DeathKO | v.24xx Light Farm | PHOENIX | 26 Nisan Cuma 22:00'da Açılıyor!
Cuceko
Cuceko

Galvo Lazer Modelleri

  •         

            

            

            

            

  • HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding
F Çevrimdışı

farukgg

Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
334
0
16
EP2BAD.jpg


Galvo Lazer;
Galvo Lazer makinesi olarak Dünyanın en büyük Galvo Lazer üreticisi İtalyan SEI Lazer firmasının ürettigi giotto galvo lazer, Iscan Galvo Lazer, Otmomasyonlu galvo lazerler olmak üzere farklı modeller üretmektedir.

Giotto Galvo Lazer genel olarak 120x120 cm alanda kumaş ve türlerini kesmek,160x160 cm alanda markalama yapmak için kullanılır. I scan Galvo lazerler ise kumaş ve deri gibi malzemeleri 150x150 cm kesim yapmak, delik delmek ve markalama yapmak için kullanılmaktadır.

''Galvo Lazer Modelleri ''
''Galvo Lazer Markalama Makinası''
''Galvo Lazer Kesim Makinası''
''Galvo Lazer Mobilya Ahşap Cam & Ayna İşleme Makinası''
''Flexi Wood Lazer Makinesi''
''Galvo Lazer Pleksi Noktalama (LGP Panel) Makinası''
''Galvo Lazer Makina Fiyatları''
''Galvo Lazer Uygulamaları''
''Pleksi Lazer Kesim Makinası ''
''Ahşap Lazer Kesim Makinası''
''Metraj Galvo Lazer Kesim & Markalama Makinası''

A-Galvo lazer sektörleri;
1. Galvo Lazer Ahşap mobilya sektöründe lazer yakma, lazer eskitme, lazer markalama, ayna lazer kazıma, ayna lazer kumlama gibi işlemlerde kullanışlmaktadır. Giotto galvo lazer ise mobilya söktöründe büyük firmalardan başlayarak kullanılmaya başlanmıştır.

2.Galvo Lazer Ayakkabı Deri söktöründe çok kullanılmaktadır. İlk zamanları sadece deri üzerine lazer delik delme amaçlı kullanılmaya başlanmış zamanla deri lazer kazıma ile ayakkabı, çanta, giyim ürünlerindede dekorasyon amaçlı kullanılmaya başlanmıştır. Artık yeni giotto galvo lazerler ile çok geniş ebatlı kullanılabildiklerinden pastal lazer kesimde yapılabilmektedir.

3. Galvo Lazer Denim makineleri ile denim (kot) kumaşında yıpratma (destroy), desen yakma, markama, rodeo, bıyık, falçata, kuru işlem denilen tüm işlemleri yapabilecek işlemleri yapabilmektedir. Giotto Genim cihazları otomasyonlu yada otomasyonsuz olarak kullanılabilmekte ve günde 1000 ila 5000 adet arasında lazer kuru işlem yapılabilmektedir.

B-Galvo Lazer Fiyatları;
Giotto Galvo Lazer fiyatları uzakdoğu firmalarının ürünlerine göre teknolojik olarak inanılmaz bir fark olmasına rağmen fiyat farkı çok azdır. İyi bir galvo lazer fiyatı 80.000 Eurodan başlar. Daha detaylı galvo lazer fiyatları için www.galvolaser.com aderinden bilgi edinebilirsiniz.

C-Satılık Galvo Lazer;
Galvo lazer olarak müşterilerimize 2.el galvo lazer almak isteyenlerede hizmet veriyoruz. Galvo lazer olarak ikinci el galov lazer satmak yada almak için sayfamızda yer ayırdır. Buradan kapasitesi yetmeyen işleri yoğun müşterilerimizin kullanmış olduğu giotto galvo lazerini firmamızın öncüğünde kolay ve değerinde satabilmesini sağlamak ve kapasitesi daha büyük yeni teknoloji giotto galvo lazer almasını kolaylaştırmaktır. Birde galvo lazer almak isteyen ve bütçesi kısıtlı olan müşterilerimize uygun ve temiz giotto galvo lazer almasını sağlamak ve sektöre bu açıdanda hizmet vermektir.

D- Galvo Lazer olarak galvo lazer ile ilgili aklınıza takılan yada öğrenmek istediğiniz tüm sorularınıza net cevap veriyoruz. sık sorulan bazı sorular
1. Galvo Lazer fiyatları
2. Galvo Lazer Satılık
3. Galvo Lazer kesim
4. Galvo Lazer nedir
5. Galvo Lazer makina fiyatları
6. Galvo Lazer makina
7. Galvo Lazer makinesi
7. Satılık 2. el galvo lazer
8. Galvo Lazer giotto

E- Galvo Lazer olarar tüm video ve görselleri hem makine olarak hemde galvo lazer ile kesilen ve markalama yapılan numuneleri galvolaser.com adresinde değerli müşterilerimizin bilgilerine sunmuş bulunmaktayız.

Necati SARIKAYA
Giotto Galvo Lazer Satış Müdürü
+90533 713 34 44
Necati SARIKAYA
Lazer Satış Yöneticisi