CUCEKO.NET ▌ 83/1 PK FARM SERVER ▌ FULL İTEM BAŞLANGIÇ ▌ OFFICIAL: 29.03.2024 / SAAT 22:000
Cuceko
Cuceko

Hobi Malzemeleri - Hobi Market

  •         

            

            

            

            

  • HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
F Çevrimdışı

farukgg

Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
334
0
16
bB9a6G.png


Hobi Malzemeleri - Hobi Market

Silhouette Cameo ev tipi plotter
www.hobimarket.com.tr

Cameo plotter nedir?

Silhouette CAMEO®, en yeni DIY makinesi. Kağıt, kart stoğu, vinil ve 30 cm genişliğe kadar olan kumaş dahil olmak üzere 100'den fazla materyal kesmek için küçük bir bıçak kullanıyor. CAMEO basılı materyalleri kaydetme ve kesme kabiliyetine sahiptir ve PixScan ™ uyumludur. Bunun senin için anlamı nedir? En büyük kesme alanına sahip olan ve kesebileceği malzemeler arasında en çok yönlü olan makinemiz.

Silhouette CAMEO® 3, önceki sürümlerle aynı özelliklere ve bazı ek özelliklere sahiptir. Bu CAMEO, bir seferde iki araç kullanabilmeniz için bir çift taşıyıcıya sahiptir ve Bluetooth® teknolojisine sahiptir (yalnızca ABD, Kanada, AB). CAMEO 3, Silhouette'in yeni AutoBlade'iyle uyumludur

Cameo Plotter aşağıdaki sektörlerin bir çoğunda kullanabilirsiniz.

1. Ev hanımları stencil boyama yapmaktalar. İstedikleri deseni asla yapamadılar. Mutlaka hobi marketlerden. Hazır desen alarak dekoratif boyama yapabildiler. Ama şimdi Cameo hobi amaçlı boyama kalıpları yapabilecek. Hatta bu kalıpları üretip satabilecekler.

2. Yine ev hanımları cameo plotter cihazını kullanarak kendilerine gelir kazanabilirler. Kişiye özel davetiye, doğum günü organizasyon yazılarını yazabilir. Değişik logo ve promosyon çalışmaları yaparak gelir elde edebilirler.

3. İsmek gibi eğitim kurumlarında cameo silhouette ile kendine iş kurmak isteyen kadınların meslek sahibi olmasını sağlayacak eğitimler verilebilir.

4. Eğer kişiye özel spor malzemeleri satmayı planlıyorsanız, yani kişiye özel isim yazılı forma satmayı planlıyorsanız Cameo silhouette ev tipi plotter ile tekstil için üretilmiş flex, flok, reflektör tekstil folyosundan kişiye özel isim kesebilir ve satış tercihinizi artırabilirsiniz.

5. Tüm mağzalarda sürekli etiketler değişmektedir. kurumsal olduğunuz kanıtı olarak bu ürün çeşitliliğini ve ürünlerin fiyatlarını yazmanız gerekiyor ise Cameo silhouette ev tipi plotter ile reklam folyosundan yazı, fiyat ve logo kesebilirsiniz

6. Çiçek satıcıları için mükemmel bir ürün olan Cameo silhouette ev tipi plotter ile müşterilerin isimlerini hızlı ve çok kaliteli olarak kesim yapabilir.

7. Tasarım firmaları için yine vaz geçilmez bir ürün. Hızlı aksesuar kesimi yapılarak elbiseleri süsleyebilirler. Özellikle son yıllarda desenli tekstil folyoları çok popüler. Burada kristal taş desenleri, değişik çiçek, logolar, şekiller kesilerek elbiseler dekore edilebilir.

8. Origami sanatı için Cameo silhouette ev tipi plotter ile şekilli kağıt ve karton kesimi yapabilmektedir. Böylece kaliteli ve ekonomik olarak hobi yapabilirsiniz.

9. Karton kesim ve kırım yapabilmesinden dolayı Cameo silhouette ev tipi plotter ile karton kesim hediyelik kutu, objeler yapabilirsiniz, böylece, davetiye, kına paketi, masa üstü objeler, duvar süsleri vb kesimler yapabilirsiniz.

hobimarket.com.tr