CUCEKO.NET ▌ 83/1 PK FARM SERVER ▌ FULL İTEM BAŞLANGIÇ ▌ OFFICIAL: 29.03.2024 / SAAT 22:000
Cuceko
Cuceko

HomeKO HomekoSehri Son v1299 Sunucu VEDA | Official 7 Nisan Cumartes Günü 21:00'da Sizlerle.

  •         

            

            

            

            

  • HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
HomekoSehri.Net Çevrimdışı

HomekoSehri.Net

Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
114
0
16
m2DOr0.jpg




HomekoSehri Son V1299 Yeni Sunucu VEDA .
Bu Kış Bir Başka Olacak ! Tarafını Seç Savaşa Katıl !
Yeni Sunucumuz VEDA Official 7 Nisan Cumartesi 21:00'da Online.



L42vLz.png





Merhaba Sevgili Oyuncular;

HOMEKOSEHRİ oyuncuları biliyorsunuz ki yıllardır size hizmet vermekteyiz yenilik getirmekteyiz fakat piyasada çoğalan bazı HOMEKO serverlar bizim eventlarımızı alıntıladığı için database mizi standart hale getirmeye basladılar, bu yüzden databasemizi geliştirmek adına official tarihimizi biraz uzatarak yeni eklentiler getirme kararı aldık geçen databaselerimizden daha uzun yol kat edebilmesi için cz ye yönelik bir çok eventlar uyguladık ve uyguluyoruz. Czde biriken manner ve cz bowlda kestiğiniz boslar ve daha bir çok şey üzerinde yenilikler getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Önceki dblerimizde yaşanan pusa koyulan yanlıs eklenti itemler artık tekrarlanmayacak. Yönetim kadromuzda değişiklik yapıldı ve yeni HOMEKOSEHRİ bambaşka olacak sizlere sözünü veriyoruz.

Yep yeni bir HomekoSehri.NET 'e hazır mısınız?

HomekoSehri Yönetim Ekibi | HomekoSehri.NET All Rights Reserved



QVnrGA.jpg


L42vLz.png


PHP:
[Server]
Count=1
IP0=HomekoSehri.Net

[Version]
Files=1299
[IncludeExe]
Last=1299


L42vLz.png


Merhaba sevgili oyuncular.
Upgrade oranları aşşağıda belirtildiği gibidir.


rrEitr.png



j89nbD.png


Ronark Lan (CZ) Aktif olabilmesi ve rekabet yaratıp ödül kazanılabilinmesi için getirdiğimiz yenilik. Ödüller alt kısımda belirtilmiştir. Bu ödüller her hafta sağ npler sıfırlandığı zaman sahiplerine verilecektir.

Ey3o5B.png


----------------------------------------------------------------------------------------------------

ArdreamWar Event

Ardreamwar event'e moradon townda bulunan event manager adlı npcden giriş yapabileceksiniz bu event süreleri sabitlendikten sonra gün içersinde 1 kez aktif edilecek.Ardreamwar event aktif edildiği zaman RonarkLand (CZ) bölgesinde bulunan herkes moradon'a atılacaktır.Ardreamwar event'da sizleri ne bekliyor olacak onlardan bahsedelim Collection Race Event coğunuz cr eventini bilir ardreamda daha aktif olacağına inanıyoruz czye göre map olarak biraz daha küçük olduğu için. Kill Quest ör; Sizden ardreamwar eventinde 200 kil kesmenizi isteyeceğiz her 200 kil kestediğinizde sizlere içersinde hem pus hemde ulasılması zor uniq itemleri barındıran random chest gelecek. Ardreamwar event'ında Emc/Lfc deki bulunan bazı boslar olacaktır ör; (Atilla).Ardream war event'ında towna damageleri kapattık yani olası bir town kapatma olasılığı olamaz karşı ırk sizin towna giripte size damage atamaz ve ek olarak guard towarların damageleride oldukça yüksek büyük ihtimal ile tek atacaktır.

vJZPy4.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------------

70 Quest Paket

Cz sağ tarafta bulunan 70 quest moblarından rastgele quest item cıkmaktaydı ve solo kasan kişiler için sürekli problem yaratıyordu. Solo kasan kişilerin ve party halinde kasan kişilerin çok fazla ugrasmaması adına ve pazarda piyasası olması adına 70 quest paketini ekledik 70 quest adlı mobu keserek bu paketden cıkarabilir ve cz townda bulunan npcden istediğiniz questi +5 olarak alabilirsiniz. 70 Quest paketleri pazara koyulupta satılabilirde. Paketi hem kullanıp hemde satabileceksiniz.


nJElyM.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ronark Land Random Bowl Bos Drop

Cz bowlda bulunan bosların droplarını güncelledik örnek cz bowlda Bach saatini tutupta cıkmasını bekleyen partyler oluyor bunun yerine ek olarak bir sistem getirdik. Cz bowlda bulunan tüm bosların içersinde random drop ekledik. Yani herhangi bir bostan en değerli itemi cıkarabileceksiniz. Rol,Rom,Roc,Eme,Pe,Sse,Giga,SS ve Hammerlar vs. gibi yani bowlda bulunan tüm bos droplarını tek kod haline getirdik. Ör; Bach Rol atıyor ek olarak bir adet rastgele drop kodu ekledik o rolun yanında giga vs. gibi bowl bos droplarını atabilir ihtimal %5 dir. Chaos boslarında %20. Bunu yapma sebebimiz başta bowlun canlı olabilmesi ve her bosun eş değer görebilmesidir.


1GNE7N.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------------

New Deathmatch Event

Deathmatch eventınada bir eklenti yapmadan olmaz dedik çünkü deathmatch eventda int priest sürekli bp olup int olmaktan veya int priestin deathmatch eventında iş görmemesinden şikayetciydiler yeni başlayan kişiler içinde deathmatch eventında adam kesebilmek oldukça zordu ve magelerin sürekli teklenilmesi isede olay :) Artık deathmatch eventında herkes eşit herkesde 1000 Hp bulunmakta ve herkese verilen 3 adet skil bu skiller Basic skiller bölümünde bulunmakta 1. [Deathmatch] Nowa bu skil normal mage nowa alanı ve fr efecti şeklinde bu skil bir kaç dakikada dönmekte ve attığınız zaman herkese eşit damage vurmakta (350 damage) atmaktadır. 2. [Deathmatch] Fire Spear bu skil 4 dakika süre ile dönmekte ve (1000 damage) atmaktadır yani tek atıyorsunuz ve dönmesi için 4 dakika beklemek zorundasınız. 3. [Deathmatch] Blade bu skil normal spike efectinde damagesi (100) dür. Ek olarak R skilide 50 vurmaktadır yani bu mapta herkes aynı skili kullanıyor aynı damageyi atıyor ve aynı hpye sahiptir. Map güncellendi.


qJEvyd.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Random Chest

Border defanse war gibi özel eventların ödülleri artık stabil halde idi ve onu güncellemiz gerektiğini düşündük sadece np yerine onun yanında extra ilgi çekici bir drop ekledik Random Chest bu random chest normal kutu kırdığınız npcden kırılacak ve dropları Hem pus itemi hemde bulunması zor olan uniq silahları atacaktır. Pus itemlerinden bir kaç örnek verelim 100 kc,350 kc , Name change scroll, Duration, Hera ve ibex crisis pot şeklindedir. Artık bu itemleri sadece tl yani kc ile değilde eventdanda sahip olabilir veya pazara koyulduğunda alabileceksiniz. Uniq zor droplar +5 Hell Breaker +5 Dark Vane +5 Dread shield tarzındadır hem ideal itemler atmamakta bunun yanında Silver bar Sherion gibi çok değerli olmayan normal itemleride atmaktadır.


MakDR1.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ödüllü Rank Sistemi

Ronark Land (CZ) daha aktif olabilmesini sağlıyabilme ve çekişme olması acısından rank sistemi getirdik rank'a giren kişiler artık 2 ırkında ilk 10 sıralamasında bulunan kişiler 1 saat boyunca rankta bulunduklarında bir ödül kazancaklar ödül şuanda belirlenmedi belirlenecek ve sizleri bildirilecek. Rank her 1 saat dolduğunda sıfırlanmaktadır.

9DGNbN.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ücretsiz Oyun İçi Aktif Irk ve Job Değişimi

Rahat bir şekilde ırk ve job değişimini yapabilmeniz için sürekli oyundan cıkmanıza gerek yok. Moradona eklediğimiz bu npc sayesinde artık oyun içersinde ırk ve job değişiminizi oyundan cıkmadan yapabileceksiniz. Paneldeki uyarı yazısını okumayan bazı kişiler içinde getirmiş olduk bu sistemi çünkü bu şekilde iteminizi istemiyerek yanlıslık ile heba etmeyeceksiniz. Npcye job değişimi yapmanız gerektiği zaman üstünüzde item var ise yapamazsınız hera var ise yapamazsınız. Npc tarafından uyarılırsınız ve bu şekilde herhangi bir iteminizi hem kaybetmessiniz hemde rahat bir şekilde oyun içersinde aktif jobunuzu değiştirebilirsiniz. Irk değişimi heralı şekilde ırk değişimi olduğu için character buga girip görünmez bir hal alıyordu. Irk değişimi artık sadece oyun içersinden olduğu için npcden heralı bir şekilde ırk değiştiremezsiniz npc tarafından uyarılırsınız. job değişimi yaptığınız zaman stat ve skil pointlerinizi rahat sıfırlıyabilmeniz için aktif ırk ve job değişimi npcsinin tam yanına ücretsiz stat ve skil değiştirme npcsinide ekledik. Lütfen her job değişimi yaptğınızda skil ve statlarınızıda sıfırlamayı unutmayın.


7yADQN.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Başlangıç İtem (Alım Yeri)

Bu npcde başlangıçta verilen jobunuza ait itemleri alabilirsiniz. Üstünüzde yeteri kadar yer açmanız yeterli olacaktır. Başlangıç npcsinde bulmayacağınız itemler Master 2 kağıtları ve mage 35 54 57 kağıtlarıdır bunlarda townda bulunan scroll market npcsinine eklenmiştir.


POQDGO.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ücretsiz Kanat Değiştirme

Moradon townda bulunan bu npcden kanat ınızın şeklini ücretsiz bir şekilde değiştirebileceksiniz.

rJE1y3.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni İsiloon ve Felankor Drobu

İsiloon ve Felankor drobları ilk hafta orta olacak. Server 1. haftasının bitirdikten sonra extra bir kaç drop eklenilecek. İlk hafta sahip olduğu droplar %60 ihtimal ile Rol,Roc,Rom,Lr ve İce 2h 1h giga,Lycaon hammer,Lycaon Staff,Lycaon pendant gibi cz droplarını tek bir kod olarak Ek olarak %70 Pus itemleri atmaktadır. (Trina, 3000 sc, 400 ac sc ve hera)


LOQDGZ.jpg



Gm Kill Etkinliği

Hafta'da bir kaç kez yapılacak olan GM kill etkinliğimizden ufakça bahsedelim. Haftada bir kez veya iki kez yapılacak olan bu etkinlikde GM 'ler yeterli olduğunu düşündükleri kadar donanımlanacaklar GM ler birbirlerine veya z ye gelenlere dalabilir. Gm kesen kişilere verilecek olan ödül 1.000 Knight Cash'dir. Gmlerin bu eventda 5 kere ölme hakları olacak yani event boyunca toplamda 10.000 Knight Cash dağıtılacak.
'' Event Ronark Land (CZ) veya Ardream War event'da yapılacaktır''

pGEdQq.jpg


WG97Aq.png


0GNEkB.png


Oy9on0.png