüntüleyebilirsiniz.

Sosyal Medya Hakkında
(Kesinlikle şifre paylaşımı vs isteyen fake sayfalara inanmayınız biz sizden böyle bir talep de bulunmayız.) Eğer sayfamız telif veya başka bir sebepten ötürü kapanırsa mutlaka bir yetkiliye mesaj atarak veya bu konuya geri dönerek güncel sayfayı kontrol ediniz.


Eski client ile girebilirmiyim ?
Yeni clienti indirmenizi öneririz. Eğer homekoworld'ü son 2-3 ay içerisinde oynamadıysanız. Clientimizi indirin.


Oyun Paralı mı ?
Hayır, Homekoworld indirmesi ve oynaması tamamen ücretsizdir. Oyun içerisinde eğer fazla vakit geçirebiliyor iseniz herşeyi ücretsiz yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, ekip bulmanız sizin yararınıza olacaktır. Clan tanıtımı bölümüne mutlaka göz atınız.

Eski üyelikler aktif mi ?
Evet eski üyeliklerinizle yeni sunucuya girebilirsiniz. Üyelik almanıza gerek yoktur. Ancak eski karakteriniz eski serverdadır. Yeni serverda yeni bir karakter oluşturmanız gerekir. Bilgilerinizi unuttuysanız kayıt olduğunuz e-mail'e bakabilirsiniz.

Yenilenen Takvim sistemi [2024-2024 Dönemi]

Eski Tarzıyla Takvim Sistemi En Beğeneceğiniz Cinsten!

takvim-sistemi-4.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
HomekoWorLd Çevrimdışı

HomekoWorLd

Kayıtlı Üye
SERVER SAHİBİ
11 Ocak 2013
256
0
16
İşte yeni dünya ADMOC geliyor:) 21.02.2024 Saat 21:00 sizlerle